close

Filters

Resultaten weergeven

Certificaat Programma's in Decoratieve Kunsten in UK

Een certificaat wordt uitgereikt aan studenten die een bepaald type onderwijs hebben gekregen of die tests doorstaan ​​nodig om het te verkrijgen. Met deze academische document, worden mensen kansen krijgen tot het hoger onderwijs of een baan in verband met de vaardigheden die ze geleerd te bereiken.  In een decoratieve kunsten programma, de studenten meestal leren hoe te beoordelen, te v… Meer informatie

Een certificaat wordt uitgereikt aan studenten die een bepaald type onderwijs hebben gekregen of die tests doorstaan ​​nodig om het te verkrijgen. Met deze academische document, worden mensen kansen krijgen tot het hoger onderwijs of een baan in verband met de vaardigheden die ze geleerd te bereiken.

In een decoratieve kunsten programma, de studenten meestal leren hoe te beoordelen, te vinden en te tonen kunstwerken die zijn ontworpen om functioneel of bruikbaar te zijn. Cursussen in een programma kan kunsttheorie, curation, waardering technieken, vormgeving en kunstgeschiedenis.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Certificaat in Decoratieve Kunsten in UK

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Building Crafts College
Londen, Verenigd Koninkrijk

Breng je eigen item mee om te stofferen en voltooi de taak terwijl je leert. Deze cursus is voor complete beginners.

Breng je eigen item mee om te stofferen en voltooi de taak terwijl je leert. Deze cursus is voor complete beginners. -
Certificaat
Engels
aug 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op