ACADEMICCOURSES

Certificaat Programma's in Game Design in de Verenigde Pittsburg Verenigde Staten

Een certificaat is een document waarin wordt verklaard dat een individu met succes heeft afgerond opleidingen of cursussen in een bepaald gebied, en het kan ook betekenen dat iemand een bepaalde test is geslaagd of een reeks van testen.

Game design is een term die wordt gebruikt om de tak van het ontwerp dat multimedia-entertainment opties, zoals online gaming platforms, videospelletjes en handheld gaming apparaten creƫert betekenen. Game design kan omvatten het schrijven van computer code evenals het ontwerpen van de algehele look van het spel.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Top Certificaat in Game Design in de Verenigde Pittsburg in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Game Design, Pittsburg Filter

Game Design Certificaat

Los Medanos College
Certificaat
sep 2021
Engels

De Los Medanos College Computerwetenschappen van het Los Medanos College biedt een brede selectie computerlessen die zijn ontworpen rond de behoeften van de huidige werkplek. ...

Lees meer