Certificaat in Journalistiek in de Verenigde Staten

Bekijk alle Cursus Studies in Journalistiek in de Verenigde Staten

Journalistiek

Een certificaat wordt uitgereikt aan studenten die een bepaald type onderwijs hebben gekregen of die tests doorstaan ‚Äč‚Äčnodig om het te verkrijgen. Met deze academische document, worden mensen kansen krijgen tot het hoger onderwijs of een baan in verband met de vaardigheden die ze geleerd te bereiken.

Journalistiek kan zich richten op de studie van print-, online- en uitzendmedia. Journalisten kunnen de kunst van het vertellen van feiten leren door te onderzoeken, interviewen, schrijven en nieuws te brengen via verkooppunten zoals televisie, radio, internet, kranten, tijdschriften en public relations.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Certificaat in Journalistiek in de Verenigde Staten

Lees meer

Certificaat in de journalistiek

Saddleback College
Campus Voltijd 32 weken September 2019 Verenigde Staten Mission Viejo

Diversiteit en het streven naar uitmuntendheid zijn de sleutels tot het succes van de Saddleback College journalistiek programma. De Journalistiek curriculum biedt studenten instructie in het bereik van wetenschapsgebieden die nodig zijn om over te dragen aan een vier jaar hogeschool of universiteit als een communicatie-majoor, met een Journalism Lab om zijn studies verder aan te vullen in het veld. De nadruk ligt op het aanleren van mediarecht, ethiek, geschiedenis en theorie. [+]

Diversiteit en het streven naar uitmuntendheid zijn de sleutels tot het succes van de Saddleback College journalistiek programma. De Journalistiek curriculum biedt studenten instructie in het bereik van wetenschapsgebieden die nodig zijn om over te dragen aan een vier jaar hogeschool of universiteit als een communicatie-majoor, met een Journalism Lab om zijn studies verder aan te vullen in het veld. De nadruk ligt op het aanleren van mediarecht, ethiek, geschiedenis en theorie. Cursussen in de journalistiek programma studenten in staat stellen om de vaardigheden die nodig zijn om te werken in redacties van kranten, tijdschriften, industrieel in-house publicaties, public relations programma's in het bedrijfsleven of de overheid, en de daarmee verband houdende posities in de radio-en televisie-industrie aan te scherpen.... [-]