Filter
Certificaat

Top 13 Certificaat Programma's in International Cuisines 2019

Een certificaatprogramma heeft zijn voordelen. Het kan korter zijn dan een standaardopleiding en het kan dienen als bewijs dat een persoon heeft voldaan aan de professionele vereisten voor het uitvoeren van een bepaalde taak op een bepaald niveau. Certificatieprogramma's kunnen van enkele weken tot meerdere maanden duren, afhankelijk van het curriculum.

Wat is een certificaat in de internationale keuken? Dit type certificaat kan van belang zijn voor studenten die kennis willen verwerven over en willen leren hoe ze voedsel kunnen bereiden uit landen over de hele wereld. Certificering in de internationale keuken houdt over het algemeen in dat studenten de oorsprong van voedsel over de hele wereld worden bijgebracht, evenals kooktechnieken en recepten. Sommige scholen bieden stages aan in hotels of restaurants, en andere bieden zelfs taalstudies en bedrijfsprincipes aan als onderdeel van hun curriculum.

Studenten die certificeringcursussen in de internationale keuken voltooien, kunnen vaardigheden leren zoals cultureel bewustzijn, creativiteit en communicatie. Deze vaardigheden kunnen nuttig zijn bij het ontwikkelen van interpersoonlijke relaties met anderen.

Vele factoren kunnen van invloed zijn op de kosten van het behalen van een certificaat in de internationale keuken. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het land waarin de training wordt aangeboden, de school en de duur van de training.

Een student die met succes de certificering voltooit, kan een baan vinden als sous-chef, restaurantmanager, cateraar, banketmanager of chef-kok. Studenten kunnen speciale kennis verwerven over sanitaire voorzieningen en voedsel en voeding, waardoor ze nog beter verkoopbaar worden. Werkgelegenheid mag niet worden beperkt tot het eigen land of het land waar het certificaat is verkregen. Sommige studenten kunnen mogelijk internationale banen verwerven.

Certificaten in de internationale keuken worden wereldwijd aangeboden door verschillende hogescholen, universiteiten en scholen die gespecialiseerd zijn in foodservices. Klassen kunnen op locatie of online worden aangeboden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

13 Results in International Cuisines

Tokyo Sushi Academy

8 weken Course, een combinatie van 4 weken Sushi Course en 4 weken Washoku Course, is het meest populair en geselecteerd door 70% van de buitenlandse studenten. ... [+]

8 WEKEN sushi en Washoku (JAPANSE KEUKEN) CURSUS 8 weken Course, een combinatie van 4 weken Sushi Course en 4 weken Washoku Course, is het meest populair en geselecteerd door 70% van de buitenlandse studenten. Wij bieden korting van 50,000JPY van de totale prijs.

4 weken SUSHI KOERS Je leert uit de Japanse mes hanteren om rauwe vis voorbereiding van sushi, van basic tot diepere kennis! Alles over sushi maken!

3 VOORDELEN VAN DEZE CURSUS Basics aan geavanceerde technieken U kunt een breed scala aan vaardigheden en kennis over sushi, inclusief de wijze waarop een Japanse keuken mes te verwerven, hoe om rijst te bereiden op sushi (Shari), hoe schoon te maken en te genezen vis, hoe Edomae stijl sushi, broodjes of sashimi te maken, en voedselhygiëne management. Een grote verscheidenheid van zeevruchten U leert hoe om sushi te maken met meer dan 20 soorten vis: wit, rood, kleine, middelgrote of grote vis, schaaldieren, inktvis of octopus. Tonijn, zalm, yellowtail en garnalen zijn populair in het buitenland, maar je zal ook te maken met fundamentele vis voor Edomae stijl sushi, zoals Kohada (Gizzard elft) of Conger paling. Technieken aangepast aan elk ingrediënt Edomae stijl sushi behoudt oude wijsheid van de chef-koks in Tokyo (Edo), zoals Kobu-jime en Su-jime (uitharding met kelp of azijn) en Zuke (marineren met sojasaus). Het leren van de basistechnieken die brengen de beste smaak van de ingrediënten zal de mogelijkheid om uw keuken te verbreden. ... [-]
Japan Tokio
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Japan
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Tokio
        )

)
1
April 2019
Full-time
8 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Tokyo Sushi Academy

U leert hoe u Dashi (Japanse soep voorraad) bij de beroemde Tempura, Sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya voedsel, Okonomiyaki en nog veel meer te maken! ... [+]

4 weken Washoku (Japanse keuken) KOERS U leert hoe u Dashi (Japanse soep voorraad) bij de beroemde Tempura, Sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya voedsel, Okonomiyaki en nog veel meer te maken!

3 VOORDELEN VAN DEZE CURSUS Basics en toepassingen van Dashi en Umami Dashi is een voorraad van Japanse ingrediënten zoals katsuobushi (Bonito vlokken), Niboshi (gedroogde kleine sardines), kelp en gedroogd shii-take paddestoelen. Ook bekend als Umami, Dashi de aandacht trekt van over de hele wereld. Dashi is fundamenteel voor Washoku, zodat u de basics en toepassingen zullen leren: de ingrediënten, hoe te maken en hoe het te gebruiken voor gerechten. Een grote verscheidenheid aan Japanse gerechten Japanse keuken is de ontwikkeling van unieke wijze onder invloed van vreemde culturen uit de oudheid. U kunt een breed scala aan gerechten te leren, met inbegrip van lokale gerechten geserveerd in Izakaya evenals Tempura, Sashimi, Yakitori en Tonkatsu die in het buitenland populair zijn. Hulpmiddelen en kooktechnieken voor Washoku Je leert vijf technieken-portie rauwe (snijden), sudderen, grillen, stomen en frituren-met Japanse instrumenten, waaronder een keukenmes. Kooktechnieken die een beroep doen op de vijf zintuigen en brengen het beste smaak van de ingrediënten worden zeer gewaardeerd in de wereld, zodat zij zullen u helpen uw toekomstige carrière te ontwikkelen. ... [-]
Japan Tokio
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Japan
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Tokio
        )

)
1
April 2019
Full-time
4 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Tokyo Sushi Academy

Je leert uit de Japanse mes hanteren om rauwe vis voorbereiding van sushi, van basic tot diepere kennis! Alles over sushi maken! ... [+]

4 weken SUSHI KOERS Je leert uit de Japanse mes hanteren om rauwe vis voorbereiding van sushi, van basic tot diepere kennis! Alles over sushi maken!

3 VOORDELEN VAN DEZE CURSUS Basics aan geavanceerde technieken U kunt een breed scala aan vaardigheden en kennis over sushi, inclusief de wijze waarop een Japanse keuken mes te verwerven, hoe om rijst te bereiden op sushi (Shari), hoe schoon te maken en te genezen vis, hoe Edomae stijl sushi, broodjes of sashimi te maken, en voedselhygiëne management. Een grote verscheidenheid van zeevruchten U leert hoe om sushi te maken met meer dan 20 soorten vis: wit, rood, kleine, middelgrote of grote vis, schaaldieren, inktvis of octopus. Tonijn, zalm, yellowtail en garnalen zijn populair in het buitenland, maar je zal ook te maken met fundamentele vis voor Edomae stijl sushi, zoals Kohada (Gizzard elft) of Conger paling. Technieken aangepast aan elk ingrediënt Edomae stijl sushi behoudt oude wijsheid van de chef-koks in Tokyo (Edo), zoals Kobu-jime en Su-jime (uitharding met kelp of azijn) en Zuke (marineren met sojasaus). Het leren van de basistechnieken die brengen de beste smaak van de ingrediënten zal de mogelijkheid om uw keuken te verbreden. ... [-]
Japan Tokio
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Japan
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Tokio
        )

)
1
April 2019
Full-time
4 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Mexico

Mexicaanse gerechten, een UNESCO cultureel en immaterieel erfgoed van de mensheid, is een van de meest gevarieerde en rijkste keukens. Het is beroemd om zijn karakteristi ... [+]

Mexicaanse Kookcursus I

Mexicaanse gerechten, een UNESCO cultureel en immaterieel erfgoed van de mensheid, is een van de meest gevarieerde en rijkste keukens. Het is beroemd om zijn karakteristieke en verfijnde smaken met veel smaak, waardoor culinaire tradities van pre-Spaanse culturen tot het heden. Leer de technieken, preparaten, cultuur, geschiedenis en verfijnde stijl presentaties Cordon Bleu.

Certificate Information

Dagen: dinsdag en donderdag Openingstijden: 11:00-17:30 Duur: 20 meer testsessies Methode: Demonstratie en Praktische Minimum studenten: 8 studenten Maximale studenten: 16 studenten

Het Bevat:

1 volledige uniform van Le Cordon Bleu Ingrediënten Kookboek Student ID Certificaat van Mexicaanse keuken I Diploma uitreiking ... [-]
Mexico Buenavista Mexicali
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Mexico
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Buenavista
        )

    [2] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Mexicali
        )

)
1
July 2019
Full-time
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Mexico

We naderen de hedendaagse internationale keuken en nieuwe trends. In deze cursus studenten worden aangemoedigd om verfijnde recepten met creativiteit te ontwikkelen, gebr ... [+]

Superior Course Kitchen

Om de noodzakelijke opleidingen van hogere studie van de Basic en Intermediate Course.

