Filter
Certificaat
Verenigd Koninkrijk Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek Certificaat Programma's in Catering in UK

Een certificaat is een bewijs van de kwalificatie van een bepaalde set van vaardigheden. Studenten die een certificaat hebben opleidingseisen en tests afgerond. Door middel van de voltooiing, worden ze klaar om een ​​diploma voort te zetten, of om het hoofd in de professionele wereld in hun vakgebied.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Certificaat in Catering in UK

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Catering, Verenigd Koninkrijk

Andere opties binnen dit vakgebied:
Tante Marie Culinary Academy

De 1-daagse Cordon Bleu-certificaatcursus is geschikt voor diegenen die een carrière in eten en gastvrijheid willen ontwikkelen. ... [+]

De 1-daagse Cordon Bleu-certificaatcursus is geschikt voor diegenen die een carrière in eten en gastvrijheid willen ontwikkelen.

We lopen deze cursus sinds 1954, wat heeft geleid tot zijn wereldwijde erkenning als een van de toonaangevende culinaire trainingsprogramma's op het niveau van de stichting.

De Cordon Bleu-certificaatcursus omvat ook het CTH Level 2-diploma in culinaire vaardigheden, een niveau 2-prijs in voedselveiligheid en een 1-daagse wijncursus met meester van de wijn, John Downes.

Wat je zult leren

Je cursus begint met een introductie tot het werken in een professionele keukenomgeving, waarbij praktische vaardigheden worden ontwikkeld, zoals mesvaardigheden, voordat je verder gaat naar de basis van professioneel koken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Woking
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands