ACADEMICCOURSES

Certificaten in Game Design in Zuid-Afrika

Een certificaat vaak verwijst naar een document waaruit blijkt dat een persoon met succes heeft afgerond vooraf bepaalde cursussen of opleidingen vaardigheden op een bepaald gebied. Sterke variatie bestaat tussen het certificaat programma's qua inhoud, eisen en duur.

Game design is een term die wordt gebruikt om de tak van het ontwerp dat multimedia-entertainment opties, zoals online gaming platforms, videospelletjes en handheld gaming apparaten creƫert betekenen. Game design kan omvatten het schrijven van computer code evenals het ontwerpen van de algehele look van het spel.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Certificaat in Game Design in Zuid-Afrika

1 Resultaten in Game Design, Zuid-Afrika Filter

N-GDD20: Game-ontwikkeling en -ontwerp met hoger certificaat

Emendy Multimedia Technology Institute
Certificaat
Engels

Het Higher Certificate in Game Development and Design is speciaal gemaakt voor personen die game-ontwikkelaars willen worden door alle aspecten van het game-ontwikkelingsproce ...

Lees meer