ACADEMICCOURSES

3 Certificaat Programma's in Milieuduurzaamheid 2021

Een geavanceerde certificaat is een educatief programma dat kan worden verdiend in ongeveer 12 weken van de post-master academische werk. Het verdienen van een geavanceerde certificaat kunt u een concurrentievoordeel in een agressieve arbeidsmarkt te geven, en het kan u voorzien van extra kennis en vaardigheden om uit te blinken op de werkplek.

Gezien de snelle uitputting van hulpbronnen in de wereld, duurzaam beheer is een tijdige discipline waarin de studenten aan de wens van een bedrijf voor de groei in evenwicht te brengen met de praktijken die milieuvriendelijk zijn en zullen niet verder natuurlijke hulpbronnen te verminderen.

Certificaat in Milieuduurzaamheid

3 Resultaten in Milieuduurzaamheid Filter

Professioneel programma-certificaat in duurzame en inclusieve landschappen (Wageningen Universiteit

edX
Certificaat
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12 weken
Engels
Online

Verbeter uw transformationeel denken en handelen om duurzame, geïntegreerde landschappen te bouwen en de SDG's van onze wereld bij te dragen.

Lees meer

Postdoctoraal certificaat in interdisciplinair ontwerp voor de gebouwde omgeving (IDBE)

University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership
Postgraduate Certificate
<
Deeltijd
<
9 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het Interdisciplinair Ontwerp voor de Gebouwde Omgeving (IDBE) biedt de cruciale volgende stap in het onderwijs waar alle beoefenaars van de gebouwde omgeving van kunnen profi ...

Lees meer

Certificaat inzake duurzaamheid en milieu-impact

VERITAS
Certificaat
<
Voltijds
<
12 weken
Engels
Campus

De 17 Sustainable Development Goals, opgesteld door de Verenigde Naties, zijn opgezet als een leidraad voor actiegerichte mensen die begrijpen dat het nodig is om te werken aa ...

Lees meer