ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Fotografie in Zuid-Afrika

Een certificaat is een document waarin wordt verklaard dat een individu met succes heeft afgerond opleidingen of cursussen in een bepaald gebied, en het kan ook betekenen dat iemand een bepaalde test is geslaagd of een reeks van testen.

Fotografie is de kunst van het creëren van beelden met behulp van een camera. Studenten kunnen werken met digitale apparatuur of traditionele film- en leren over verlichting, sluitertijd instellingen, kleur, en de beginselen van de samenstelling.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Certificaat in Fotografie in Zuid-Afrika

2 Resultaten in Fotografie, Zuid-Afrika Filter

Geavanceerde certificaat in professionele fotografie

Vega School of Brand Leadership
Advanced Certificate
<
Voltijds
Engels
Campus

Tijdens dit programma zal dat ene esthetische visie naar voren, als u doorgaat met artistiek en technisch te groeien, door te kiezen voor een bepaald gebied in te specialisere ...

Lees meer

Hoger diploma in de fotografie

Vega School of Brand Leadership
Certificaat
<
Voltijds
Engels
Campus

Deze gespecialiseerde hogere certificaat programma is gericht op individuen die een beroepsopleiding carrière in de fotografie. De kwalificatie is ontworpen met een saldo van ...

Lees meer