ACADEMICCOURSES

5 Cursus Studies in Game Design 2021

Voor studenten die intentie op een carrière in de game design, maar voor wie een opleiding is niet een goede pasvorm, kan certificaten een uitstekende oplossing zijn. Certificaten zijn veel specifieker dan opleidingen, kunnen ze een meer praktische als goed, zodat ze uitstekende instrumenten voor professionele studies.

Wat is een certificaat in game design? Dit programma is meestal bedoeld voor studenten die een basiskennis van computers en games, maar die meer gedetailleerde kennis wensen over game design, zoals level design, ontwikkeling verhaallijn, en nog veel meer. Vaak studenten selecteert u dit certificaat met het oog op game design na te streven als een carrière. Vaak werken de studenten hands-on met apparatuur, zoals game-engines, HD video-apparatuur, Adobe, en anderen. Cursussen omvatten doorgaans spel programmering, fotografie, digitale film, en nog veel meer.

Degenen die een programma te voltooien in game design kan vaak zien veel voordelen aan hun carrière.Veel afgestudeerden zijn vooruitzichten op een baan verbeterd omdat zij in staat zijn om meer digitale en creatieve taken uit te voeren. Na een aantal hoger onderwijs brengt ook doorgaans hoger salaris mogelijkheden om potentiële werknemers.

De kosten van een certificaat in game design kan sterk variëren per programma en tussen geografische locaties. Voor de meest accurate informatie, dienen potentiële studenten rechtstreeks bereiken om de programma's waaraan zij voornemens zijn te gebruiken.

Deze certificaten kunnen helpen individuen zonder graden in de game design of interactieve media om entry-level rollen in de game-industrie te verkrijgen. Een certificaat programma kan ook helpen studenten met een technische achtergrond in de informatica of andere digitale velden om hun expertise over te dragen aan de behoeften van de game-industrie werkgevers. Afgestudeerden gaan vaak naar grafisch ontwerpers, ingenieurs spel, verhaal ontwikkelaars, fotografen, en game-programmeurs te worden.

Toelatingseisen verschillen sterk tussen de programma's.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

5 Resultaten in Game Design Filter

Graduate Certificate in Game Development - Advanced Programming

Fanshawe College
Graduate Certificate
<
Voltijds
Engels
Campus

Heb je je ooit voorgesteld wat voor soort video- of computerspel je zou willen maken? Met het Game Development-certificaat kunt u uw droom realiseren om een carrière als profe ...

Lees meer

XSeries-programma in Video Game Design (Rochester Institute of Technology)

edX
Certificaat
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
25 weken
Engels
Online

Ontdek wat een succesvolle game-ontwerper doet en hoe hij denkt.

Lees meer

N-GDD20: Game-ontwikkeling en -ontwerp met hoger certificaat

Emendy Multimedia Technology Institute
Certificaat
Engels

Het Higher Certificate in Game Development and Design is speciaal gemaakt voor personen die game-ontwikkelaars willen worden door alle aspecten van het game-ontwikkelingsproce ...

Lees meer

Game Design Certificaat

Los Medanos College
Certificaat
sep 2021
Engels

De Los Medanos College Computerwetenschappen van het Los Medanos College biedt een brede selectie computerlessen die zijn ontworpen rond de behoeften van de huidige werkplek. ...

Lees meer

Professional Certificate in Computer Science for Game Development (Harvard University)

edX
Certificaat
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 maanden
Engels
Online

Deze cursussen leiden je door de meest populaire undergraduate-cursus op Harvard, CS50, een inleiding tot informatica.

Lees meer