ACADEMICCOURSES

Certificaat Programma's in Fotografie in de Verenigde Durban Zuid-Afrika

Een certificaat is een document waarin wordt verklaard dat een individu met succes heeft afgerond opleidingen of cursussen in een bepaald gebied, en het kan ook betekenen dat iemand een bepaalde test is geslaagd of een reeks van testen.

Foto's zijn doorgaans voorzien van een verscheidenheid van onderwerpen, met inbegrip van de samenstelling, esthetische theorie, verlichting, ontwikkeling, verwerking, en zelfs ethiek. Studenten kunnen werken met digitale of film camera's aan een verscheidenheid van beelden te produceren.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Durban is een productie-centrum en is gelegen in de provincie KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika. Het heeft meer dan 20 prive-scholen, meer dan 60 openbare scholen, een aantal tertiaire instellingen, en is de thuisbasis van ongeveer 3,5 miljoen mensen.

Top Certificaat Programma in Fotografie in de Verenigde Durban in Zuid-Afrika

2 Resultaten in Fotografie, Durban Filter

Geavanceerde certificaat in professionele fotografie

Vega School of Brand Leadership
Advanced Certificate
<
Voltijds
Engels
Campus

Tijdens dit programma zal dat ene esthetische visie naar voren, als u doorgaat met artistiek en technisch te groeien, door te kiezen voor een bepaald gebied in te specialisere ...

Lees meer

Hoger diploma in de fotografie

Vega School of Brand Leadership
Certificaat
<
Voltijds
Engels
Campus

Deze gespecialiseerde hogere certificaat programma is gericht op individuen die een beroepsopleiding carrière in de fotografie. De kwalificatie is ontworpen met een saldo van ...

Lees meer