Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 19 Certificaten in Culinaire Kunst 2019

Een professionele certificaat kan worden ingevuld op de meeste hogescholen of universiteiten. Veel studenten kiezen om een ​​certificaat te verdienen in hun gebied van de keuze om ofwel te verhogen hun huidige carrière of hen te helpen de toekomstige werkgelegenheid te krijgen. Terwijl de lengte van de studie zal variëren afhankelijk van het programma en de instelling, kunnen de meeste worden voltooid binnen een jaar.

Wat is een Certificate in Culinary Arts? Dit programma is ontworpen voor te bereiden en te kwalificeren individuen om te koken in ofwel een commerciële keuken omgeving of binnen een breed scala aan culinaire beroepen. Studenten kunnen leren de basisprincipes van het koken, waaronder alles van het juiste gebruik van een mes met wat kruiden beste vullen elkaar in een schotel. Sommige van de cursussen kan mes vaardigheden, plating, het voorbereiden van vlees, voorraden en soepen, broodjes, vegetarische gerechten, moderne kooktechnieken, voedselveiligheid en hygiëne, hapjes, en hoe om groenten te bereiden dekken.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het behalen van een certificaat.Voor de meeste mensen, het dient als een opstap in de richting van het hoger onderwijs. Hoewel het ook kan profiteren individuen in bepaalde werkomgevingen die professionele certificering nodig. Sommige bedrijven kunnen bieden ook een hoger loon voor degenen die al gecertificeerd zijn.

Collegegeld voor de programma's zullen variëren afhankelijk van de instelling, het land is gelegen en vakgebied. Geïnteresseerde individuen worden aangemoedigd om direct contact op met de instelling voor meer informatie.

Jobs in de culinaire kunsten zijn in hoge vraag, en afgestudeerden van het programma kan een succesvolle carrière binnen de keuken industrie in een verscheidenheid van instellingen, zoals bistro's, restaurants, hotels en catering. Dit programma kan brengen de vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​gekwalificeerde kok geworden.Enkele mogelijke ambities afgestudeerden kunnen streven omvatten sous chef, unitmanager voor cateringactiviteiten, banket of functie manager, chef patissier, chef de cuisine, keuken of gaming manager, en een eigen chef-kok.

Deze programma's worden aangeboden van instellingen over de hele wereld, met online lessen beschikbaar voor diegenen die toegang hebben beperkt tot de faciliteit. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

19 Resultaten in Culinaire Kunst

ALMA - The International School of Italian Cuisine

Een 1-week durend programma gericht op internationale studenten die op zoek zijn naar een eerste culinaire kunstervaring met een passie voor Italiaans eten en die hun rei ... [+]

A Taste Of Italy is de eerste korte cursus van ALMA:

Een 1-week durend programma gericht op internationale studenten die op zoek zijn naar een eerste culinaire kunstervaring met een passie voor Italiaans eten en die hun reis naar Italië willen verrijken, inclusief een andere manier om het land te verkennen en de voortreffelijkheid van de Italiaanse gastronomie te ontdekken in een gloednieuwe manier.

De cursus, aansluitend op de "ALMA-methode", combineert academische lessen, directe ervaring met producten en grondstoffen, beheersing van technieken en processen, kennis en praktijk van Italiaanse traditionele recepten en omvat een focus op pasta, wijn en gebak evenals een lezing over de geschiedenis van de Italiaanse keuken en een proeverij. Daarom is het de beste gelegenheid voor studenten die naar Italië reizen om de geheimen van de Italiaanse keuken te ontdekken en om een eerste benadering te krijgen met het culinaire kunstonderwijs.... [-]

Italië Parma
July 2019
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
Good Tastes Of Tuscany

De cursussen die worden aangeboden door de Accademia Italiana di Cucina Pandolfini zijn een praktische benadering om regionale Italiaanse gerechten te leren. De meester b ... [+]

Lees meer over deze cursus

De cursussen die worden aangeboden door de Accademia Italiana di Cucina Pandolfini zijn een praktische benadering om regionale Italiaanse gerechten te leren. De meester breidt en verdiept de kennis van traditionele Italiaanse gerechten en hoe het zich verhoudt tot regio's en cultuur via een virtuele gastronomische reis.

