Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 22 Certificaat Programma's in Leiderschap 2019

Een certificering is een technische vorm van het hoger onderwijs. Veel studenten kiezen voor een certificaat aan een graad die ze al hebben te vergroten krijgen. Aangezien dit type cursus niet een brede kennis, net als andere graden nodig, het kost veel minder tijd. Een certificaat kan worden verdiend in minder dan een jaar.

Wat is een certificaat in leiderschap? Het is een programma dat zich richt op het identificeren en ontwikkelen van elke student leider. Studenten zijn in staat om te helpen de ontwikkeling van deze vaardigheden door middel van situationele praktijk te krijgen. Ze leren ook hoe ze het verschil tussen effectieve en ineffectieve leiderschap technieken vertellen. Gedurende de cursussen studenten beginnen om factoren die bijdragen aan succesvol leiderschap in de internationale en cross-culturele omgevingen te begrijpen.

Studenten profiteren van een certificaat in het leiderschap, omdat ze krijgen een dieper begrip van leiderschap concepten. Het helpt hen uitgegroeid tot een betere, meer succesvolle leider.Ze leren al deze informatie door middel van theorie en praktijk, die helpt cement hun begrip en het ontwikkelen van een unieke stijl van leidinggeven uitgerust voor hun persoonlijkheid.

De kosten van deze vorm van certificering is afhankelijk van welke school je wensen bij te wonen, en welk land dat de school in. Met andere woorden, kunnen de kosten sterk variëren. Een andere factor die de kosten is wat medium dat u wilt gebruiken om de cursus te krijgen. Wilt u naar de campus of neem lessen online?

Studenten die een certificaat ontvangen leiderschap kan werken in bijna elke carrière veld. Bijna elke carrière profiteert van goed leiderschap. Sommige bedrijven zullen betalen voor hun werknemers om dit soort van certificering. Iedereen die op zoek om te slagen in het bedrijfsleven, financiën, marketing, verkoop, of de politiek zou kunnen profiteren van deze vorm van certificering. Ook kan een certificaat in het leiderschap leiden tot andere graden in de programma's op een aantal universiteiten.

Solliciteren bij een universiteit te streven naar een certificaat in leiderschap is eenvoudig.Het enige wat je hoeft te doen is beslissen waar je naartoe wilt, en als u wilt bijwonen op de campus klassen of online lessen. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

22 Resultaten in Leiderschap

edX

Krijg essentiële vaardigheden om een ​​succesvolle leider te worden in een door technologie gedomineerde wereld. In dit programma leer je dat een goede leider ten minste ... [+]

Krijg essentiële vaardigheden om een ​​succesvolle leider te worden in een door technologie gedomineerde wereld

De meeste uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd, zijn technologiegerelateerd. Gezien het groeiende belang van technologie zal de vraag naar leiders met een technische achtergrond waarschijnlijk toenemen. Al een kwart van de CEO's van 's werelds 100 grootste bedrijven heeft ingenieursdiploma's.

Ingenieurs hebben het potentieel goede leiders te zijn. Ze zijn analytisch en technisch onderlegd. Ze zijn comfortabel met de figuren. Ze hebben vaak een can-do-houding. Deze eigenschappen alleen zijn echter niet voldoende om van ingenieurs effectieve leiders te maken.... [-]

Verenigde Staten Cambridge
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
15 weken
Online
Lees meer in Nederlands
Results Driven Group

CMI Level 5 Certificate in Management ... [+]

CMI Level 5 Certificate in Management

Het Level 5-certificaat in Management en Leiderschap geeft u een bredere kennis van vaardigheden voor middelmanagement, terwijl u zich richt op de specifieke leiderschapsgebieden die geschikt zijn voor u en uw werkplek.

4-daagse Open Course in Londen 06 maart 2019 | Londen |01 oktober 2019 | Londen | 4 daagse Open Cursus in Dubai 25 februari 2019 | Dubai |28 oktober 2019 | Dubai | 4 daagse open wooncursus in het merengebied 11 maart 2019 | Cumbria | 17 juni 2019 | Cumbria | 11 november 2019 | Cumbria |Programmakosten in het VK CMI Level 5 Award in Management CMI Level 5 Certificate in ManagementProgrammakosten in Dubai CMI Level 5 Award in Managem... [-]
Results Driven Group

ILM Level 5 certificaat in leiderschap ... [+]

ILM Level 5 certificaat in leiderschap

De ILM Level 5 Award en het certificaat in leiderschap en management zijn ontworpen voor praktiserende of ambitieuze middenmanagers, om hen te helpen hun vaardigheden en ervaring te ontwikkelen, de prestaties te verbeteren en zich voor te bereiden op verantwoordelijkheden van het senior management.

Het certificaat bouwt voort op de inhoud van de ILM Level 5 Award in leiderschap

4-daagse Open Course in Londen 06 maart 2019 | Londen |

01 oktober 2019 | Londen | 4 daagse Open Cursus in Dubai 25 februari 2019 | Dubai | 28 oktober 2019 | Dubai |

4 daagse open wooncursus in het Lake District 11 maart 2019 | Cumbria | 17 juni 2019 | Cumbria | 11 november 2019 | Cumbria | ... [-]

Results Driven Group

CMI Level 7 Certificate in Leadership Coaching ... [+]

CMI Level 7 Certificate in Leadership Coaching

De CMI Level 7 kwalificaties op het gebied van leiderschapscoaching en mentoring zijn ontworpen voor managers en leiders die de autoriteit en verantwoordelijkheid hebben voor het ontwikkelen en implementeren van een coaching- en mentorstrategie binnen de hele organisatie. Deze kwalificaties vereisen dat managers en leiders voortbouwen op hun strategische management- en leiderschapsvaardigheden en zich richten op de vereisten voor het verankeren van de strategie van de organisatie.

Het Level 7- certificaat in Coaching en Mentoring geeft je een brede kennis van strategische coaching en mentorvaardigheden binnen uw organisatie.

6-daagse open cursus in Londen 07 maart 2019 | Londen |... [-]

edX

Leer het nieuwe concurrentievoordeel van vandaag voor het creëren en concurreren in een steeds onvoorspelbare en complexe zakenwereld. ... [+]

Leer het nieuwe concurrentievoordeel van vandaag voor het creëren en concurreren in een steeds onvoorspelbare en complexe zakenwereld.

Het programma Ondernemerschapsdenken en leiderschapsprofessionals bereidt u voor op het creëren van economische en sociale waarde in uw organisatie. Of je nu een veranderaar bent in je organisatie of een bedrijf start, deze cursussen in leiderschap en groei zullen je denk- en handelingspotentieel stimuleren.

Dit certificaatprogramma is opgebouwd uit vier cursussen die u helpen vaardigheden te ontwikkelen bij het herkennen van kansen, gebruik te maken van uw middelen en de context van uw werk te begrijpen met innovatief denken. Deze reeks cursussen bereidt je voor op innovatie binnen je organisatie of start je eigen bedrijf!... [-]

Verenigde Staten Cambridge
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
16 weken
Online
Lees meer in Nederlands
edX

Leer op onderzoek gebaseerde strategieën om u gelukkiger te voelen op het werk en de tevredenheid, betrokkenheid en samenwerking in uw organisatie te vergroten. ... [+]

Leer op onderzoek gebaseerde strategieën om u gelukkiger te voelen op het werk en de tevredenheid, betrokkenheid en samenwerking in uw organisatie te vergroten.

Mensen die gelukkiger zijn op het werk zijn meer toegewijd aan hun organisatie, stijgen sneller op naar posities van leiderschap, zijn productiever en creatiever en lijden minder gezondheidsproblemen. Meer en meer suggereert onderzoek dat geluk geen bijzaak voor werkplekken mag zijn; het moet een essentieel doel zijn, verweven met het soort 21ste-eeuwse vaardigheden die tegenwoordig bepalend zijn voor individueel en organisatorisch succes. Maar hoe kunt u het geluk op het werk in uzelf en in uw organisatie vergroten?

In het Science of Happiness op Work Professional Certificate-programma leer je de kenmerken en voordelen van een gelukkige werkplek kennen, en kom je weg met concrete, op onderzoek gebaseerde strategieën die je kunt implementeren - individueel of in teams - om je eigen emotionele boost te geven welzijn, het welzijn van collega's en medewerkers ondersteunen en een werkcultuur van geluk bevorderen. Alle lessen in het programma zijn gebaseerd op het meest actuele wetenschappelijke onderzoek, met name op het gebied van psychologie, bedrijfsleer en neurowetenschappen.... [-]

Verenigde Staten Cambridge
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 weken
Online
Lees meer in Nederlands
edX

Krijg de vaardigheden om van u een succesvolle leider te maken in de wereldeconomie van vandaag. ... [+]

Krijg de vaardigheden om van u een succesvolle leider te maken in de wereldeconomie van vandaag.

Verkrijg de wereldwijd gevraagde vaardigheden die nodig zijn om een inclusieve werkplekcultuur op te bouwen in dit Inclusive Leadership Professional Certificate Program.

Over de hele wereld worden organisaties en klanten steeds diverser. Om concurrerend te blijven, moeten organisaties overstappen van diversiteit naar inclusie om werknemersbetrokkenheid, innovatie te vergroten en de oorlog voor talent te winnen.

De leiders van vandaag moeten de volle kracht van deze diversiteit benutten door hun inclusieve leiderschapsvaardigheden aan te scherpen. Inclusieve leiders brengen opzettelijk het volledige potentieel van hun team naar voren door de unieke bijdragen van individuele werknemers te versterken en te waarderen. Het innovatie- en productiviteitspotentieel van deze teams kan alleen worden benut in een inclusieve werkcultuur.... [-]

Verenigde Staten Cambridge
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 weken
Online
Lees meer in Nederlands
Whistler Adventure School

Onze Retail en Productie Manager cursussen richten zich op de ontwikkeling van de strategieën van het creëren en beheren van een succesvolle kleine bedrijven of productie ... [+]

Hoogtepunten programma Onze Retail en Productie Manager cursussen richten zich op de ontwikkeling van de strategieën van het creëren en beheren van een succesvolle kleine bedrijven of productie opstarten. Product design, verkoop en klantenservice vaardigheden zullen studenten helpen creëren hun niche in de industrie. Elke cursus in het certificaat bevat verschillende elementen om studenten op de bekwaamheden die nodig zijn succesvol in de detailhandel en productie wereld te voeden. Elke cursus kan individueel worden voltooid, of een combinatie van alle zes gangen, met inbegrip van een co-op stage, voor een volledige programma afstuderen.

Cursusafdeling: 60 uur per cursus plus een 300 uur co-op stage. Locatie: Op de Campus & Satellite Campus... [-]

Canada Whistler
Open Inschrijving
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Kangan Institute

Deze cursus is bedoeld om leiderschap, communicatieve en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen voor een verscheidenheid van organisatorische of de industrie contex ... [+]

Cursus Code: 089695F Study Area (s): Zakelijk Campus: Broadmeadows Cursus Lengte: 6 maanden Cursus kosten: 5800

Deze cursus is bedoeld om leiderschap, communicatieve en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen voor een verscheidenheid van organisatorische of de industrie contexten.

Major studiegebieden leiderschapsteams Continue verbetering operationeel plan financiën Personeelszaken WHS Eerste vereisten Academisch: Australische Jaar 12 gelijkwaardigheid of hoger Kennis van het Engels: Academische IELTS 5,5 band niet minder dan 5,0 algemene of erkend equivalenc Data

Februari en juli intake

loopbanen

Afgestudeerden kunnen de werkgelegenheid als een te zoeken: ... [-]

Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Wisconsin Eau Claire College of Business

het ministerie van management en marketing biedt een leiderschapscertificaat dat wordt toegekend aan studenten die extra leiderschapskursussen afronden en leiderschap aan ... [+]

De vraag naar leiderschapsvaardigheden is sterker dan ooit omdat organisaties slanker worden en verwacht dat werknemers leiderschaprollen op alle niveaus van de organisatie op zich nemen. Studenten die hun leiderschapsvaardigheden ontwikkelen en meer leren over het effectief toepassen van deze vaardigheden in een verscheidenheid aan bedrijfsinstellingen, hebben een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt. Om aan deze behoefte te voldoen, biedt het ministerie van Management en Marketing een leiderscertificaat dat wordt toegekend aan studenten die extra leiderschapskursussen afronden en leiderschap aantonen. Het afronden van het certificaat wordt opgemerkt bij het afschrift van de student.<... [-]

Verenigde Staten Eau Claire
September 2019
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University

onderzoekt wat het betekent om lood in de wereld van vandaag als je leert manieren om zinvolle verandering en verbeterde prestaties ingang van jezelf en de mensen om je h ... [+]

De Drucker School Executive Certificate Program is ontworpen om u te helpen scherper uw management vaardigheden en het verhogen van uw effectiviteit als leider. U krijgt de gelegenheid om zaken die u en uw organisatie worden geconfronteerd, met mensen uit verschillende industrieën en disciplines te bespreken.

Dit programma biedt nieuwe tools en inzichten, op basis van uw real-world ervaringen. Omdat we trekken een diverse studentenpopulatie "van bedrijven, particulieren, overheid en non-profit achtergrond". Er is een grotere diepte van het leren dat plaatsvindt door middel van de gepresenteerde gevarieerde perspectieven en de unieke synergie die ontstaat in de klas.

Certificaten zijn groepen van twee tot vier klassen in een verwant gebied van studie. U kunt ervoor kiezen om de toegang tot de nieuwste kennis in onze deskundige competenties - Strategie en Leiderschap - of hebben de optie van het bijwerken van kritische management vaardigheden door middel van het General Management Certificaat: ... [-]

Verenigde Staten Claremont
September 2019
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Center for Creative Leadership

In deze workshop krijgt u de certificering dat nodig is om alle 360-graden beoordeling in de CCL Assessment Suite te beheren, met inbegrip van benchmarks ®, 360 by Design ... [+]

U kent de waarde van het ontwikkelen van leiderschap voor uw organisatie. Waarom niet in een positie aan te bieden een van de beste 360-graden processen die beschikbaar is vandaag, in uw eigen werkplek? In deze workshop krijgt u de certificering dat nodig is om alle 360-graden beoordeling in de CCL Assessment Suite te beheren, met inbegrip van benchmarks ®, 360 by Design ®, Executive Afmetingen ® en Prospector ®. U krijgt de gelegenheid om te oefenen feedback sessies gedrag in een veilige, lage-risico-omgeving - en zal in staat zijn om ideeën uit te wisselen en ervaringen met uw collega's in het veld. Wij werken met cliënten die onze waarden delen van het verstrekken van de best mogelijke ervaring in ontwikkeling, zowel voor de leiders die krijgt de feedback resultaten en voor hun bedrijven. Het Assessment Certificering Workshop maakt gebruik van een mix van hands-on ervaringen, pre-programma werken en klassikale presentaties om ervoor te zorgen dat je weet hoe je structuur, vormgeving en uitvoering van een state-of-the-art beoordelingsproces. ... [-]

Verenigde Staten San Diego Colorado Springs Greensboro Zwitserland Davos België Brussels Hoofdstedelijk Gewest Saint Petersburg College Park Australië Mount Eliza  + 8 Meer
September 2019
Deeltijd
2 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Het directe beoordelingsformaat van dit programma stelt u in staat om nieuwe vaardigheden te leren of bestaande vaardigheden in leiderschap aan te tonen om uw certificaat ... [+]

Overzicht

Nieuwe On-demand Delivery FormatLeaders zijn diegenen die hun functietitel overstijgen en kansen grijpen voor succes. Het Strategic Leadership Development Certificate Program is gericht op leiderschapskwaliteiten die essentieel zijn om een ​​effectieve manager, manager, supervisor of teamlid te zijn. Dit programma begint met het verkennen van de principes van leiderschap, en hoe deze verschillen van managementvaardigheden, en gaat verder met het aanpakken van de essentiële vaardigheden van het creëren van een strategische visie, het beïnvloeden van anderen, het leiden van anderen en het leveren van resultaten.

Op de veeleisende werkplek van vandaag worden professionals voortdurend uitgedaagd om nieuwe en innovatieve manieren te vinden om werknemers te betrekken en te motiveren en een positieve verandering teweeg te brengen die de bedrijfsresultaten verbetert. Succesvolle zakelijke professionals moeten goed afgerond zijn en beschikken over uitstekende strategische leiderschapsvaardigheden.... [-]

Verenigde Staten USA Online
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Op de veeleisende werkplek van vandaag worden managers voortdurend uitgedaagd om nieuwe en innovatieve manieren te vinden om werknemers te betrekken en te motiveren en po ... [+]

Overzicht

Op de veeleisende werkplek van vandaag worden managers voortdurend uitgedaagd om nieuwe en innovatieve manieren te vinden om werknemers te betrekken en te motiveren en positieve verandering te beïnvloeden die de bedrijfsresultaten verbetert. Het Organisatorisch Leiderschaps- en Communicatiecertificaatprogramma richt zich op de praktische vaardigheden die professionals moeten ontwikkelen en onderhouden om anderen te leiden en een agent van verandering te zijn. Dit programma begint met deelnemers de basisprincipes van leiderschap bij te brengen en gaat door met het aanleren van waardevolle vaardigheden in interpersoonlijke communicatie, communicatie in kleine groepen, conflicthantering, interculturele communicatie, schrijven en beheren van organisatorische veranderingen.... [-]

Verenigde Staten Irvine USA Online
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
VERITAS

Leiderschap heeft alles te maken met het opstellen van een overtuigende visie die teams motiveert en mensen ertoe aanzet om een inclusieve, veerkrachtige en servicegerich ... [+]

OverzichtDuur: 12 wekenTaal EngelsVoorwaarden: herfst, lente,Credit: 12

Leiderschap heeft alles te maken met het opstellen van een overtuigende visie die teams motiveert en mensen ertoe aanzet om een inclusieve, veerkrachtige en servicegerichte zaak te volgen. Wereldwijd leiderschap gaat echter over dit alles en kent ook enkele van de kritieke problemen die moeten worden aangepakt en ontwikkeld in een grensoverschrijdende context.

Kies 4 van de volgende cursussen voor een certificaat in:Wereldwijd leiderschapCreatieve leiderschapsvaardighedenInterculturele communicatieInternationale zakenInternationale economie in Latijns-AmerikaInternationale marketingServices Sector ManagementHernieuwbare energie en hulpbronnenbeheerInnovatie en Ondernemerschap... [-]
Costa Rica San José
September 2019
Engels
Voltijd
12 weken
Campus
Lees meer in Nederlands