Certificaat Programma in Journalistiek en Massacommunicatie in Duitsland

Bekijk alle Certificaat Programma's in Journalistiek en Massacommunicatie in Duitsland

Journalistiek en Massacommunicatie

Een certificaat is een document dat de beheersing van een bepaalde vaardigheid of discipline aangeeft. Omdat certificaat programma's variëren in grote lijnen in termen van inhoud en lengte, sterke variatie is te verwachten van een certificaat programma naar de volgende.

Journalistiek is een gebied dat zich richt op het brengen van informatie over lokale, nationale en internationale evenementen onder de aandacht van het grote publiek. Journalisten helpen mensen te informeren door middel van interviews, observatie, of door het lezen en samenvatten verleden artikels en relevante documenten.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Certificaat in Journalistiek en Massacommunicatie in Duitsland

Lees meer

Media kamp ontwerp workshop

Media Design School
Campus Voltijd 2 weken August 2019 Duitsland München Düsseldorf Berlijn +2 more

De Media Camp Design biedt begeleiding en de mogelijkheid om je talent te testen voor een ontwerp studie of een media-professional. [+]

seminar doel

De Media Camp Design biedt begeleiding en de mogelijkheid Haar talent voor een ontwerp studie of een media professional -test. Je leert de basisprincipes van klassieke en computer-aided design en test het teamwork in een praktisch project. U krijgt inzicht in de complexiteit van visual design processen en maken kennis met conceptuele Werken als een team. Herken je persoonlijke potentieel en talenten in de praktische hantering van traditionele en moderne media.

Feiten 2 weken, 9:00-14:30 Graad: Certificaat MD.H Release dates: München: 29/08/2016 - 2016/09/09 // Düsseldorf: Media Camp (nadruk op fotografie): 25-29 / 07/2016 // Media Camp (nadruk portfolio voorbereiding): 01.-2016/05/08 Locaties: München, Dusseldorf inhoud seminar ... [-]