ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Kunststudies in Oceanië 2021

Een certificaat is een document waarin wordt verklaard dat een individu met succes heeft afgerond opleidingen of cursussen in een bepaald gebied, en het kan ook betekenen dat iemand een bepaalde test is geslaagd of een reeks van testen.

The Kunsten verwijzen naar programma's die zich richten op intellectuele onderwerpen die niet altijd zo rechtlijnig zijn als wetenschap en wiskunde. Degenen die een creatieve rol willen spelen in het bijdragen aan de gemeenschap, zouden geïnteresseerd kunnen zijn in de kunsten.

Oceanië bestaat uit eilanden in de zuidelijke, westelijke en centrale Stille Oceaan, met inbegrip van Melanesië, Micronesië en Polynesië. De term wordt soms uitgebreid naar Australië, Nieuw-Zeeland, en de Maleise Archipel omvatten.

Certificaat Programma in Kunststudies in Oceanië

5 Resultaten in Kunststudies, Oceanië Filter

Certificaat IV in fotografie en foto-imaging

Melbourne Polytechnic
Certificaat
<
Voltijds
Engels
Campus

Ontwikkel je fotografische carrière bij Melbourne Polytechnic . Studie voor een certificaat IV in fotografie en foto-imaging met de optie om dit op te nemen in het diploma van ...

Lees meer

Certificaat IV in Circus Arts

National Institute Of Circus Arts Australia
Certificaat

Certificaat IV van het National Institute Of Circus Arts Australia is een voltijdse opleiding van een jaar. Studenten ontwikkelen de vaardigheden om de reis naar circuskunsten ...

Lees meer

Certificaat III in schilderen en decoreren

Della International College
Certificaat
jan 2022
<
Voltijds
Engels
Campus

Deze kwalificatie biedt een handelsuitkomst in schilderen en decoreren voor woningbouw en commerciële bouwwerkzaamheden. Studenten die de cursus voltooien, ontvangen het CPC30 ...

Lees meer

Certificaat III in gedrukte communicatie

Nova Institute Of Technology
Certificaat
jan 2022
Engels
Campus

Het certificaat III in printcommunicatie is geschikt voor stagiaires die een brede en grondige kennis van de grafische en grafische industrie willen opdoen.

Lees meer

Certificaat voor professionele fotografie - niveau 1

International Institute of Arts and Photography
Certificaat
jan 2022
Engels
Campus

Begin als een beginner, eindig met vertrouwen, een parttime cursus die je een solide basis geeft om een professionele fotograaf te worden.

Lees meer