Certificaat Programma in Management in Frankrijk

Kijk Cursus Studies in Management in Frankrijk

Management

Een certificaat kan worden verkregen door de studenten om gelijktijdig te streven een hogere opleiding en een baan met betrekking tot hun vakgebied. Dit document geeft aan dat de individuele specifieke eisen in het onderwijs heeft voltooid om ze op voorsprong te zetten in hun vaardigheden.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Certificaat in Management in Frankrijk

Lees meer

Facility management professional

Morgan International
Online Deeltijd October 2019 Frankrijk Parijs

Meer dan ooit bedrijven zijn op zoek naar facility management als een belangrijke motor van de groei. De FMP® is de benchmark van de industrie voor excellentie, demonstreren uw verkoopbare vaardigheden in deze in-demand rol. [+]

Meer dan ooit bedrijven zijn op zoek naar facility management als een belangrijke motor van de groei. De FMP® is de benchmark van de industrie voor excellentie, demonstreren uw verkoopbare vaardigheden in deze in-demand rol.

Wat doet een FMP® doen?

Multi-tasking, multi-geschoolde en cruciaal voor het succes van een organisatie, de FMP® geniet een rol die wordt steeds veranderende in lijn met de groei van een bedrijf.

FM: Strategische zaken

Facility Management is van cruciaal belang voor het bedrijfsleven voor haar rol in:

Verbetering van de productiviteit Voorsprong van de curve Het toevoegen van waarde en het verhogen van de inkomsten invloed duurzaamheid Het verbeteren van het imago van uw organisatie Aanpassen aan de veranderingen Engaging best practices Het leveren van een concurrentievoordeel Omdat het een game changer waardevolle vaardigheden ... [-]