Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Certificaten in Global Management 2019/2020

Naast studenten die geavanceerde graden, veel professionals ook genieten van de toegang tot het certificaat programma's. Deze programma's hebben vaak tussen de één en drie jaar van de studie. Deelnemers ontvangen vaak een diepgaande training in zeer gerichte gebieden van specialisatie. In sommige gevallen zijn de programma's bieden mogelijkheden voor studenten om direct toe te passen van de vaardigheden worden geleerd.

Wat is een certificaat in de wereldwijde management? Dit programma biedt studenten met de blootstelling aan en discussies over de geopolitieke landschap en internationale zakelijke praktijken. Deelnemers aan het programma kunnen ontwikkelen en praktijk probleemoplossende vaardigheden, management technieken, en een dieper begrip van vele culturen in de wereld. Cursussen kunnen onderwerpen zoals de internationale handel, zakelijk leiderschap, en investeringen te betrekken. Sommige certificaat programma's kan enige tijd in het buitenland doorgebracht in een stage nodig.

Studenten in dit programma kan veel mogelijkheden om hun vaardigheden op te nemen in het echte leven instellingen hebben, verdiepen hun inzicht in de principes die ze worden onderwezen. De technieken en praktijken die in de loop van het programma kan van de ene sector naar de andere. Afgestudeerden van het programma kansen waarderen voor vooruitgang.

Banen op het gebied van wereldwijde beheer zijn van nature wereldwijd gevonden. In reactie op deze behoefte, worden de studenten op zoek naar mogelijkheden om te studeren. De kosten in verband met deelname aan dit programma variëren tussen elk van de scholen. Voor accurate informatie, wil je om te werken met elke school.

Na afronding van het programma, kan afgestudeerden toegang tot veel verschillende gebieden in leidinggevende posities te hebben. Afgestudeerden kunnen functies als business analisten, logistiek managers, of marketing coördinatoren vinden.Sommige deelnemers kunnen hun certificaat voor te bereiden op ondernemende ventures, of ze kunnen de certificatie te gebruiken om toegang tot loopbaanontwikkeling te krijgen. Sommige van de industrieën waar afgestudeerden van dit programma is te vinden onder meer financiën, reclame, retail, en de internationale handel.

Als u geïnteresseerd bent het verkrijgen van toegang tot een carrière in de wereldwijde management, wilt u misschien programma's die voldoen aan bepaalde eisen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Global Management

Zurich Institute of Business Education

Met een certificaat of diploma CEIBS u niet alleen het verbeteren van uw carrière in een veld, maar ook persoonlijk te ontwikkelen. ... [+]

Certificaten in Global Management. De diploma's en certificaten programma's aanbieden van Zurich Institute of Business Education compact specialiseren in een gebied. Beter dan alleen uw professioneel succes, maar ook persoonlijk te ontwikkelen. Met de overname van een certificaat en / of een diploma, kunt u ook de deur open voor uw management training - bijvoorbeeld met onze CEIBS Global Executive MBA-programma. Voor een "Certificate in Management" moet je gewoon kiezen voor twee tweedaagse workshops uit onze korte programma's. starten: mogelijk op elk moment duur: 6 dagen Prijs: CHF 7'500 Voor een "Advance Management Program" moet u deelnemen aan vier 3-daagse modules bij CEIBS in Zürich. starten: Oktober 2018 duur: 12 dagen Prijs: USD 18.000 ... [-]
Zwitserland Horgen
Februari 2020
Engels
Deeltijd
12 - 12 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Virginia McIntire School of Commerce

Pas afgestudeerden van over de hele wereld hebben een ongeëvenaarde ervaring, wonen en studeren samen bij drie hoog aangeschreven universiteiten op drie continenten. Afge ... [+]

MS in Global CommerceDrie continenten. Twee masterdiploma's. Een jaar.

Pas afgestudeerden van over de hele wereld hebben een ongeëvenaarde ervaring, wonen en studeren samen bij drie hoog aangeschreven universiteiten op drie continenten. Afgestudeerden verdienen een MS in Global Commerce van de McIntire School of Commerce van de Universiteit van Virginia, een MS in Global Strategic Management van ESADE Business School en een certificaat in International Business van Lingnan (University) College aan Sun Yat-sen University.

academiciBreid uw kennis en vaardigheden op het gebied van wereldwijde zaken uit

Het curriculum van 40 studiepunten omvat een integrale selectie van cursussen samen met een masterscriptie die studenten tegen het einde van het jaar zullen voltooien. Naast een sterke basis in wereldwijde bedrijfskaders, leren studenten effectief te werken in internationale omgevingen en als leden van interculturele teams, en kunnen ze zich behendig tussen Amerikaanse, Chinese en Europese bedrijfsomgevingen bewegen.... [-]

Verenigde Staten Charlottesville Spanje Barcelona
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands