ACADEMICCOURSES

Certificaten in Milieumanagement in Noord-Amerika 2021

Een certificaat is een bewijs van de kwalificatie van een bepaalde set van vaardigheden. Studenten die een certificaat hebben opleidingseisen en tests afgerond. Door middel van de voltooiing, worden ze klaar om een ​​diploma voort te zetten, of om het hoofd in de professionele wereld in hun vakgebied.

Milieumanagement is bedoeld voor studenten die willen onderzoeken hoe ontwikkelings- en commerciële behoeften in evenwicht te brengen met de behoeften van het milieu. Afhankelijk van het programma, kan de student zich richten op zowel de milieuwetenschap en zakelijke onderwerpen.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Certificaat in Milieumanagement in Noord-Amerika

3 Resultaten in Milieumanagement, Noord-Amerika Filter

Graduate Certificate in Global Mine Waste Management

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Certificaat
sep 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het Graduate Certificate in Global Mine Waste Management (GCGMWM) is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan professionele ontwikkeling van mijnbouwprofes ...

Lees meer

Online certificaat in milieubeheer

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Certificaat
<
Deeltijd
<
9&nbsp;-&nbsp;15 maanden
Engels
Online

Naleving van wettelijke voorschriften, sanering en planning van duurzaamheid heeft grote invloed op operationele bedrijfskwesties en zakelijke beslissingen. Dit certificaat be ...

Lees meer

Graduate Certificate: Environmental Management

Columbia Southern University
Graduate Certificate
<
Deeltijd
Online

CSU biedt Graduate Certificate Environmental Management Program. De Graduate Certificate Program volledig te benutten vakken uit de CSU mate concentraties.

Lees meer