We naderen de hedendaagse internationale keuken en nieuwe trends. In deze cursus studenten worden aangemoedigd om geavanceerde recepten te ontwikkelen met creativiteit, het gebruik en het combineren van ingrediënten, smaken, kleuren en texturen in elk van de gerechten.

Certificate Information

Dagen: dinsdag, woensdag en vrijdag Openingstijden: maandag en vrijdag 8:00-14:00 | 11:00-17:00 uur woensdag Duur: 28 sessies over een feedback sessie en discussie Methode: Praktisch en demonstratie Minimum studenten: 8 studenten Maximale studenten: 16 studenten ... [-]
Mexico Buenavista Mexicali
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Mexico
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Buenavista
        )

    [2] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Mexicali
        )

)
1
July 2019
Full-time
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Mexico

Doorgaan met de verworven op het basisniveau van kennis, intermediaire niveau benadrukt klassieke, traditionele recepten en presentatie van de gerechten en het belang van ... [+]

Kookcursus Intermediate

Om Intermediate cursussen die nodig zijn om de basiscursus te streven nemen.

Doorgaan met de verworven op het basisniveau van kennis, intermediaire niveau benadrukt klassieke, traditionele recepten en presentatie van de gerechten en het belang van de "mise en kant" en organiseerde in de keuken ontdekken van nieuwe vormen van arbeid presenteren gerechten.

Certificate Information

Dagen: maandag, dinsdag en vrijdag Hours: 8:00-14:00 uur Duur: 28 sessies over een feedback sessie en discussie Methode: Praktisch en demonstratie Minimum studenten: 8 studenten Maximale studenten: 16 studenten

Het Bevat:

2 volledige uniformen Le Cordon Bleu Ingrediënten Kookboek Koken Intermediate Diploma Diploma uitreiking ... [-]
Mexico Buenavista Mexicali
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Mexico
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Buenavista
        )

    [2] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Mexicali
        )

)
1
July 2019
Full-time
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Mexico

Vanaf de eerste dag dat de student principes, grondslagen, stichtingen en kooktechnieken leren te streven naar een internationaal niveau, het verstrekken van de nodige to ... [+]

Basis Kookcursus

Vanaf de eerste dag dat de student leert principes, grondslagen, stichtingen en kooktechnieken te streven naar een internationaal niveau, het verstrekken van de tools die nodig zijn voor een uitgebreide opleiding in de culinaire wereld.

Certificate Information

Dagen: maandag, woensdag en donderdag Hours: 8:00-14:00 uur Duur: 28 sessies plus onderzoek Methode: Praktisch en demonstratie Minimum studenten: 8 studenten Maximale studenten: 16 studenten

Het Bevat:

2 volledige uniformen Le Cordon Bleu Briefcase van messen en keukengerei Paar schoenen naar de keuken Cook Book Ingrediënten Kookboek Diploma of Higher Cuisine Diploma uitreiking ... [-]
Mexico Buenavista Mexicali
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Mexico
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Buenavista
        )

    [2] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Mexicali
        )

)
1
July 2019
Full-time
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Ottawa

Dit niveau richt zich op de evolutie van Franse technieken die persoonlijke creativiteit en beheersing van klassieke en eigentijdse keukenvaardigheden mogelijk maken. ... [+]

Cuisine Supérieure

Meester klassieke en hedendaagse cuisine vaardigheden en voeg je eigen handtekening stijl toe

Dit niveau richt zich op de evolutie van Franse technieken die persoonlijke creativiteit en beheersing van klassieke en eigentijdse keukenvaardigheden mogelijk maken.

De superieure module:

Beheer van klassieke en eigentijdse "Haute Cuisine"

Ontdek nieuwe trends in presentatie, kleur en klassieke gerechten

Bemeestering van ingewikkelde technieken en methoden

Leer de meest ingewikkelde technieken in de Franse keuken die op elke wereldkunst kan worden toegepast

Kunst van moderne presentatie via groeps- en individuele gerechten

Leer de evolutie van presentatietechnieken en de presentatie van individuele gerechten... [-]

Canada Ottawa
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Canada
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Ottawa
        )

)
1
June 2019
Full-time
11 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Ottawa

Bestudeer Franse regionale keukens, ingrediënten en oorsprong en bestudeer de beroemdste recepten uit Frankrijk. Door oefening en herhaling begint u te presteren ... [+]

Keuken Intermédiaire

Verfijn en word efficiënter in de keuken als je je nieuwe vaardigheden en technieken gebruikt om beroemde recepten te creëren.

Bestudeer Franse regionale keukens, ingrediënten en oorsprong en bestudeer de beroemdste recepten uit Frankrijk. Door oefening en herhaling begint u met meer gemak de taken uit te voeren, terwijl de chef-instructeurs de presentaties van bord tot bord tonen.

De Intermediate Module:

Product oorsprong en invloeden op regionale gerechten

Laat kennis maken met de twaalf regio's van Frankrijk en de unieke kookstijlen van de verschillende regio's

Meer geavanceerde technische bezuinigingen (slagerij) en presentatie ... [-]
Canada Ottawa
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Canada
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Ottawa
        )

)
1
June 2019
Full-time
11 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Ottawa

Vanaf dag een worden ingevoerd voor meshantering, klassieke bezuinigingen en basisvoorraden. Naarmate de term vordert, worden technieken gelaagd op elkaar ... [+]

Cuisine de Base

Vanaf dag een worden ingevoerd voor meshantering, klassieke bezuinigingen en basisvoorraden. Naarmate de term vordert, worden technieken gelaagd op elkaar en worden ingewikkelder en meer menu georiënteerd, met elementen zoals organisatie, voorbereiding, balans en timing. U leert deze basisprincipes, terwijl u uw zelfvertrouwen verhoogt.

De basismodule:

Veilig mes hanteren en basisbesnoeiingen

Leer meshanteringstechnieken voor het snijden en sorteren van groenten en vlees

Voedselveiligheid, hygiëne en organisatie

Leer voedselveiligheid, hygiëne en organisatie, zodat u bereid bent om in een professionele keuken te werken

Groenten-, graan-, ei-, pluimvee-, zeevruchten- en vleesbereiding ... [-]
Canada Ottawa
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Canada
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Ottawa
        )

)
1
June 2019
Full-time
11 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu New Zealand

Het Basic Cuisine-programma (Basic Certificate) opent de deur naar de avonturen van de Franse keuken. Vanaf dag één begin je de basisvaardigheden onder de knie te krijgen ... [+]

Basic Cuisine-certificaat

Het Basic Cuisine-programma (Basic Certificate) opent de deur naar de avonturen van de Franse keuken. Vanaf dag één begin je de basisvaardigheden onder de knie te krijgen: van hoe je een mes op de juiste manier vasthoudt, hoe je groenten schilt of hoe je een kip moet verdelen. Naarmate de term vordert, worden technieken op elkaar gelaagd en worden ze complexer. Demonstraties worden meer menu-georiënteerd en bevatten elementen als organisatie, voorbereiding, balans en timing. Studenten leren ook hoe ze specerijen, kruiden en specerijen moeten gebruiken en integreren in hun recepten en produceren een verscheidenheid aan smaken die de bereide gerechten aanvullen. Als een solide basis in de basiskeuken, is dit programma zowel voor beginners als ervaren studenten.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Nieuw-Zeeland
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Wellington
        )

)
1
January 2019
Full-time
10 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Australia

Onze Dipl ... [+]

Diplôme de Cuisine (Certificate III in Commercial Cookery)

Ons Diplôme de Cuisine is het meest rigoureuze en uitgebreide programma in klassieke Franse culinaire technieken dat vandaag beschikbaar is. Naarmate je verder komt (Basic, Intermediate en Superior), zul je geleidelijk de technieken van de traditionele en hedendaagse Franse keuken leren en beheersen.

Plaatsing in de industrie geeft je de kans om in een echte horecazaak te werken en de vaardigheden in de praktijk te brengen die je hebt opgedaan tijdens je studie op de campus. In een branche die groeit, biedt dit programma u de vaardigheden en kennis om u een zeer aantrekkelijke kandidaat voor werkgevers te maken.

Aangeboden in: Melbourne of Sydney... [-]

Australië Melbourne Sydney
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Australië
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Melbourne
        )

    [2] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Sydney
        )

)
1
January 2019
Full-time
15 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN en partnerschool ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana biedt een internationaal gezamenlijk programma aan voor studenten die zich pro ... [+]

Culinary Institute Kul IN en partnerschool ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana biedt een nieuw internationaal gezamenlijk programma aan voor studenten die zich professioneel willen specialiseren in de Italiaanse keuken. Dit 10-maanden durende programma is gericht op het produceren van volledig opgeleide professionele koks die gespecialiseerd zijn in de kunst van de Italiaanse keuken. Het unieke curriculum geeft studenten de mogelijkheid om hun nieuw verworven vaardigheden, die ze hebben opgedaan door middel van intensieve cursussen bij Kul IN en ALMA , te oefenen door stage te lopen bij Italiaanse toprestaurants en hotels. Interneren in het buitenland biedt studenten de onschatbare mogelijkheid om internationaal te netwerken en contact te leggen met enkele van de meest succesvolle chef-koks in Italië en de wereld. PROGRAMMA DETAILS VOOR PROFESSIONELE KOK VAN ITALIAANSE KEUKEN... [-]

Kroatië Sisak
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Kroatië
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Sisak
        )

)
1
June 2019
Full-time
10 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands