Filter
Certificaat
Malta

Top Certificaat Programma's op Malta 2019

Een certificaat is een bewijs van de kwalificatie van een bepaalde set van vaardigheden. Studenten die een certificaat hebben opleidingseisen en tests afgerond. Door middel van de voltooiing, worden ze klaar om een ​​diploma voort te zetten, of om het hoofd in de professionele wereld in hun vakgebied.

Malta is een klein, eiland land in de Middellandse Zee, dat ten zuiden van het eiland Sicilië, Italië ligt. Malta heeft zich met succes gepromoot als een volledig tweetalige natie voor Maltees en Engels. Het telt voor veel onderwijsinstellingen in de rest van de wereld als een land waar Engels de eerste taal en ze zal daarom vaak zelfs subsidiëren studenten om daar heen te gaan om het te leren. De overgrote meerderheid van de Maltese burgers spreken Engels met een zeer hoge standaard.

Certificaten op Malta

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Learnkey Training Institute

European Computer Driving Licence (ECDL), beter bekend als ICDL buiten Europa, is de wereldwijde standaard voor computervaardigheden voor eindgebruikers en biedt kandidat ... [+]

Over deze cursusEuropean Computer Driving Licence (ECDL), beter bekend als ICDL buiten Europa, is de wereldwijde standaard voor computervaardigheden voor eindgebruikers en biedt kandidaten een internationaal erkende certificering die wordt ondersteund door regeringen, computermaatschappijen, internationale organisaties en commerciële bedrijven wereldwijd.ECDL is 's werelds grootste certificeringsprogramma voor computervaardigheden voor eindgebruikers.ECDL verhoogt het niveau van ICT- en computervaardigheden en stelt kandidaten in staat productiever thuis en op het werk te zijn. ECDL verbetert ook het baanperspectief door een internationaal erkende kwalificatie te bieden.

De nationale commissie voor verder en hoger onderwijs is van mening dat het ECDL-standaardcertificaat op niveau 3 van het Maltese kwalificatiekader en van de Europese kwalificaties voor een kader voor levenslang leren staat.... [-]

Malta Birkirkara
September 2019
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands