Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 3 Certificaat Programma's in Computerbeveiliging 2019

Een certificaat wordt vaak nagestreefd na een hoger onderwijs wordt bereikt. Het certificaat wordt gebruikt om specifieke kennis op te doen om studenten te helpen verder hun aspiraties. Dit programma kan overal mee naartoe nemen van een jaar tot drie jaar in beslag, afhankelijk van de inzet van de student en de opleiding.

Wat is een certificaat in computerbeveiliging? Een certificaat in computerbeveiliging is een programma van de studie die zich richt op het beschermen van informatiesystemen. Studenten leren over deze systemen te beschermen tegen verstoring, diefstal en beschadiging. De cursussen voor dit certificaat aangeboden kan variëren afhankelijk van de vraag of de focus hardware, software of netwerkbeveiliging. Specifieke cursussen in dit programma kan onder meer netwerken fundamentals, computer onderhoud, operationele ondersteuning en computertechnologie.

Een certificaat in computerbeveiliging is gunstig omdat het studenten bloot aan een breed scala aan technische aspecten.Studenten zullen beter voorbereid te helpen hun bedrijven omgaan met malware, computercriminaliteit, virussen en andere technische bedreigingen. Iemand met dit certificaat kan een gemakkelijkere tijd het vinden van een baan.

Het is moeilijk om te weten hoeveel dit certificaat zou kosten zonder eerst te overwegen een paar dingen. Je moet weten wat voor soort instelling waar je wilt wonen, het land van de instelling is en welke lessen je zou willen nemen.

Om te weten of dit programma is geschikt voor u, rekening houden met de carrières beschikbaar zijn voor iemand met een certificaat in computerbeveiliging. Dit certificaat, samen met andere vormen van onderwijs, kan leiden tot een baan als chief security officer, security engineer, security administrator, security specialist of security analist. Typisch, iemand met dit certificaat analyseert bedreigingen, ontwerpt beveiligingssystemen en leert over nieuwe beveiligingstechnologieën.

Als u klaar bent om een ​​certificaat in computerbeveiliging streven bent, moet je een programma dat past bij uw behoeften te vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Computerbeveiliging

Brighton College

Het Advanced Security Practitioner Certificate is bedoeld voor de IT-professional die op zoek is naar speciale vaardigheden en inloggegevens die toegang geven tot de were ... [+]

Het Advanced Security Practitioner Certificate is bedoeld voor de IT-professional die op zoek is naar speciale vaardigheden en inloggegevens die toegang geven tot de wereld van Cyber ​​Security. Geavanceerde concepten en strategieën worden behandeld, die het hele netwerk omvatten en voortbouwen op de concepten gepresenteerd in ons Cisco-certificaat. Studenten die dit programma met succes afronden en aan de doelstellingen voldoen, zullen een solide basis hebben voor werk in een cyberbeveiligings- of informatiezorggerichte carrière.

Dit programma is ook ideaal voor degenen die ons CompTIA- en Cisco-certificaat hebben voltooid.

Advanced Security Practitioner - Programma-overzicht... [-]
Verenigde Staten USA Online
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Baltimore City Community College

De opleiding bereidt studenten voor op vendor-specifieke of in de handel verkrijgbare security certificering. Het programma benadrukt ook de noodzaak om een ​​muur tussen ... [+]

Programma beschrijving

De Baltimore City Community College Cyber ​​Security en Assurance-programma biedt studenten met praktische ervaring in het begrijpen van de bedreigingen en gevaren, assessments veiligheid en analyse om een ​​breed scala van verschillende bedrijven, en de stappen die moeten worden genomen om deze kwetsbaarheden te verminderen door het gebruik van state of-the-art technologie.

De opleiding bereidt studenten voor op vendor-specifieke of in de handel verkrijgbare security certificering. Het programma benadrukt ook de noodzaak om een ​​muur tussen onze informatie en degenen die willen om deze te exploiteren op te bouwen. De terugkerende evenementen, zoals virussen en wormen aanvallen en het succes van criminele aanvallers illustreren de zwakke punten in de huidige informatietechnologie en de noodzaak om de verhoogde veiligheid van deze systemen. ... [-]

Verenigde Staten Baltimore
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Illinois Eastern Community Colleges

De computerbeveiliging ... [+]

Overzicht

De computerbeveiliging

Semester 1Intro Learning Services onlineTechnisch schrijvenCriminal Investigations ITechnische wiskundeIT-fundamentalsSemester 2Essentiële computervaardighedenComputer EthiekComputer forensicsNetwerken FundamentalsTotaal programma: 26.5We raden u aan contact op te nemen met een adviseur voordat u zich inschrijft voor een programma om ervoor te zorgen dat aan alle vereisten wordt voldaan, inclusief de totale uren die zijn gekoppeld aan overdrachtscursussen. [-]
Verenigde Staten Robinson Olney Mount Carmel Fairfield  + 1 Meer
September 2019
Engels
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands