Filter
Certificaat

Top 49 Cursus Studies in Food and Beverage Studies 2019

Een certificaat in Food en Beverage Studies biedt hands-on instructie en waardevolle informatie over de geschiedenis van de voedings-en drankenindustrie, evenals actuele informatie met betrekking tot de industrie. Studenten die wensen om hun eigen recepten managers en directeuren maken of worden in de voedingsindustrie en horeca kunnen waardevolle ervaring en vaardigheden krijgen door het ontvangen van een certificaat in de Food and Beverage Studies.

Wat is Certificate in Food en Beverage Studies? Dit soort programma leert studenten over de samenstelling van voedingsmiddelen en dranken en instrueert hen over hoe ze hun eigen unieke recepten te creëren. Een certificaat in Food en Beverage Studies bereidt ook studenten in te schrijven in meer geavanceerde culinaire kunsten opleidingen als ze daarvoor kiezen. Studenten zullen leren onderwerpen zoals voedselveiligheid, service management, voeding en drank kostenbeheersing en hospitality training.Studenten kunnen ook meer informatie over de globale keukens, professionele chef-kok opleiding, en internationale wijn en eten te proeven.

Personen die willen een carrière in de food en horeca diensten na te streven kunnen profiteren van de vele verschillende voedsel-gerelateerde onderwerpen die worden behandeld in een Certificate in Food en Beverage Studies programma. Studenten die met succes de opleiding voltooien en ontvangen hun certificaat in Food en Beverage Studies zal worden uitgerust met de ervaring en kennis die nodig is om een breed scala van loopbanen in de voedingsmiddelen-en drankenindustrie, waaronder hospitality management en adviesfuncties streven. Studenten die de voorkeur geven om te werken als chef-koks ook waardevolle hands-on ervaring die hen zal helpen uit te blinken in hun carrière kunnen krijgen.

De kosten van een Certificate in Food en Beverage Studies hangt af van het specifieke programma, waarin een student zich inschrijft, evenals de globale locatie van de school ze kiezen om te wonen. Voor specifieke collegegeld informatie, direct contact opnemen met de school van uw keuze.

 

Studenten die willen een succesvolle chef-koks, corporate voedsel en drank adviseurs geworden, en managers in de horeca worden aangemoedigd om meer informatie over het ontvangen van een certificaat in Food en Beverage Studies uit te vinden. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

49 Results in Food and Beverage Studies

ALMA - The International School of Italian Cuisine

Het programma is gericht op het onderwijzen van de fundamenten van de moderne Italiaanse Pastry in zijn regionale verschillen met de theorie, demonstraties en trainingen. ... [+]

Het programma is gericht op het onderwijzen van de fundamenten van de moderne Italiaanse Pastry in zijn regionale verschillen met de theorie, demonstraties en trainingen.

Breng twee maanden bij ALMA Campus in de buurt van Parma, maar verklaarde Creative City voor Gastronomie, en leren van de authentieke Italiaanse gebakje van gerenommeerde chef-koks. Vul dan dit leven ervaring met een 3-maanden durende stage in het deeg gedeelte van een restaurant, hotel structuur of gebak lab in een in één van de 20 Italiaanse regio's.

Ontdek de authentieke traditie van Italian Pastry en krijg je Professional Certificaat van de Italiaanse Chef-kok.

Richt tot:

Internationale Studenten die streven naar een professionele Italiaanse Modern Pastry Eisen voor toelating worden:... [-]

Italië Parma
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Parma
    )

)
1
October 2019
Full-time
5 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Ad Astra Institute

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van banketbakkers die een breed scala aan goed ontwikkelde patisserievaardigheden en degelijke kennis van keukens gebruiken om patis ... [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van banketbakkers die een breed scala aan goed ontwikkelde patisserievaardigheden en degelijke kennis van keukens gebruiken om patisserieproducten te produceren. Met discretie en oordeelsvorming werken ze met enige onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met plannen, beleid en procedures om werkactiviteiten te begeleiden.

Deze kwalificatie biedt een Pathway naar werk in verschillende organisaties waar patisseriaproducten worden bereid en geserveerd, waaronder patisserieën, restaurants, hotels, cateringbedrijven, clubs, pubs, cafés en coffeeshops.

Met discretie en oordeelsvorming werken ze met enige onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met plannen, beleid en procedures om werkactiviteiten te begeleiden.... [-]

Australië Melbourne
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Australië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Melbourne
    )

)
1
January 2019
Full-time
12 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Good Tastes Of Tuscany

De cursussen die worden aangeboden door de Accademia Italiana di Cucina Pandolfini zijn een praktische benadering om regionale Italiaanse gerechten te leren. De meester b ... [+]

Lees meer over deze cursus

De cursussen die worden aangeboden door de Accademia Italiana di Cucina Pandolfini zijn een praktische benadering om regionale Italiaanse gerechten te leren. De meester breidt en verdiept de kennis van traditionele Italiaanse gerechten en hoe het zich verhoudt tot regio's en cultuur via een virtuele gastronomische reis.

Deze cursussen zijn een intense culinaire, geografische, historische en culturele virtuele reis die door zijn voedsel de magnifieke regionale diversiteit ontdekt. De Italiaanse keuken is duidelijk regionaal: veel van de verschillen kunnen worden toegeschreven aan de geografie, van de bergen die zich uitstrekken over het noorden, kronkelend door de lengte van het land, tot een schiereiland dat bijna volledig wordt omringd door de zee, of helemaal zo, zoals in het geval van de insulaire regio's Sicilië en Sardinië. Voeg dan de duizenden jaren van indringers of de adoptie van culinaire ontdekkingen van terugkerende ontdekkingsreizigers toe en je hebt een exotische mix van cultuur, traditie en keuken.... [-]

Italië Florence
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Florence
    )

)
1
October 2019
Full-time
15 - 30 dagen
Campus

Lees meer in Nederlands
Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN en partnerschool ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana biedt een internationaal gezamenlijk programma aan voor studenten die zich pro ... [+]

Culinary Institute Kul IN en partnerschool ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana biedt een nieuw internationaal gezamenlijk programma aan voor studenten die zich professioneel willen specialiseren in de Italiaanse keuken. Dit 10-maanden durende programma is gericht op het produceren van volledig opgeleide professionele koks die gespecialiseerd zijn in de kunst van de Italiaanse keuken. Het unieke curriculum geeft studenten de mogelijkheid om hun nieuw verworven vaardigheden, die ze hebben opgedaan door middel van intensieve cursussen bij Kul IN en ALMA , te oefenen door stage te lopen bij Italiaanse toprestaurants en hotels. Interneren in het buitenland biedt studenten de onschatbare mogelijkheid om internationaal te netwerken en contact te leggen met enkele van de meest succesvolle chef-koks in Italië en de wereld. PROGRAMMA DETAILS VOOR PROFESSIONELE KOK VAN ITALIAANSE KEUKEN... [-]

Kroatië Sisak
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Kroatië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sisak
    )

)
1
June 2019
Full-time
10 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Australia

Onze Dipl ... [+]

Diplôme de Cuisine (Certificate III in Commercial Cookery)

Ons Diplôme de Cuisine is het meest rigoureuze en uitgebreide programma in klassieke Franse culinaire technieken dat vandaag beschikbaar is. Naarmate je verder komt (Basic, Intermediate en Superior), zul je geleidelijk de technieken van de traditionele en hedendaagse Franse keuken leren en beheersen.

Plaatsing in de industrie geeft je de kans om in een echte horecazaak te werken en de vaardigheden in de praktijk te brengen die je hebt opgedaan tijdens je studie op de campus. In een branche die groeit, biedt dit programma u de vaardigheden en kennis om u een zeer aantrekkelijke kandidaat voor werkgevers te maken.

Aangeboden in: Melbourne of Sydney... [-]

Australië Melbourne Sydney
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Australië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Melbourne
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sydney
    )

)
1
January 2019
Full-time
15 maanden
Campus

Lees meer in Nederlands
Australian College of Applied Education

Het Certificaat III in Patisserie is gelijk aan de off-the-job training van de Chef Patissier stage. De cursus omvat industrie stages zodat u de nodige on-the-job ervarin ... [+]

1 jaar Full Time; Part time is ook beschikbaar

Kwalificeren als een Chef-kok is nieuw en innovatief in West-Australië. Deze nieuwe handel kwalificatie werd door het ministerie van Onderwijs en de Workplace Development goedgekeurd maart 2010. Dit certificaat biedt u de Chef Patissier kwalificatie, waaronder een praktische industrie plaatsing, worden de studenten ook verplicht om een ​​minimum van 250 uur van de industrie stage te voltooien.

Voordelen

Het Certificaat III in Patisserie is gelijk aan de off-the-job training van de Chef Patissier stage. De cursus omvat industrie stages zodat u de nodige on-the-job ervaring in een gebakje keuken.

Het proces van de kwalificatie met de handel gelijkwaardigheid kan tot 3 jaar, maar studenten zijn werkzaam in deze tijd in de industrie steeds aanzienlijke en relevante ervaring. De stages worden georganiseerd door ASCA.... [-]

Australië Perth
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Australië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Perth
    )

)
1
January 2019
Full-time
Part-time
1 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Texas Tech University in the Hill Country

Het Texas Tech Wijnbouwcertificaatprogramma is bedoeld voor ondernemers in de wijnindustrie en toekomstige wijngaardmanagers die uitgebreide kennis van de wijnbouwprincip ... [+]

Texas Tech Viticulture Certificate Program

Volgende toepassingsperiode: 1 juni - 31 juli 2018

Het Texas Tech Wijnbouwcertificaatprogramma is bedoeld voor ondernemers in de wijnindustrie en toekomstige wijngaardmanagers die uitgebreide kennis van de wijnbouwprincipes en commerciële werkwijzen voor de productie van druiven zoeken. Het programma wordt geproduceerd door het Department of Plant

Het wijnbouwprogramma bestaat uit zes cursussen, die over een periode van twee jaar worden gehouden. Succesvolle afronding van alle zes cursussen is vereist om het professionele certificaat in wijnbouw te ontvangen. Het certificaatprogramma werkt op een cohort-basis om de leerervaring te verbeteren en netwerkmogelijkheden voor deelnemers te vergemakkelijken. Om deze reden is het programma beperkt tot 40 deelnemers die bereid zijn om de toezegging te doen om door alle cursussen heen te gaan gedurende de periode van twee jaar. Inschrijving in individuele cursussen is niet beschikbaar.... [-]

Verenigde Staten Fredericksburg
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Fredericksburg
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Saddleback College

De Basic Culinary Arts programma bereidt studenten voor op veel hedendaagse werkgelegenheid. ... [+]

De Basic Culinary Arts programma bereidt studenten voor veel hedendaagse werkgelegenheid. Deze omvatten de chef-kok, Cook, Specialty en Etnische Restaurant Operations, Food en Beverage diensten, fastfood Operations, en food service op scholen en kinderdagverblijven voor de jongeren en ouderen.

Programma Student Learning Outcomes

Studenten die dit programma te voltooien in staat zal zijn om:

Aantonen dat de voorbereiding voor de werkgelegenheid in de food service-industrie. Aantonen praktische vaardigheden in een breed scala van toepassingen in verband met de food service. Demonstreer bedreven veiligheid en hygiëne productie praktijken die verband houden met de food service-industrie. Verplichte vakken CWE 180 CO-OP-ED VOEDINGSMIDDELEN EN VOEDING 2 eenheden † en FN 261 STAGE 1 Unit † FN 50 GRONDBEGINSELEN VAN VOEDING 3 stuks of FN 205 VOEDING culinaire PROFESSIONALS 3 stuks FN 110 VOEDINGSBEREIDING HOOFDZAAK 3 Eenheden * FN 120 HEDENDAAGS MEALS 3 Eenheden * FN 171 SANITATIE EN VEILIGHEID 2 Units of FN 210 ServSafe voedselproductie 1 Unit FN 240 CULINAIRE principes die ik 3 Eenheden * FN 241 CULINAIRE BEGINSELEN II 3 Eenheden * FN 244 BAKING FUNDAMENTALS I3 * Eenheden FN 246 PANTRY 3 Eenheden * ... [-]
Verenigde Staten Mission Viejo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Mission Viejo
    )

)
1
September 2019
Full-time
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu New Zealand

Het Basic Pâtisserie-programma (Basic Certificate) is ontworpen om u een sterke basisbasis te bieden voor het opbouwen van uw vaardigheden en kennis binnen de horeca. Dez ... [+]

Basic Pâtisserie-certificaat

Het Basic Pâtisserie-programma (Basic Certificate) is ontworpen om u een sterke basisbasis te bieden voor het opbouwen van uw vaardigheden en kennis binnen de horeca. Deze opwindende cursus laat je kennismaken met de verschillende concepten, eigenschappen en toepassingen van Pâtisserie terwijl je geleidelijk leert een brede selectie van cakes, desserts en gebak te bereiden. De demonstratie- en praktische sessies leiden u stap voor stap door de basis van de Franse patisserie.

4 innames per jaar: januari, april, juli, oktober (of eind september)Belangrijke informatieDuur: 10 wekenPrijs: NZD $ 12.500 (wijzigingen voorbehouden)Kosten omvatten: 2x uniformen (jas, broek, hoed, stropdas), WÜSTOF mesgereedschapskist, alle ingrediënten, cursusmateriaal, examens, afstuderenUren per week: ongeveer 20-25 uurToelatingseisen: IELTS 5.0, zonder band lager dan 5,016 jaar oud (geen maximumleeftijd)cursus details... [-]
Nieuw-Zeeland Wellington
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Nieuw-Zeeland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Wellington
    )

)
1
January 2019
Full-time
10 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Universidad Tecmilenio

Past op een alomvattende manier de beste werkwijzen toe op het gebied van bediening en administratie in de restaurantindustrie, om de winst van het culinaire bedrijf te m ... [+]

Past op een alomvattende manier de beste werkwijzen toe op het gebied van bediening en administratie in de restaurantindustrie, om de winst van het culinaire bedrijf te maximaliseren.

[-]
Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosí Culiacán Mazatlán Guadalajara Cancún Veracruz Puebla Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Querétaro Durango Cuernavaca Mexico-Stad Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juárez Villahermosa Nuevo Laredo  + 19 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Mexico
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Mexico Online
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Chihuahua
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => San Luis Potosí
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Culiacán
    )

  [5] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Mazatlán
    )

  [6] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Guadalajara
    )

  [7] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Cancún
    )

  [8] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Veracruz
    )

  [9] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Puebla
    )

  [10] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Mérida
    )

  [11] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Hermosillo
    )

  [12] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Ciudad Obregón
    )

  [13] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Querétaro
    )

  [14] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Durango
    )

  [15] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Cuernavaca
    )

  [16] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Mexico-Stad
    )

  [17] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Buenavista
    )

  [18] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Monterrey
    )

  [19] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Torreón
    )

  [20] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Ciudad Juárez
    )

  [21] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Villahermosa
    )

  [22] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Nuevo Laredo
    )

)
1
July 2019
Part-time
3 maanden
Online

Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Oud als mensen, heilig als oude riten, zo waardevol dat ze werden beschouwd als geschenken van goden aan de mensheid, de olijfboom en olijfolie verschenen in het Middella ... [+]

Oud als mensen, heilig als oude riten, zo waardevol dat ze werden beschouwd als geschenken van goden aan de mensheid, de olijfboom en olijfolie verschenen in het Middellandse-Zeegebied en werden dominante en permanente kenmerken van het landschap. Deze cursus gaat in op de geschiedenis en cultuur van de olijfboom en olijfolie, terwijl het hun voedingswaarde benadrukt.

In deze online cursus leer je hoe je olijfolie classificeert op basis van de kwaliteitskenmerken en hoe je olijfolie van hoge kwaliteit kunt maken. Je zult ook leren hoe olijfolie een bron van inspiratie is geweest en hoe verschillende kunstenaars het gebruikten om kunstwerken te maken van de oudheid tot vandaag. De inhoud van deze cursus presenteert de variëteiten en kenmerken van olijven en de verschillende soorten olijfolie die bestemd zijn om te worden geconsumeerd en gebruikt in recepten op basis van mediterraan dieet.... [-]

Griekenland Athene
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Griekenland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Athene
    )

)
1
June 2019
7 weken
Online

Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Wil jij chef-kok zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je no ... [+]

Wil jij chef-kok zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je nodig hebt om je perfecte carrière te creëren.

Het volledige pakket alleen voor jou

Melbourne Polytechnic is de enige trainingsfaciliteit in Victoria die toegang biedt tot een volledig operationeel wijnmakerij en vleesverwerkingsbedrijf op de Epping Campus. We hebben de beste, om u de beste te maken.

Een opwindend carrièemenu

Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery combineert uw technische kookvaardigheden met training voor hospitality management. Je leert van professionals uit de branche in moderne, ultramoderne faciliteiten, waaronder het populaire restaurant St Georges op de campus van Preston.... [-]

Australië Melbourne
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Australië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Melbourne
    )

)
1
February 2019
Full-time
1 maand
Campus

Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Ottawa

Bestudeer Franse regionale keukens, ingrediënten en oorsprong en bestudeer de beroemdste recepten uit Frankrijk. Door oefening en herhaling begint u te presteren ... [+]

Keuken Intermédiaire

Verfijn en word efficiënter in de keuken als je je nieuwe vaardigheden en technieken gebruikt om beroemde recepten te creëren.

Bestudeer Franse regionale keukens, ingrediënten en oorsprong en bestudeer de beroemdste recepten uit Frankrijk. Door oefening en herhaling begint u met meer gemak de taken uit te voeren, terwijl de chef-instructeurs de presentaties van bord tot bord tonen.

De Intermediate Module:

Product oorsprong en invloeden op regionale gerechten

Laat kennis maken met de twaalf regio's van Frankrijk en de unieke kookstijlen van de verschillende regio's

Meer geavanceerde technische bezuinigingen (slagerij) en presentatie ... [-]
Canada Ottawa
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Canada
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Ottawa
    )

)
1
June 2019
Full-time
11 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Als je een grote passie hebt voor koken en toewijding om je doel als chef-kok, voedingsondernemer en meer te bereiken, is er geen beter moment om een ​​carrière in dit bl ... [+]

DIT PROGRAMMA OMVAT VERPLICHTE GEZICHTSOEFENINGEN IN EEN PROFESSIONELE KEUKEN GELEGEN IN ORANGE COUNTY, CA, VS.Overzicht

Als je een grote passie hebt voor koken en toewijding om je doel als chef-kok, voedingsondernemer en meer te bereiken, is er geen beter moment om een ​​carrière in dit bloeiende landschap te beginnen. Dit programma biedt een sterke culinaire basisopleiding met een hands-on externship.

Studenten verwerven intensieve professionele en praktische ervaring met de dagelijkse culinaire voorbereidingen en de bediening van een professionele keuken. Door gebruik te maken van technologie met culinaire expertise van wereldklasse biedt dit programma eersteklas training in een veel betaalbaarder formaat dan traditionele kookscholen. Door basis kooktheorieën en -technieken te leren door online curriculum in te zetten, kunnen studenten hun vaardigheden in de praktijk brengen tijdens elke klasvergadering, die plaatsvindt in een professionele keuken naast topchefs.... [-]

Verenigde Staten Irvine USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigde Staten
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Irvine
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
3 - 6 maanden
Online
Campus

Lees meer in Nederlands
UOC Universitat Oberta de Catalunya

De specialisatie in Food Systems Analysis biedt studenten met een sterk inzicht in de belangrijkste vraagstukken waarmee voedsel systemen van vandaag, met inbegrip van du ... [+]

Laatste paar dagen om in te schrijven!

De Specialisatie in Food Systems Analysis biedt studenten met een sterk inzicht in de belangrijkste vraagstukken waarmee voedsel systemen van vandaag, met inbegrip van duurzame en lokale voedselsystemen, zaden, voeding, geslacht, ecologie, sociale bewegingen, economie, globalisering en lokalisering. Studenten overwegen theorieën en kritieken van de liberalisering van de handel en food governance. Ten slotte worden de studenten kennis met methoden die hen in staat stellen niet alleen om effectief te voeren onderzoek over vragen met betrekking tot voedsel systemen, maar ook om het beleid analyse uit te voeren onderzoek. Deze specialisatie wordt gegeven door een internationale groep van deskundigen. Met deze training zullen de studenten beter voorbereid zijn om te begrijpen, te analyseren en aan te pakken kwesties in verband met ons voedsel systemen in diverse sectoren.... [-]

Spanje Spain Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Spanje
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Spain Online
    )

)
1
October 2019
Full-time
Online

Lees meer in Nederlands