close

Filters

Resultaten weergeven

Certificaat Programma's in Decoratieve Kunsten in Europa 2021

Een certificaat geeft de beheersing van een bepaalde reeks vaardigheden of die een individu daadwerkelijk afgerond vooraf bepaalde cursussen of geslaagd voor een examen over een bepaald onderwerp. Sterke variatie bestaat tussen het certificaat cursussen op het gebied van de inhoud, de duur en de kosten.  Studenten die geïnteresseerd zijn in de collecties van kunst die nuttig stukken beschikk… Meer informatie

Een certificaat geeft de beheersing van een bepaalde reeks vaardigheden of die een individu daadwerkelijk afgerond vooraf bepaalde cursussen of geslaagd voor een examen over een bepaald onderwerp. Sterke variatie bestaat tussen het certificaat cursussen op het gebied van de inhoud, de duur en de kosten.

Studenten die geïnteresseerd zijn in de collecties van kunst die nuttig stukken beschikken kunnen gebruik maken van decoratieve kunsten te bestuderen. In een dergelijk programma, worden de studenten meestal geleerd hoe collecties van dit soort kunst samen te stellen, samen met meer te leren over kunstgeschiedenis en theorie.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Certificaat in Decoratieve Kunsten in Europa

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Building Crafts College
Londen, Verenigd Koninkrijk

Breng je eigen item mee om te stofferen en voltooi de taak terwijl je leert. Deze cursus is voor complete beginners.

Breng je eigen item mee om te stofferen en voltooi de taak terwijl je leert. Deze cursus is voor complete beginners. -
Certificaat
Engels
aug 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op