close

Filters

Resultaten weergeven

Cursus Studies in Decoratieve Kunsten 2021

Certificaten zijn beschikbaar in de voorgraadse, afgestudeerde en geavanceerde benamingen, en ze bieden studenten extra opleiding en kennis in hun vakgebied. Certificaten kunnen worden verdiend op scholen over de hele wereld. Men mag zich afvragen, wat is een certificaat in decoratieve kunst? Het gebied van decoratieve kunst verwijst naar het vervaardigen en ontwerpen van aantrekkelijke objecten… Meer informatie

Certificaten zijn beschikbaar in de voorgraadse, afgestudeerde en geavanceerde benamingen, en ze bieden studenten extra opleiding en kennis in hun vakgebied. Certificaten kunnen worden verdiend op scholen over de hele wereld.

Men mag zich afvragen, wat is een certificaat in decoratieve kunst? Het gebied van decoratieve kunst verwijst naar het vervaardigen en ontwerpen van aantrekkelijke objecten die ook functioneel kunnen zijn. De meeste programma's combineren praktische informatie met hands-on training zodat studenten na het afronden van het programma werk kunnen vinden. Voorbeelden van lessen zijn materialen en afwerkingen, basisafbeeldingen en ontwerpen, interieurontwerp, 2D en 3D-ontwerp, geschiedenis en stijlen van decoratieve kunst, architecturale stijlen, kleuren en verlichtingsontwerp. Veel programma's bieden ook electieve cursussen zoals zakelijke praktijken, vensterbehandelingen, keukenontwerp en duurzaam ontwerp.

Studenten die dit programma nemen, profiteren vaak door praktische vaardigheden op te doen die verhandelbaar zijn.Omdat de meeste certificaten binnen een tot twee jaar kunnen worden afgerond, kunnen de cursisten vrij snel een carrière starten.

Studenten die geïnteresseerd zijn in dit certificaat dienen een aantal verschillende scholen te onderzoeken, omdat de kosten van de opleiding sterk kunnen verschillen. Studenten kunnen vinden dat internationale scholen of online curricula meer betaalbaar zijn. Sommige programma's kunnen ook financiële hulp bieden om de financiële behoeften te dekken.

Er zijn een aantal carrièremogelijkheden voor degenen die een decoratieve kunstcertificaat hebben afgerond. Sommigen kunnen ervoor kiezen om in een interieurbouwbedrijf te werken, met draperie, verlichting en andere interieurmaterialen. Anderen kunnen werken in meubelwinkels, kunstgalerijen of musea. Voorbeelden van job titels zijn antiekhandelaar, interieurontwerp firma associate, retail en veiling consultant, voorwerpen conservator, museum curator, en landgoed keurder.

Stel je decoratieve kunstcarrière niet meer uit.Om beschikbare scholen te vinden, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Building Crafts College
Londen, Verenigd Koninkrijk

Breng je eigen item mee om te stofferen en voltooi de taak terwijl je leert. Deze cursus is voor complete beginners.

Breng je eigen item mee om te stofferen en voltooi de taak terwijl je leert. Deze cursus is voor complete beginners. -
Certificaat
Engels
aug 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op