ACADEMICCOURSES

Certificaat Programma's in Digitale Fotografie in UK

Een certificaat kan worden verkregen door de studenten om gelijktijdig te streven een hogere opleiding en een baan met betrekking tot hun vakgebied. Dit document geeft aan dat de individuele specifieke eisen in het onderwijs heeft voltooid om ze op voorsprong te zetten in hun vaardigheden.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Certificaat in Digitale Fotografie in UK

3 Resultaten in Digitale Fotografie, Verenigd Koninkrijk Filter

NIVEAU 2 KUNST EN ONTWERP (FOTOGRAFIE)

Northampton College
Advanced Certificate
aug 2021
Engels

De cursus niveau 2 in kunst- en designfotografie is een algemeen kunst- en ontwerpprogramma gericht op jonge mensen die een specifieke interesse hebben in het ontwikkelen van ...

Lees meer

NC-fotografie

Forth Valley College
Certificaat
aug 2021
<
Voltijds
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Deze cursus is bedoeld om een basis te leggen in de kennis en vaardigheden die nodig zijn om door te stromen naar meer gevorderde studieniveaus in fotografie.

Lees meer

Fotografie - Hoger Nationaal Certificaat (HNC)

The City of Liverpool College
Certificaat
aug 2021
Engels

De Photography HNC is een uitdagende en brede opleiding met als centraal doel studenten kennis te laten maken met het hoger onderwijs en werk in de foto-industrie. Studenten o ...

Lees meer