ACADEMICCOURSES

Certificaat Programma's in Kunststudies in de Verenigde Columbia Verenigde Staten

Een certificaat is een document dat individuen te verwerven nadat zij bepaalde eisen hebben afgerond. Deze documenten tonen aan potentiƫle werkgevers en overheden hoger onderwijs die het individu de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om te slagen op het werk en in de klas.

Mensen die op zoek zijn naar een manier om betrokken te raken in de Schone Kunsten, in de studie van literatuur en filosofie, of om te proberen andere creatieve rollen te vervullen zoals het ontwerpen van mode of culinaire kunsten, zullen hoogst waarschijnlijk het programma dat hen boeit, in de categorie kunst te vinden.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Columbia is een geplande gemeenschap bestaande uit 10 zelfstandige dorpen, gelegen in Howard County, Maryland, Verenigde Staten.

Beste Certificaat Programma in Kunststudies in de Verenigde Columbia in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Kunststudies, Columbia Filter

Kunst en geesteswetenschappen

Howard Community College
Certificaat
sep 2021
Engels

Leer de wereld om je heen te begrijpen en te interpreteren - en ontdek jezelf misschien in het proces.

Lees meer