Certificaat in Finland

Top Cursus Studies in Finland 2019

Master

Een certificaat is een document dat de beheersing van een bepaalde vaardigheid of discipline aangeeft. Omdat certificaat programma's variëren in grote lijnen in termen van inhoud en lengte, sterke variatie is te verwachten van een certificaat programma naar de volgende.

Het formele systeem voor hoger onderwijs van Finland is de 7-3-2-2 patroon. De universiteit neemt twee jaar in het beroeps-of technisch onderwijs en ten slotte twee-jaar pre-tertiair onderwijs. Finland heeft ook een aantal publieke als private universiteiten die enabled toegankelijkheid van het hoger onderwijs voor studenten.

Certificaat Programma's in Finland

Lees meer

Airline Transport Pilot ab-initio ATPL Course

Aeropole Flight Training
Campus Voltijd Deeltijd 18 - 24 maanden Open Inschrijving Finland Helsinki +1 more

Aeropole aanvaardt nu aanvragen voor onze Diamond Cadet ab initio Airline Transport Pilot Course (bevroren ATPL) van zeer gemotiveerde personen met een passie voor vliegen. De cursus is zelffinancierd en de cursusprijs is 119 800 € en omvat alle training die u nodig heeft voor uw droombaan bij een luchtvaartmaatschappij. [+]

Airline Transport Pilot ab-initio ATPL cursus

Aeropole aanvaardt nu aanvragen voor onze baanbrekende Diamond Cadet ™ ab initio Airline Transport Pilot Course (bevroren ATPL) van zeer gemotiveerde personen met een passie voor vliegen. De cursusprijs is 119 800 € * en omvat alle training die u nodig heeft voor uw droombaan bij een luchtvaartmaatschappij. Het cursusgeld is betaald in maandelijkse termijnen.

De taak van de luchtvaartmaatschappij piloot vereist precisie en kennis, maar geen buitengewone vaardigheid of lichamelijke conditie. U hoeft alleen een normaal gezichtsvermogen (met of zonder bril) en een goede algemene gezondheid - en vooral een sterke drive en motivatie om te streven naar de hemel! Als u de motivatie hebt om hard te studeren en het beste van de beste te worden, bent u de persoon die wij zoeken!... [-]