Deze cursussen zijn een intense culinaire, geografische, historische en culturele virtuele reis die door zijn voedsel de magnifieke regionale diversiteit ontdekt. De Italiaanse keuken is duidelijk regionaal: veel van de verschillen kunnen worden toegeschreven aan de geografie, van de bergen die zich uitstrekken over het noorden, kronkelend door de lengte van het land, tot een schiereiland dat bijna volledig wordt omringd door de zee, of helemaal zo, zoals in het geval van de insulaire regio's Sicilië en Sardinië. Voeg dan de duizenden jaren van indringers of de adoptie van culinaire ontdekkingen van terugkerende ontdekkingsreizigers toe en je hebt een exotische mix van cultuur, traditie en keuken.... [-]

Italië Florence
October 2019
Voltijd
15 - 30 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary Institute Kul IN

Dit gezamenlijke programma tussen Culinary Institute Kul IN en de ZSEM Business Academy biedt studenten een balans tussen de creatieve culinaire kunsten en het financiële ... [+]

Studenten die van plan zijn om in de gastronomie te werken als restaurant- of banketbakkersmanagers, of die een eigen restaurantbedrijf willen openen, krijgen via dit goed afgeronde programma een goed begrip van de levensmiddelenindustrie. Bij Kul IN versterken studenten hun kookvaardigheden door middel van intensieve culinaire practica. Bij ZSEM Business Academy leren ze over moderne zaken en management door middel van lessen in digitale marketing, financiën, de zakelijke omgeving, innovatie en andere gebieden van de economie die belangrijk zijn voor begrip in de restaurant- en voedselindustrie.

Passie is niet het enige dat nodig is om een ​​succesvol bedrijf te openen, vooral in de HoReCa-industrie. Dit gezamenlijke programma tussen Culinary Institute Kul IN en de ZSEM Business Academy biedt studenten een balans tussen de creatieve culinaire kunsten en het financiële realisme dat nodig is om te slagen. Culinary Management is bedoeld voor studenten die van plan zijn om in de gastronomie te werken als restaurant- of banketbakkersmanagers, of die een eigen restaurantbedrijf willen openen. Studenten versterken eerst hun culinaire vaardigheden bij Kul IN voor twee maanden. Vervolgens leren ze over moderne zaken en management via lessen in digitale marketing, financiën, de zakelijke omgeving, innovatie en andere gebieden van de economie die belangrijk zijn voor begrip in de restaurant- en voedselindustrie.... [-]

Kroatië Sisak
June 2019
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Saddleback College

De Basic Culinary Arts programma bereidt studenten voor op veel hedendaagse werkgelegenheid. ... [+]

De Basic Culinary Arts programma bereidt studenten voor veel hedendaagse werkgelegenheid. Deze omvatten de chef-kok, Cook, Specialty en Etnische Restaurant Operations, Food en Beverage diensten, fastfood Operations, en food service op scholen en kinderdagverblijven voor de jongeren en ouderen.

Programma Student Learning Outcomes

Studenten die dit programma te voltooien in staat zal zijn om:

Aantonen dat de voorbereiding voor de werkgelegenheid in de food service-industrie. Aantonen praktische vaardigheden in een breed scala van toepassingen in verband met de food service. Demonstreer bedreven veiligheid en hygiëne productie praktijken die verband houden met de food service-industrie. Verplichte vakken CWE 180 CO-OP-ED VOEDINGSMIDDELEN EN VOEDING 2 eenheden † en FN 261 STAGE 1 Unit † FN 50 GRONDBEGINSELEN VAN VOEDING 3 stuks of FN 205 VOEDING culinaire PROFESSIONALS 3 stuks FN 110 VOEDINGSBEREIDING HOOFDZAAK 3 Eenheden * FN 120 HEDENDAAGS MEALS 3 Eenheden * FN 171 SANITATIE EN VEILIGHEID 2 Units of FN 210 ServSafe voedselproductie 1 Unit FN 240 CULINAIRE principes die ik 3 Eenheden * FN 241 CULINAIRE BEGINSELEN II 3 Eenheden * FN 244 BAKING FUNDAMENTALS I3 * Eenheden FN 246 PANTRY 3 Eenheden * ... [-]
Verenigde Staten Mission Viejo
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Tecmilenio

Past op een alomvattende manier de beste werkwijzen toe op het gebied van bediening en administratie in de restaurantindustrie, om de winst van het culinaire bedrijf te m ... [+]

Past op een alomvattende manier de beste werkwijzen toe op het gebied van bediening en administratie in de restaurantindustrie, om de winst van het culinaire bedrijf te maximaliseren.

[-]
Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosí Culiacán Mazatlán Guadalajara Cancún Veracruz Puebla Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Querétaro Durango Cuernavaca Mexico-Stad Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juárez Villahermosa Nuevo Laredo  + 19 Meer
July 2019
Deeltijd
3 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
E-Learning University of Athens

Oud als mensen, heilig als oude riten, zo waardevol dat ze werden beschouwd als geschenken van goden aan de mensheid, de olijfboom en olijfolie verschenen in het Middella ... [+]

Oud als mensen, heilig als oude riten, zo waardevol dat ze werden beschouwd als geschenken van goden aan de mensheid, de olijfboom en olijfolie verschenen in het Middellandse-Zeegebied en werden dominante en permanente kenmerken van het landschap. Deze cursus gaat in op de geschiedenis en cultuur van de olijfboom en olijfolie, terwijl het hun voedingswaarde benadrukt.

In deze online cursus leer je hoe je olijfolie classificeert op basis van de kwaliteitskenmerken en hoe je olijfolie van hoge kwaliteit kunt maken. Je zult ook leren hoe olijfolie een bron van inspiratie is geweest en hoe verschillende kunstenaars het gebruikten om kunstwerken te maken van de oudheid tot vandaag. De inhoud van deze cursus presenteert de variëteiten en kenmerken van olijven en de verschillende soorten olijfolie die bestemd zijn om te worden geconsumeerd en gebruikt in recepten op basis van mediterraan dieet.... [-]

Griekenland Athene
June 2019
7 weken
Online
Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Ottawa

Vanaf dag een worden ingevoerd voor meshantering, klassieke bezuinigingen en basisvoorraden. Naarmate de term vordert, worden technieken gelaagd op elkaar ... [+]

Cuisine de Base

Vanaf dag een worden ingevoerd voor meshantering, klassieke bezuinigingen en basisvoorraden. Naarmate de term vordert, worden technieken gelaagd op elkaar en worden ingewikkelder en meer menu georiënteerd, met elementen zoals organisatie, voorbereiding, balans en timing. U leert deze basisprincipes, terwijl u uw zelfvertrouwen verhoogt.

De basismodule:

Veilig mes hanteren en basisbesnoeiingen

Leer meshanteringstechnieken voor het snijden en sorteren van groenten en vlees

Voedselveiligheid, hygiëne en organisatie

Leer voedselveiligheid, hygiëne en organisatie, zodat u bereid bent om in een professionele keuken te werken

Groenten-, graan-, ei-, pluimvee-, zeevruchten- en vleesbereiding ... [-]
Canada Ottawa
June 2019
Voltijd
11 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Wil jij chef-kok zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je no ... [+]

Wil jij chef-kok zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je nodig hebt om je perfecte carrière te creëren.

Het volledige pakket alleen voor jou

Melbourne Polytechnic is de enige trainingsfaciliteit in Victoria die toegang biedt tot een volledig operationeel wijnmakerij en vleesverwerkingsbedrijf op de Epping Campus. We hebben de beste, om u de beste te maken.

