ACADEMICCOURSES

Certificaat Programma's in Beeldende kunst in Italië

Een certificaat is een document dat de beheersing van een bepaalde vaardigheid of discipline aangeeft. Omdat certificaat programma's variëren in grote lijnen in termen van inhoud en lengte, sterke variatie is te verwachten van een certificaat programma naar de volgende.

Een beeldende kunst programma biedt studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala van verschillende kunst mediums te bestuderen. Voorbeelden van klassen zijn kleurenleer, 2-D design, animatie, 3-D ontwerp, grafiek, muziektheorie, computer applicaties en webdesign.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Certificaat in Beeldende kunst in Italië

2 Resultaten in Beeldende kunst, Italië Filter

Restauratieprogramma

Florence Classical Arts Academy
Certificaat
<
Voltijds
Engels
Russisch
Campus

Het programma omvat het kopiëren van schilderijen van oude meesters en het leren van hun originele technieken tijdens het leren herstellen van kunstwerken. Na voltooiing van h ...

Lees meer

Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana
Certificaat
<
Voltijds
Engels
Campus

Deze praktijkgerichte cursus ontwikkelt het vermogen van de student om ideeën door middel van schilderen en tekenen te uiten en wordt ondersteund door een geïntegreerde theori ...

Lees meer