Certificaat in Finland

Top Cursus Studies in Finland 2018/2019

Master

Een certificaat is een document waarin wordt verklaard dat een individu met succes heeft afgerond opleidingen of cursussen in een bepaald gebied, en het kan ook betekenen dat iemand een bepaalde test is geslaagd of een reeks van testen.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

Certificaat Programma's in Finland

Lees meer

Airline Transport Pilot ab-initio ATPL Course

Aeropole Flight Training
Campus Voltijd Deeltijd 18 - 24 maanden Open Inschrijving Finland Helsinki +1 more

Aeropole aanvaardt nu aanvragen voor onze Diamond Cadet ab initio Airline Transport Pilot Course (bevroren ATPL) van zeer gemotiveerde personen met een passie voor vliegen. De cursus is zelffinancierd en de cursusprijs is 119 800 € en omvat alle training die u nodig heeft voor uw droombaan bij een luchtvaartmaatschappij. [+]

Airline Transport Pilot ab-initio ATPL cursus

Aeropole aanvaardt nu aanvragen voor onze baanbrekende Diamond Cadet ™ ab initio Airline Transport Pilot Course (bevroren ATPL) van zeer gemotiveerde personen met een passie voor vliegen. De cursusprijs is 119 800 € * en omvat alle training die u nodig heeft voor uw droombaan bij een luchtvaartmaatschappij. Het cursusgeld is betaald in maandelijkse termijnen.

De taak van de luchtvaartmaatschappij piloot vereist precisie en kennis, maar geen buitengewone vaardigheid of lichamelijke conditie. U hoeft alleen een normaal gezichtsvermogen (met of zonder bril) en een goede algemene gezondheid - en vooral een sterke drive en motivatie om te streven naar de hemel! Als u de motivatie hebt om hard te studeren en het beste van de beste te worden, bent u de persoon die wij zoeken!... [-]