Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 21 Certificaten in Culinaire Vaardigheden 2019

Een professionele certificaat kan worden ingevuld op de meeste hogescholen of universiteiten. Veel studenten kiezen om een ​​certificaat te verdienen in hun gebied van de keuze om ofwel te verhogen hun huidige carrière of hen te helpen de toekomstige werkgelegenheid te krijgen. Terwijl de lengte van de studie zal variëren afhankelijk van het programma en de instelling, kunnen de meeste worden voltooid binnen een jaar.

Wat is een Certificate in Culinary Arts? Dit programma is ontworpen voor te bereiden en te kwalificeren individuen om te koken in ofwel een commerciële keuken omgeving of binnen een breed scala aan culinaire beroepen. Studenten kunnen leren de basisprincipes van het koken, waaronder alles van het juiste gebruik van een mes met wat kruiden beste vullen elkaar in een schotel. Sommige van de cursussen kan mes vaardigheden, plating, het voorbereiden van vlees, voorraden en soepen, broodjes, vegetarische gerechten, moderne kooktechnieken, voedselveiligheid en hygiëne, hapjes, en hoe om groenten te bereiden dekken.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het behalen van een certificaat.Voor de meeste mensen, het dient als een opstap in de richting van het hoger onderwijs. Hoewel het ook kan profiteren individuen in bepaalde werkomgevingen die professionele certificering nodig. Sommige bedrijven kunnen bieden ook een hoger loon voor degenen die al gecertificeerd zijn.

Collegegeld voor de programma's zullen variëren afhankelijk van de instelling, het land is gelegen en vakgebied. Geïnteresseerde individuen worden aangemoedigd om direct contact op met de instelling voor meer informatie.

Jobs in de culinaire kunsten zijn in hoge vraag, en afgestudeerden van het programma kan een succesvolle carrière binnen de keuken industrie in een verscheidenheid van instellingen, zoals bistro's, restaurants, hotels en catering. Dit programma kan brengen de vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​gekwalificeerde kok geworden.Enkele mogelijke ambities afgestudeerden kunnen streven omvatten sous chef, unitmanager voor cateringactiviteiten, banket of functie manager, chef patissier, chef de cuisine, keuken of gaming manager, en een eigen chef-kok.

Deze programma's worden aangeboden van instellingen over de hele wereld, met online lessen beschikbaar voor diegenen die toegang hebben beperkt tot de faciliteit. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

21 Resultaten in Culinaire Vaardigheden

Ad Astra Institute

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van banketbakkers die een breed scala aan goed ontwikkelde patisserie-vaardigheden en degelijke kennis van keukenactiviteiten gebrui ... [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van banketbakkers die een breed scala aan goed ontwikkelde patisserie-vaardigheden en degelijke kennis van keukenactiviteiten gebruiken om patisserieproducten te produceren. Met discretie en oordeelsvorming werken ze met enige onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met plannen, beleid en procedures om werkactiviteiten te begeleiden.

Deze kwalificatie biedt een Pathway naar werk in verschillende organisaties waar patisseriaproducten worden bereid en geserveerd, waaronder patisserieën, restaurants, hotels, cateringbedrijven, clubs, pubs, cafés en coffeeshops.

Met discretie en oordeelsvorming werken ze met enige onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met plannen, beleid en procedures om werkactiviteiten te begeleiden.... [-]

Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Oud als mensen, heilig als oude riten, zo waardevol dat ze werden beschouwd als geschenken van goden aan de mensheid, de olijfboom en olijfolie verschenen in het Middella ... [+]

Oud als mensen, heilig als oude riten, zo waardevol dat ze werden beschouwd als geschenken van goden aan de mensheid, de olijfboom en olijfolie verschenen in het Middellandse-Zeegebied en werden dominante en permanente kenmerken van het landschap. Deze cursus gaat in op de geschiedenis en cultuur van de olijfboom en olijfolie, terwijl het hun voedingswaarde benadrukt.

In deze online cursus leer je hoe je olijfolie classificeert op basis van de kwaliteitskenmerken en hoe je olijfolie van hoge kwaliteit kunt maken. Je zult ook leren hoe olijfolie een bron van inspiratie is geweest en hoe verschillende kunstenaars het gebruikten om kunstwerken te maken van de oudheid tot vandaag. De inhoud van deze cursus presenteert de variëteiten en kenmerken van olijven en de verschillende soorten olijfolie die bestemd zijn om te worden geconsumeerd en gebruikt in recepten op basis van mediterraan dieet.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
7 weken
Online
Lees meer in Nederlands
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Brood, bakken en gebak Menu planning & kosten Koken voor grotere aantallen CV Building Workshop Als onderdeel van de Intensive Certificate Course bi ... [+]

Brood, bakken en gebak Menu planning & kosten Koken voor grotere aantallen

CV Building Workshop

Als onderdeel van de Intensive Certificate Course bieden wij ook een waardevolle interview- en CV-bouwwerkplaats aan. Georiënteerd door ervaren HR- en bedrijfsdeskundigen is dit een uitstekende kans om uw cv te perfecten en uw interviewtechniek te versieren als voorbereiding op een carrièreverandering of om de wereld van werk te verdiepen.

Studies wijn

Tijdens de cursus krijgen de studenten een eendaagse introductie aan voedsel- en wijnvergelijking, begeleid door onze expert sommelier.

Dit geeft de leerlingen een basis voor het begrijpen van de make-up van wijnen en hun vermogen om te passen bij verschillende smaak- en voedingsmiddelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
ICAE: International College of Advanced Education

Certificaat IV in Commercial Cookery is een cursus een jaar die één semester van on-campus studie en praktisch onderricht, gevolgd door een semester van betaalde Industri ... [+]

Certificaat IV in Commercial Cookery

Certificaat IV in Commercial Cookery is een cursus een jaar die één semester van on-campus studie en praktisch onderricht, gevolgd door een semester van betaalde Industrie Plaatsing (studenten kunnen ervoor kiezen om onbetaalde IP doen indien gewenst). Op de campus, leren de studenten in onze speciaal gebouwde commerciële keuken, training onder begeleiding van onze internationaal ervaren chef-koks. Terwijl op IP, kunnen de studenten maximaal verbinden zich ertoe om 45 uur betaald werk in een commerciële keuken. Dit is een zeer praktische cursus, het voorbereiden van studenten voor een carrière als kok of chef-kok.

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een toezichthoudende of het team leidende rol in de keuken hebben. Ze werken zelfstandig of met beperkte begeleiding van anderen en het gebruik van discretionaire bevoegdheid om niet-routinematige problemen op te lossen.... [-]

Australië Darwin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ICAE: International College of Advanced Education

Certificaat III in Commercial Cookery is een cursus een jaar die één semester van on-campus studie en praktisch onderricht, gevolgd door een semester van betaalde Industr ... [+]

Certificaat III in Commercial Cookery

Certificaat III in Commercial Cookery is een cursus een jaar die één semester van on-campus studie en praktisch onderricht, gevolgd door een semester van betaalde Industrie Plaatsing (studenten kunnen ervoor kiezen om onbetaalde IP doen indien gewenst). Op de campus, leren de studenten in onze speciaal gebouwde commerciële keuken, training onder begeleiding van onze internationaal ervaren chef-koks. Terwijl op IP, kunnen de studenten maximaal verbinden zich ertoe om 45 uur betaald werk in een commerciële keuken. Dit is een zeer praktische cursus, het voorbereiden van studenten voor een carrière als kok of chef-kok.

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala van goed ontwikkelde koken vaardigheden en gedegen kennis van de keuken operaties gebruiken om voedsel en menu-items te bereiden. Met behulp van discretie en oordeel, werken ze met een zekere onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met behulp van plannen, het beleid en de procedures om werkzaamheden te begeleiden.... [-]

Australië Darwin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kangan Institute

Deze cursus is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een loopbaan in de keuken binnen een commerciële omgeving. ... [+]

Deze cursus is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een loopbaan in de keuken binnen een commerciële omgeving. De cursus biedt deelnemers de vaardigheden, kennis en ervaring in de praktijk de productie van levensmiddelen, hygiëne, menu kost, gezondheid en veiligheid, teamwork en basisvoeding.

Koken is een lonende carrière, een die uit uw natuurlijke creativiteit zal brengen en je eventueel te nemen over de hele wereld! Het Certificaat IV bestaat uit cursussen en assessment. In een typische week studenten zijn verantwoordelijk voor maximaal 30 uur onder toezicht training door middel van werk natuurlijk.

De didactische werkvormen gebruikt, omvatten klassikale onderwijs en begeleide practicum binnen een workshop. De beoordelingsmethoden omvatten schriftelijke opdrachten en examens, mondelinge evaluatie met inbegrip van individuele presentaties en praktische demonstraties in een werkplaats.... [-]

Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne City Institute of Education

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een toezichthoudende of het team leidende rol in de keuken hebben. Ze werken zelfstandig of met beperkte be ... [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een toezichthoudende of het team leidende rol in de keuken hebben. Ze werken zelfstandig of met beperkte begeleiding van anderen en het gebruik van discretionaire bevoegdheid om niet-routinematige problemen op te lossen. Deze kwalificatie is geschikt voor een Australisch Leertijd route.

CERTIFICAAT IV IN COMMERCIAL KOKEN DETAILS Nationale Code: SIT40413 Units: 27 kern en 6 electieve eenheden : Vanaf $ 10 * Locatie: Meerdere Levering Mode: Classroom, Traineeship, Workplace, in eigen tempo Duur: 2 dagen per week gedurende 52 weken Evaluatie: Methoden voor de beoordeling zijn onder meer schriftelijk, praktisch / observatie & demonstratie Eerdere ervaring: RPL & Credit Transfer is beschikbaar CARRIÈREMOGELIJKHEDEN ... [-]
Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Deeltijd
52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cookery School at Little Portland Street

Deze spannende fast track, zes weken intensieve professionele kookcursus biedt de grootst mogelijke culinaire kennis. Deelnemers kunnen gaan vervolgens in op het werk als ... [+]

Een kookles voor het leven!

Deze spannende fast track, zes weken intensieve professionele kookcursus biedt de grootst mogelijke culinaire kennis. Deelnemers kunnen gaan vervolgens in op het werk als kok starten in een professionele keuken, doe seizoenen op een jacht of in een chalet, catering voor diners of gewoon verbeteren van hun eigen koken repertoires.

Het ontwerp van onze koers De hoofdlijnen van de cursus is om competentie en vertrouwen op te bouwen. Dit wordt bereikt door intensieve leren in kleine klassen met een hoge verhouding van docenten aan studenten. Cookery School koks laat ons gevoel bekwaam en goed uitgerust met het vermogen om te plannen en uitvoeren van de menu's aan de gelegenheid aan te passen en door te gaan naar de ambities die hen naar de cursus in de eerste plaats te voldoen. De cursus is gebaseerd op het uitgangspunt dat iedereen heeft gaten in hun culinaire kennis dus niets aan de cursus is vanzelfsprekend. Alle relevante onderwerpen - theoretische en praktische - vallen die bijdraagt ​​aan het vertrouwen van onze studenten, waardoor ze het gevoel dat ze hebben een goed begrip van de kookkunsten dat ze nodig hebben in de toekomst. We werken binnen een duidelijk gestructureerd kader met recepten die zijn aangescherpt en getest meer dan tien jaar en die zijn gebruikt door duizenden studenten. Wij geloven dat als men gebruik maakt van een goed recept, produceert men een goede gerecht. Onze studenten zijn voorzien van essentiële koken gereedschappen en opbouwen vereiste vaardigheden, zodat ze zich... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Ashburton Chefs Academy

De Certificate in de professionele keuken is een geaccrediteerde 4 weken chef foundation programma ontworpen om amateur-koks de vaardigheden die nodig zijn om te koken op ... [+]

De Certificate in de professionele keuken is een geaccrediteerde 4 weken chef foundation programma ontworpen om amateur-koks de vaardigheden die nodig zijn om te koken op een professionele standaard te onderwijzen. Aan het einde van de cursus zult u de vaardigheden om je carrière te beginnen als junior chef-kok in een professionele keuken hebben, start je eigen catering bedrijf, of gewoon genieten van het leven vaardigheden van een ervaren kok.

Over 4 weken, zal dit gestructureerde cursus expert training van onze ervaren chef-kok docenten in de moderne keuken technieken geven. Deze cursus bevat een Level 2 Award in culinaire vaardigheden QCF kwalificatie geaccrediteerd door de Confederatie van Toerisme & Hospitality.... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Perth College of Business and Technology

PCBT trots op hun hoge kwaliteit leveren en evaluatie voor studenten om competentie te bereiken als een kok met het Certificaat III in Commercial Cookery SIT30830. ... [+]

PCBT trots op hun hoge kwaliteit leveren en evaluatie voor studenten om competentie te bereiken als een kok met het Certificaat III in Commercial Cookery SIT 30.830. Wij bieden de laatste training pakket zodat studenten kunnen er zeker van zijn dat ze zijn een van de eerste in de industrie met de nieuwe set van competentie normen.

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala aan koken vaardigheden te gebruiken. Zij maken gebruik van discretie en oordeel en hebben een gedegen kennis van de keuken operaties. Ze werken met een zekere onafhankelijkheid en onder beperkte begeleiding en kunnen operationeel advies en ondersteuning aan teamleden.

CURSUS INFORMATIE... [-]

Australië Perth
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Ottawa

Vanaf dag een worden ingevoerd voor meshantering, klassieke bezuinigingen en basisvoorraden. Naarmate de term vordert, worden technieken gelaagd op elkaar ... [+]

Cuisine de Base

Vanaf dag een worden ingevoerd voor meshantering, klassieke bezuinigingen en basisvoorraden. Naarmate de term vordert, worden technieken gelaagd op elkaar en worden ingewikkelder en meer menu georiënteerd, met elementen zoals organisatie, voorbereiding, balans en timing. U leert deze basisprincipes, terwijl u uw zelfvertrouwen verhoogt.

De basismodule:

Veilig mes hanteren en basisbesnoeiingen

Leer meshanteringstechnieken voor het snijden en sorteren van groenten en vlees

Voedselveiligheid, hygiëne en organisatie

Leer voedselveiligheid, hygiëne en organisatie, zodat u bereid bent om in een professionele keuken te werken

Groenten-, graan-, ei-, pluimvee-, zeevruchten- en vleesbereiding ... [-]
Canada Ottawa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
11 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Tante Marie Culinary Academy

Deze cursus is bij uitstek geschikt voor ervaren koks die al aan boord van een schip werken en hun certificering moeten bijwerken, of voor koks met een solide ervaring in ... [+]

Tante Marie Culinary Academy is verheugd aan te kondigen dat we nu de beoordeling in marine cookery - de Ship's Cook Assessment - aanbieden, een essentiële stap in het behalen van het verplichte Ship's Cook-certificaat van competentie.

Deze cursus is bij uitstek geschikt voor ervaren koks die al aan boord van een schip werken en hun certificering moeten bijwerken, of voor koks met een solide ervaring in de sector en op zoek zijn naar een carrière op zee.

De Tante Marie Culinary Academy is gevestigd in het centrum van Woking, op slechts 20 minuten met de trein van Londen, Waterloo. Onze ultramoderne faciliteiten in combinatie met onze online 'Virtual Learning Environment' (VLE) betekent dat onze Academy de ideale plek is om de accreditatie die u en uw bemanning nodig hebben, zo snel en eenvoudig mogelijk te verkrijgen, om naleving met MLC te waarborgen 2006.... [-]

Verenigd Koninkrijk Woking
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Tante Marie Culinary Academy

De 1-daagse Cordon Bleu-certificaatcursus is geschikt voor diegenen die een carrière in eten en gastvrijheid willen ontwikkelen. ... [+]

De 1-daagse Cordon Bleu-certificaatcursus is geschikt voor diegenen die een carrière in eten en gastvrijheid willen ontwikkelen.

We lopen deze cursus sinds 1954, wat heeft geleid tot zijn wereldwijde erkenning als een van de toonaangevende culinaire trainingsprogramma's op het niveau van de stichting.

De Cordon Bleu-certificaatcursus omvat ook het CTH Level 2-diploma in culinaire vaardigheden, een niveau 2-prijs in voedselveiligheid en een 1-daagse wijncursus met meester van de wijn, John Downes.

Wat je zult leren

Je cursus begint met een introductie tot het werken in een professionele keukenomgeving, waarbij praktische vaardigheden worden ontwikkeld, zoals mesvaardigheden, voordat je verder gaat naar de basis van professioneel koken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Woking
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Als je een grote passie hebt voor koken en toewijding om je doel als chef-kok, voedingsondernemer en meer te bereiken, is er geen beter moment om een ​​carrière in dit bl ... [+]

DIT PROGRAMMA OMVAT VERPLICHTE GEZICHTSOEFENINGEN IN EEN PROFESSIONELE KEUKEN GELEGEN IN ORANGE COUNTY, CA, VS.Overzicht

Als je een grote passie hebt voor koken en toewijding om je doel als chef-kok, voedingsondernemer en meer te bereiken, is er geen beter moment om een ​​carrière in dit bloeiende landschap te beginnen. Dit programma biedt een sterke culinaire basisopleiding met een hands-on externship.

Studenten verwerven intensieve professionele en praktische ervaring met de dagelijkse culinaire voorbereidingen en de bediening van een professionele keuken. Door gebruik te maken van technologie met culinaire expertise van wereldklasse biedt dit programma eersteklas training in een veel betaalbaarder formaat dan traditionele kookscholen. Door basis kooktheorieën en -technieken te leren door online curriculum in te zetten, kunnen studenten hun vaardigheden in de praktijk brengen tijdens elke klasvergadering, die plaatsvindt in een professionele keuken naast topchefs.... [-]

Verenigde Staten Irvine USA Online
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Wil jij chef-kok zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je no ... [+]

Wil jij chef-kok zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je nodig hebt om je perfecte carrière te creëren.

Het volledige pakket alleen voor jou

Melbourne Polytechnic is de enige trainingsfaciliteit in Victoria die toegang biedt tot een volledig operationeel wijnmakerij en vleesverwerkingsbedrijf op de Epping Campus. We hebben de beste, om u de beste te maken.

Een opwindend carrièemenu

Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery combineert uw technische kookvaardigheden met training voor hospitality management. Je leert van professionals uit de branche in moderne, ultramoderne faciliteiten, waaronder het populaire restaurant St Georges op de campus van Preston.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands