Filter
Certificaat
Finland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursus Studies in Finland 2019

Een certificaat is een document dat de beheersing van een bepaalde vaardigheid of discipline aangeeft. Omdat certificaat programma's variëren in grote lijnen in termen van inhoud en lengte, sterke variatie is te verwachten van een certificaat programma naar de volgende.

Het formele systeem voor hoger onderwijs van Finland is de 7-3-2-2 patroon. De universiteit neemt twee jaar in het beroeps-of technisch onderwijs en ten slotte twee-jaar pre-tertiair onderwijs. Finland heeft ook een aantal publieke als private universiteiten die enabled toegankelijkheid van het hoger onderwijs voor studenten.

Certificaat Programma's in Finland

Lees meer Lees Minder

Results

Aeropole Flight Training

Aeropole accepteert nu aanvragen voor onze Diamond Cadet ab initio Airline Transport Pilot Course (frozen ATPL) van zeer gemotiveerde personen met een passie voor vliegen ... [+]

Aeropole" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/37/37622_Pilots.jpg" alt="Aeropole" />

Airline Transport Pilot ab-initio ATPL-cursus

alt = "Aeropole accepteert nu aanvragen voor onze baanbrekende Diamond Cadet ™ ab initio Airline Transport Pilot Course (frozen ATPL) van zeer gemotiveerde personen met een passie voor vliegen. De cursusprijs is 124 800 € * en omvat alle trainingen die u zult volgen Je moet je droombaan bij een luchtvaartmaatschappij aanvragen. Het cursusgeld is betaalbaar in maandelijkse termijnen.

De baan van de vliegerpiloot vereist precisie en kennis, maar geen uitzonderlijke vaardigheid of fysieke fitheid. Je hebt alleen normaal zicht (met of zonder bril) en een goede algemene gezondheid nodig - en vooral een sterke drive en motivatie om naar de hemel te streven! Als je de motivatie hebt om hard te studeren en de beste van het beste te worden, ben jij de persoon naar wie we op zoek zijn!... [-]

Finland Helsinki
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Campus
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands