ACADEMICCOURSES

Certificaat Programma's in Beeldende kunst in de Verenigde Pittsburg Verenigde Staten

Een certificaat kan worden verkregen door de studenten om gelijktijdig te streven een hogere opleiding en een baan met betrekking tot hun vakgebied. Dit document geeft aan dat de individuele specifieke eisen in het onderwijs heeft voltooid om ze op voorsprong te zetten in hun vaardigheden.

Een beeldende kunst programma biedt studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala van verschillende kunst mediums te bestuderen. Voorbeelden van klassen zijn kleurenleer, 2-D design, animatie, 3-D ontwerp, grafiek, muziektheorie, computer applicaties en webdesign.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Top Certificaat in Beeldende kunst in de Verenigde Pittsburg in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Beeldende kunst, Pittsburg Filter

Certificaat voor Schone Kunsten

Los Medanos College
Certificaat
sep 2021
Engels

De kunstafdeling biedt lessen in keramiek, beeldhouwkunst, 3D-ontwerp, schilderen, tekenen, grafisch ontwerp, fotografie, 2D-ontwerp, digitale kunst, kleurentheorie en prentku ...

Lees meer