Certificaat Programma in Food and Beverage Studies

Top 52 Cursus Studies in Food and Beverage Studies 2019

Food and Beverage Studies

Een certificaat in Food en Beverage Studies biedt hands-on instructie en waardevolle informatie over de geschiedenis van de voedings-en drankenindustrie, evenals actuele informatie met betrekking tot de industrie. Studenten die wensen om hun eigen recepten managers en directeuren maken of worden in de voedingsindustrie en horeca kunnen waardevolle ervaring en vaardigheden krijgen door het ontvangen van een certificaat in de Food and Beverage Studies.

Wat is Certificate in Food en Beverage Studies? Dit soort programma leert studenten over de samenstelling van voedingsmiddelen en dranken en instrueert hen over hoe ze hun eigen unieke recepten te creëren. Een certificaat in Food en Beverage Studies bereidt ook studenten in te schrijven in meer geavanceerde culinaire kunsten opleidingen als ze daarvoor kiezen. Studenten zullen leren onderwerpen zoals voedselveiligheid, service management, voeding en drank kostenbeheersing en hospitality training.Studenten kunnen ook meer informatie over de globale keukens, professionele chef-kok opleiding, en internationale wijn en eten te proeven.

Personen die willen een carrière in de food en horeca diensten na te streven kunnen profiteren van de vele verschillende voedsel-gerelateerde onderwerpen die worden behandeld in een Certificate in Food en Beverage Studies programma. Studenten die met succes de opleiding voltooien en ontvangen hun certificaat in Food en Beverage Studies zal worden uitgerust met de ervaring en kennis die nodig is om een breed scala van loopbanen in de voedingsmiddelen-en drankenindustrie, waaronder hospitality management en adviesfuncties streven. Studenten die de voorkeur geven om te werken als chef-koks ook waardevolle hands-on ervaring die hen zal helpen uit te blinken in hun carrière kunnen krijgen.

De kosten van een Certificate in Food en Beverage Studies hangt af van het specifieke programma, waarin een student zich inschrijft, evenals de globale locatie van de school ze kiezen om te wonen. Voor specifieke collegegeld informatie, direct contact opnemen met de school van uw keuze.

 

Studenten die willen een succesvolle chef-koks, corporate voedsel en drank adviseurs geworden, en managers in de horeca worden aangemoedigd om meer informatie over het ontvangen van een certificaat in Food en Beverage Studies uit te vinden. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

ALMA Nieuw Italiaans culinair programma

ALMA - The International School of Italian Cuisine
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Italië Parma

Het Italiaanse culinaire programma is een cursus van een jaar, georganiseerd in twee onderwijseenheden. Het is de perfecte cursus als u op zoek bent naar een echte volledige onderdompeling in het Italiaanse eten en een complete studie-ervaring om een ​​professionele chef-kok van de Italiaanse keuken te worden. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies.

Het NIEUWE Italiaanse culinaire programma, georganiseerd in twee onderwijseenheden, is de perfecte cursus als u op zoek bent naar een echte volledige onderdompeling in het Italiaanse eten en een complete studie-ervaring om een ​​professionele chef-kok van de Italiaanse keuken te worden.

Het Italiaanse culinaire programma is een cursus voor de lange termijn / een jaar: beginnend bij de basis, het gaat omhoog naar het gevorderde niveau en biedt een volledig en professioneel Italiaans eten

Ontworpen om een ​​«liefde-op-het-eerste-gezicht» ervaring van de Italiaanse keuken te bieden, studenten kunnen trainings- en demonstratielessen bijwonen, alsook reizen door heel Italië begeleid door ALMA-leraren en de belangrijkste Italiaanse excellentie van eten, eten bezoeken... [-]


Certificaat IV in Commercial Cookery

Ad Astra Institute
Campus Voltijd 18 maanden January 2019 Australië Melbourne

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een leidinggevende of teamleidende rol in de keuken hebben. Ze werken onafhankelijk of met beperkte begeleiding van anderen en gebruiken discretie om niet-routinematige problemen op te lossen. [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een leidinggevende of teamleidende rol in de keuken hebben.

Ze werken onafhankelijk of met beperkte begeleiding van anderen en gebruiken discretie om niet-routinematige problemen op te lossen.

Toelatingseisen (internationale studenten)

Aanvragers moeten laten zien dat ze aan een van de volgende toegangscriteria voldoen:

Engelse taalvaardigheid gelijk aan IELTS 5.5;18 jaar of ouder;Voldoe aan de echte tijdelijke toetreder (GTE) criteria van het Australian Department of Immigration's (DIBP) voor een studentenvisum (subklasse 500);Voltooiing van het Australische jaar 11 (voortgezet onderwijs) of het equivalent in het buitenland; OFAantoonbare vaardigheden verworven door werkervaring; OFWerkzaam in een relevante functie met de mogelijkheid om vaardigheden te verwerven; OFDemonstreer via een toelatingsgesprek, persoonlijk of per telefoon, dat zij over de vaardigheden en het vermogen beschikken om in de cursus te slagen.... [-]

Professionele kookcursussen

Good Tastes Of Tuscany
Campus Voltijd 15 - 30 dagen October 2019 Italië Florence

De cursussen die worden aangeboden door de Accademia Italiana di Cucina Pandolfini zijn een praktische benadering om regionale Italiaanse gerechten te leren. De meester breidt en verdiept de kennis van traditionele Italiaanse gerechten en hoe het zich verhoudt tot regio's en cultuur via een virtuele gastronomische reis. [+]

Lees meer over deze cursus

De cursussen die worden aangeboden door de Accademia Italiana di Cucina Pandolfini zijn een praktische benadering om regionale Italiaanse gerechten te leren. De meester breidt en verdiept de kennis van traditionele Italiaanse gerechten en hoe het zich verhoudt tot regio's en cultuur via een virtuele gastronomische reis.

Deze cursussen zijn een intense culinaire, geografische, historische en culturele virtuele reis die door zijn voedsel de magnifieke regionale diversiteit ontdekt. De Italiaanse keuken is duidelijk regionaal: veel van de verschillen kunnen worden toegeschreven aan de geografie, van de bergen die zich uitstrekken over het noorden, kronkelend door de lengte van het land, tot een schiereiland dat bijna volledig wordt omringd door de zee, of helemaal zo, zoals in het geval van de insulaire regio's Sicilië en Sardinië. Voeg dan de duizenden jaren van indringers of de adoptie van culinaire ontdekkingen van terugkerende ontdekkingsreizigers toe en je hebt een exotische mix van cultuur, traditie en keuken.... [-]


BASIS VAN HET FRANSE FRUIT - Certificaat L'ESSENTIEL - 7 weken

Ecole Lenôtre
Campus Voltijd 5 maanden March 2019 Frankrijk Plaisir Parijs +1 more

BASICS VAN FRANS GEBAKje - Certificaat L'ESSENTIEL - Ecole Lenôtre [+]

ECOLE LENÔTRE GEBAKKERST-KOFFIE-TRAINING

De Ecole Lenôtre biedt zijn studenten en partners geavanceerde opleidingen om hoge prestatienormen en uitmuntendheid te faciliteren, aan te moedigen, te communiceren en te behouden. De "Pastry Chef Ecole Lenôtre " -training is bedoeld voor volwassenen die gepassioneerd zijn over koken, of ze nu een conversiecursus volgen of voor professionals die hun expertise willen vergroten.

Voor deelname aan deze cursus gelden de volgende vereisten :

18 jaar of ouder zijnBasiskennis hebben van de taal waarin de cursus wordt gegeven (niveau A2)Kunnen lezen en schrijvenDe basisprincipes van hygiëne en veiligheid kennen in een voedselomgevingBasiskennis hebben van elementair redeneren (berekeningen en logica)... [-]

Certificaat iii in patisserie

Australian College of Applied Education
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar January 2019 Australië Perth +1 more

Het Certificaat III in Patisserie is gelijk aan de off-the-job training van de Chef Patissier stage. De cursus omvat industrie stages zodat u de nodige on-the-job ervaring in een gebakje keuken. [+]

1 jaar Full Time; Part time is ook beschikbaar

Kwalificeren als een Chef-kok is nieuw en innovatief in West-Australië. Deze nieuwe handel kwalificatie werd door het ministerie van Onderwijs en de Workplace Development goedgekeurd maart 2010. Dit certificaat biedt u de Chef Patissier kwalificatie, waaronder een praktische industrie plaatsing, worden de studenten ook verplicht om een ​​minimum van 250 uur van de industrie stage te voltooien.

Voordelen

Het Certificaat III in Patisserie is gelijk aan de off-the-job training van de Chef Patissier stage. De cursus omvat industrie stages zodat u de nodige on-the-job ervaring in een gebakje keuken.

Het proces van de kwalificatie met de handel gelijkwaardigheid kan tot 3 jaar, maar studenten zijn werkzaam in deze tijd in de industrie steeds aanzienlijke en relevante ervaring. De stages worden georganiseerd door ASCA.... [-]


Diplôme de Cuisine (Certificate III in Commercial Cookery)

Le Cordon Bleu Australia
Campus Voltijd 15 maanden January 2019 Australië Melbourne Sydney +1 more

Onze Dipl [+]

Diplôme de Cuisine (Certificate III in Commercial Cookery)

Ons Diplôme de Cuisine is het meest rigoureuze en uitgebreide programma in klassieke Franse culinaire technieken dat vandaag beschikbaar is. Naarmate je verder komt (Basic, Intermediate en Superior), zul je geleidelijk de technieken van de traditionele en hedendaagse Franse keuken leren en beheersen.

Plaatsing in de industrie geeft je de kans om in een echte horecazaak te werken en de vaardigheden in de praktijk te brengen die je hebt opgedaan tijdens je studie op de campus. In een branche die groeit, biedt dit programma u de vaardigheden en kennis om u een zeer aantrekkelijke kandidaat voor werkgevers te maken.

Aangeboden in: Melbourne of Sydney... [-]


Certificaat in Culinair Management

Culinary Institute Kul IN
Campus 3 maanden January 2019 Kroatië Sisak

Dit gezamenlijke programma tussen Culinary Institute Kul IN en de ZSEM Business Academy biedt studenten een balans tussen de creatieve culinaire kunsten en het financiële realisme dat nodig is om te slagen. Culinary Management is bedoeld voor studenten die van plan zijn om in de gastronomie te werken als restaurant- of banketbakkersmanagers, of die een eigen restaurantbedrijf willen openen. [+]

Studenten die van plan zijn om in de gastronomie te werken als restaurant- of banketbakkersmanagers, of die een eigen restaurantbedrijf willen openen, krijgen via dit goed afgeronde programma een goed begrip van de levensmiddelenindustrie. Bij Kul IN versterken studenten hun kookvaardigheden door middel van intensieve culinaire practica. Bij ZSEM Business Academy leren ze over moderne zaken en management door middel van lessen in digitale marketing, financiën, de zakelijke omgeving, innovatie en andere gebieden van de economie die belangrijk zijn voor begrip in de restaurant- en voedselindustrie.

Passie is niet het enige dat nodig is om een ​​succesvol bedrijf te openen, vooral in de HoReCa-industrie. Dit gezamenlijke programma tussen Culinary Institute Kul IN en de ZSEM Business Academy biedt studenten een balans tussen de creatieve culinaire kunsten en het financiële realisme dat nodig is om te slagen. Culinary Management is bedoeld voor studenten die van plan zijn om in de gastronomie te werken als restaurant- of banketbakkersmanagers, of die een eigen restaurantbedrijf willen openen. Studenten versterken eerst hun culinaire vaardigheden bij Kul IN voor twee maanden. Vervolgens leren ze over moderne zaken en management via lessen in digitale marketing, financiën, de zakelijke omgeving, innovatie en andere gebieden van de economie die belangrijk zijn voor begrip in de restaurant- en voedselindustrie.... [-]


Texas Tech Viticulture Certificate Program

Texas Tech University in the Hill Country
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigde Staten Fredericksburg

Het Texas Tech Wijnbouwcertificaatprogramma is bedoeld voor ondernemers in de wijnindustrie en toekomstige wijngaardmanagers die uitgebreide kennis van de wijnbouwprincipes en commerciële werkwijzen voor de productie van druiven zoeken. [+]

Texas Tech Viticulture Certificate Program

Volgende toepassingsperiode: 1 juni - 31 juli 2018

Het Texas Tech Wijnbouwcertificaatprogramma is bedoeld voor ondernemers in de wijnindustrie en toekomstige wijngaardmanagers die uitgebreide kennis van de wijnbouwprincipes en commerciële werkwijzen voor de productie van druiven zoeken. Het programma wordt geproduceerd door het Department of Plant

Het wijnbouwprogramma bestaat uit zes cursussen, die over een periode van twee jaar worden gehouden. Succesvolle afronding van alle zes cursussen is vereist om het professionele certificaat in wijnbouw te ontvangen. Het certificaatprogramma werkt op een cohort-basis om de leerervaring te verbeteren en netwerkmogelijkheden voor deelnemers te vergemakkelijken. Om deze reden is het programma beperkt tot 40 deelnemers die bereid zijn om de toezegging te doen om door alle cursussen heen te gaan gedurende de periode van twee jaar. Inschrijving in individuele cursussen is niet beschikbaar.... [-]


Certificaat in culinaire kunsten

Saddleback College
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Mission Viejo

De Basic Culinary Arts programma bereidt studenten voor op veel hedendaagse werkgelegenheid. [+]

De Basic Culinary Arts programma bereidt studenten voor veel hedendaagse werkgelegenheid. Deze omvatten de chef-kok, Cook, Specialty en Etnische Restaurant Operations, Food en Beverage diensten, fastfood Operations, en food service op scholen en kinderdagverblijven voor de jongeren en ouderen.

Programma Student Learning Outcomes

Studenten die dit programma te voltooien in staat zal zijn om:

Aantonen dat de voorbereiding voor de werkgelegenheid in de food service-industrie. Aantonen praktische vaardigheden in een breed scala van toepassingen in verband met de food service. Demonstreer bedreven veiligheid en hygiëne productie praktijken die verband houden met de food service-industrie. Verplichte vakken CWE 180 CO-OP-ED VOEDINGSMIDDELEN EN VOEDING 2 eenheden † en FN 261 STAGE 1 Unit † FN 50 GRONDBEGINSELEN VAN VOEDING 3 stuks of FN 205 VOEDING culinaire PROFESSIONALS 3 stuks FN 110 VOEDINGSBEREIDING HOOFDZAAK 3 Eenheden * FN 120 HEDENDAAGS MEALS 3 Eenheden * FN 171 SANITATIE EN VEILIGHEID 2 Units of FN 210 ServSafe voedselproductie 1 Unit FN 240 CULINAIRE principes die ik 3 Eenheden * FN 241 CULINAIRE BEGINSELEN II 3 Eenheden * FN 244 BAKING FUNDAMENTALS I3 * Eenheden FN 246 PANTRY 3 Eenheden * ... [-]

Basic Pâtisserie-certificaat

Le Cordon Bleu New Zealand
Campus Voltijd 10 weken January 2019 Nieuw-Zeeland Wellington

Het Basic Pâtisserie-programma (Basic Certificate) is ontworpen om u een sterke basisbasis te bieden voor het opbouwen van uw vaardigheden en kennis binnen de horeca. Deze opwindende cursus laat je kennismaken met de verschillende concepten, eigenschappen en toepassingen van Pâtisserie terwijl je geleidelijk leert een brede selectie van cakes, desserts en gebak te bereiden. [+]

Basic Pâtisserie-certificaat

Het Basic Pâtisserie-programma (Basic Certificate) is ontworpen om u een sterke basisbasis te bieden voor het opbouwen van uw vaardigheden en kennis binnen de horeca. Deze opwindende cursus laat je kennismaken met de verschillende concepten, eigenschappen en toepassingen van Pâtisserie terwijl je geleidelijk leert een brede selectie van cakes, desserts en gebak te bereiden. De demonstratie- en praktische sessies leiden u stap voor stap door de basis van de Franse patisserie.

4 innames per jaar: januari, april, juli, oktober (of eind september)Belangrijke informatieDuur: 10 wekenPrijs: NZD $ 12.500 (wijzigingen voorbehouden)Kosten omvatten: 2x uniformen (jas, broek, hoed, stropdas), WÜSTOF mesgereedschapskist, alle ingrediënten, cursusmateriaal, examens, afstuderenUren per week: ongeveer 20-25 uurToelatingseisen: IELTS 5.0, zonder band lager dan 5,016 jaar oud (geen maximumleeftijd)cursus details... [-]

Certificaat in culinaire bedrijfsadministratie

Universidad Tecmilenio
Online Deeltijd 3 maanden July 2019 Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosí Culiacán Mazatlán Guadalajara Cancún Veracruz Puebla Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Querétaro Durango Cuernavaca Mexico-Stad Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juárez Villahermosa Nuevo Laredo +21 more

Past op een alomvattende manier de beste werkwijzen toe op het gebied van bediening en administratie in de restaurantindustrie, om de winst van het culinaire bedrijf te maximaliseren. [+]

Past op een alomvattende manier de beste werkwijzen toe op het gebied van bediening en administratie in de restaurantindustrie, om de winst van het culinaire bedrijf te maximaliseren.

[-]

Natuurlijk in olijfolie

E-Learning University of Athens
Online 7 weken June 2019 Griekenland Athene

Oud als mensen, heilig als oude riten, zo waardevol dat ze werden beschouwd als geschenken van goden aan de mensheid, de olijfboom en olijfolie verschenen in het Middellandse-Zeegebied en werden dominante en permanente kenmerken van het landschap. Deze cursus gaat in op de geschiedenis en cultuur van de olijfboom en olijfolie, terwijl het hun voedingswaarde benadrukt. [+]

Oud als mensen, heilig als oude riten, zo waardevol dat ze werden beschouwd als geschenken van goden aan de mensheid, de olijfboom en olijfolie verschenen in het Middellandse-Zeegebied en werden dominante en permanente kenmerken van het landschap. Deze cursus gaat in op de geschiedenis en cultuur van de olijfboom en olijfolie, terwijl het hun voedingswaarde benadrukt.

In deze online cursus leer je hoe je olijfolie classificeert op basis van de kwaliteitskenmerken en hoe je olijfolie van hoge kwaliteit kunt maken. Je zult ook leren hoe olijfolie een bron van inspiratie is geweest en hoe verschillende kunstenaars het gebruikten om kunstwerken te maken van de oudheid tot vandaag. De inhoud van deze cursus presenteert de variëteiten en kenmerken van olijven en de verschillende soorten olijfolie die bestemd zijn om te worden geconsumeerd en gebruikt in recepten op basis van mediterraan dieet.... [-]


Certificaat IV in Commercial Cookery

Melbourne Polytechnic
Campus Voltijd 6 maanden February 2019 Australië Melbourne

Wil jij chef-kok zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je nodig hebt om je perfecte carrière te creëren. [+]

Wil jij chef-kok zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je nodig hebt om je perfecte carrière te creëren.

Het volledige pakket alleen voor jou

Melbourne Polytechnic is de enige trainingsfaciliteit in Victoria die toegang biedt tot een volledig operationeel wijnmakerij en vleesverwerkingsbedrijf op de Epping Campus. We hebben de beste, om u de beste te maken.

Een opwindend carrièemenu

Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery combineert uw technische kookvaardigheden met training voor hospitality management. Je leert van professionals uit de branche in moderne, ultramoderne faciliteiten, waaronder het populaire restaurant St Georges op de campus van Preston.... [-]


Pâtisserie supérieure

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Voltijd 11 weken June 2019 Canada Ottawa

Het Pâtisserie Supérieure programma combineert alle kennis, technieken en artistieke vaardigheden van het basis- en intermediair niveau [+]

Pâtisserie Supérieure

Wordt gedreven om elk stuk van je werk te personaliseren.

Het Pâtisserie Supérieure programma combineert alle kennis, technieken en artistieke vaardigheden van het basis- en intermediair niveau.

De Superior Module:

Hedendaagse Restaurant Desserts

Leer om restaurant desserts te bereiden, met inbegrip van eigentijdse taarten, taarten en bûches

Entremets Desserts en diepgaande studie van smaken, aroma's en specerijen

Leer om desserts te creëren met meer room, lagen en smaken zoals fruit

De kunst van chocolade:

Leer de kunst van chocolade mousse cakes, tempering van chocolade, handdempte & gegoten chocolade

Mengen van verschillende chocolade en texturen ... [-]

Certificaat in Culinary Arts

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Online Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 maanden September 2019 Verenigde Staten Irvine USA Online +3 more

Als je een grote passie hebt voor koken en toewijding om je doel als chef-kok, voedingsondernemer en meer te bereiken, is er geen beter moment om een ​​carrière in dit bloeiende landschap te beginnen. Dit programma biedt een sterke culinaire basisopleiding met een hands-on externship. DIT PROGRAMMA OMVAT VERPLICHTE GEZICHTSOEFENINGEN IN EEN PROFESSIONELE KEUKEN GELEGEN IN ORANGE COUNTY, CA, VS. [+]

DIT PROGRAMMA OMVAT VERPLICHTE GEZICHTSOEFENINGEN IN EEN PROFESSIONELE KEUKEN GELEGEN IN ORANGE COUNTY, CA, VS.Overzicht

Als je een grote passie hebt voor koken en toewijding om je doel als chef-kok, voedingsondernemer en meer te bereiken, is er geen beter moment om een ​​carrière in dit bloeiende landschap te beginnen. Dit programma biedt een sterke culinaire basisopleiding met een hands-on externship.

Studenten verwerven intensieve professionele en praktische ervaring met de dagelijkse culinaire voorbereidingen en de bediening van een professionele keuken. Door gebruik te maken van technologie met culinaire expertise van wereldklasse biedt dit programma eersteklas training in een veel betaalbaarder formaat dan traditionele kookscholen. Door basis kooktheorieën en -technieken te leren door online curriculum in te zetten, kunnen studenten hun vaardigheden in de praktijk brengen tijdens elke klasvergadering, die plaatsvindt in een professionele keuken naast topchefs.... [-]