Een opwindend carrièemenu

Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery combineert uw technische kookvaardigheden met training voor hospitality management. Je leert van professionals uit de branche in moderne, ultramoderne faciliteiten, waaronder het populaire restaurant St Georges op de campus van Preston.... [-]

Australië Melbourne
July 2019
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Als je een grote passie hebt voor koken en toewijding om je doel als chef-kok, voedingsondernemer en meer te bereiken, is er geen beter moment om een ​​carrière in dit bl ... [+]

DIT PROGRAMMA OMVAT VERPLICHTE GEZICHTSOEFENINGEN IN EEN PROFESSIONELE KEUKEN GELEGEN IN ORANGE COUNTY, CA, VS.Overzicht

Als je een grote passie hebt voor koken en toewijding om je doel als chef-kok, voedingsondernemer en meer te bereiken, is er geen beter moment om een ​​carrière in dit bloeiende landschap te beginnen. Dit programma biedt een sterke culinaire basisopleiding met een hands-on externship.

Studenten verwerven intensieve professionele en praktische ervaring met de dagelijkse culinaire voorbereidingen en de bediening van een professionele keuken. Door gebruik te maken van technologie met culinaire expertise van wereldklasse biedt dit programma eersteklas training in een veel betaalbaarder formaat dan traditionele kookscholen. Door basis kooktheorieën en -technieken te leren door online curriculum in te zetten, kunnen studenten hun vaardigheden in de praktijk brengen tijdens elke klasvergadering, die plaatsvindt in een professionele keuken naast topchefs.... [-]

Verenigde Staten Irvine USA Online
September 2019
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
John Academy

Een expert in taartversiering is iemand die bedreven is in ijsvorming of glazuur en cake ontwerpen. De experts doen er meestal jaren over om de vaardigheden in taartversi ... [+]

Voor wie is de koers bedoeld?Business-minded mensen die zich bezighouden met Cake Decorating-zaken.Mensen die interesse hebben in het starten van een Cake Decorating-bedrijfToelatingseis:Deze cursus is beschikbaar voor alle studenten, van alle academische achtergronden.Goed begrip van Engelse taal, rekenvaardigheid en ICT zijn vereist om deze cursus bij te wonen.Beoordeling:Aan het einde van de cursus moet je een online meerkeuzetest doen. Uw test zal automatisch en onmiddellijk worden beoordeeld, zodat u meteen weet of u succesvol bent geweest.Voordat je voor je eindexamen zit, heb je de mogelijkheid om je vaardigheid te testen met een proefexamen.certificering:Nadat u de test met goed gevolg hebt afgelegd, kunt u een Geaccrediteerd Certificate of Achievement verkrijgen. U kunt echter ook een certificaat voor voltooiing van een cursus behalen na het voltooien van de cursus zonder de test te hoeven afleggen. Certificaten kunnen op papier worden verkregen voor £ 39 of in pdf-formaat voor £ 24.Waarom voor ons kiezen?Betaalbaar, boeiendTutorial video's / materiaal van de toonaangevende experts;Onderzoek in een gebruiksvriendelijk, geavanceerd online leerplatform;Efficiënte examensystemen voor de beoordeling en direct resultaat;Het VKToegang tot cursusinhoud op mobiel, tablet of desktop, altijd en overal;Het voordeel van het aanvragen van NUS Extra Discount Card;24/7 studentondersteuning via e-mail.Carriere:... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
iStudy

Onthul de chef-kok in jezelf met deze kookbundelcursus We houden allemaal van heerlijk eten, maar koken vereist een grote hoeveelheid vaardigheid en hard werken. Maar als ... [+]

Hoogtepunten van de cursus

Cooking Bundle Course is een bekroonde en best verkopende cursus die de CPD-certificering heeft gekregen

Het wordt beschouwd als een van de perfecte cursussen in het Verenigd Koninkrijk die studenten / studenten kunnen helpen zich vertrouwd te maken met het onderwerp en de nodige vaardigheden verwerven om goed te presteren op dit gebied. We hebben de Cooking Bundle Course ingepakt in verschillende modules om je alles te leren wat je nodig hebt om succesvol te worden in dit vak.

Om u gemakkelijk toegang te bieden, is deze cursus bedoeld voor zowel deeltijdstudenten als voltijdstudenten. Je kunt binnen 20/30 uur geaccrediteerd worden en het is ook mogelijk om in je eigen tempo te studeren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Perth College of Business and Technology

PCBT trots op hun hoge kwaliteit leveren en evaluatie voor studenten om competentie te bereiken als een kok met het Certificaat III in Commercial Cookery SIT30830. ... [+]

PCBT trots op hun hoge kwaliteit leveren en evaluatie voor studenten om competentie te bereiken als een kok met het Certificaat III in Commercial Cookery SIT 30.830. Wij bieden de laatste training pakket zodat studenten kunnen er zeker van zijn dat ze zijn een van de eerste in de industrie met de nieuwe set van competentie normen.

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala aan koken vaardigheden te gebruiken. Zij maken gebruik van discretie en oordeel en hebben een gedegen kennis van de keuken operaties. Ze werken met een zekere onafhankelijkheid en onder beperkte begeleiding en kunnen operationeel advies en ondersteuning aan teamleden.

CURSUS INFORMATIE... [-]

Australië Perth
Open Inschrijving
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kangan Institute

Deze cursus is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een loopbaan in de keuken binnen een commerciële omgeving. ... [+]

Deze cursus is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een loopbaan in de keuken binnen een commerciële omgeving. De cursus biedt deelnemers de vaardigheden, kennis en ervaring in de praktijk de productie van levensmiddelen, hygiëne, menu kost, gezondheid en veiligheid, teamwork en basisvoeding.

Koken is een lonende carrière, een die uit uw natuurlijke creativiteit zal brengen en je eventueel te nemen over de hele wereld! Het Certificaat IV bestaat uit cursussen en assessment. In een typische week studenten zijn verantwoordelijk voor maximaal 30 uur onder toezicht training door middel van werk natuurlijk.

De didactische werkvormen gebruikt, omvatten klassikale onderwijs en begeleide practicum binnen een workshop. De beoordelingsmethoden omvatten schriftelijke opdrachten en examens, mondelinge evaluatie met inbegrip van individuele presentaties en praktische demonstraties in een werkplaats.... [-]

Australië Melbourne
January 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ashburton Chefs Academy

De Certificate in de professionele keuken is een geaccrediteerde 4 weken chef foundation programma ontworpen om amateur-koks de vaardigheden die nodig zijn om te koken op ... [+]

De Certificate in de professionele keuken is een geaccrediteerde 4 weken chef foundation programma ontworpen om amateur-koks de vaardigheden die nodig zijn om te koken op een professionele standaard te onderwijzen. Aan het einde van de cursus zult u de vaardigheden om je carrière te beginnen als junior chef-kok in een professionele keuken hebben, start je eigen catering bedrijf, of gewoon genieten van het leven vaardigheden van een ervaren kok.

Over 4 weken, zal dit gestructureerde cursus expert training van onze ervaren chef-kok docenten in de moderne keuken technieken geven. Deze cursus bevat een Level 2 Award in culinaire vaardigheden QCF kwalificatie geaccrediteerd door de Confederatie van Toerisme & Hospitality.... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
November 2019
Voltijd
4 weken
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
ICAE: International College of Advanced Education

Certificaat III in Commercial Cookery is een cursus een jaar die één semester van on-campus studie en praktisch onderricht, gevolgd door een semester van betaalde Industr ... [+]

Certificaat III in Commercial Cookery

Certificaat III in Commercial Cookery is een cursus een jaar die één semester van on-campus studie en praktisch onderricht, gevolgd door een semester van betaalde Industrie Plaatsing (studenten kunnen ervoor kiezen om onbetaalde IP doen indien gewenst). Op de campus, leren de studenten in onze speciaal gebouwde commerciële keuken, training onder begeleiding van onze internationaal ervaren chef-koks. Terwijl op IP, kunnen de studenten maximaal verbinden zich ertoe om 45 uur betaald werk in een commerciële keuken. Dit is een zeer praktische cursus, het voorbereiden van studenten voor een carrière als kok of chef-kok.

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala van goed ontwikkelde koken vaardigheden en gedegen kennis van de keuken operaties gebruiken om voedsel en menu-items te bereiden. Met behulp van discretie en oordeel, werken ze met een zekere onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met behulp van plannen, het beleid en de procedures om werkzaamheden te begeleiden.... [-]

Australië Darwin
July 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands