Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursus Studies in Arabisch 2019

Een certificaat wordt toegekend aan wetenschappers die een programma te voltooien in een gespecialiseerd vakgebied. Part-time cursussen kunnen iets langer duren tot het curriculum tegemoet te komen. In veel gevallen zal het programma fungeren als een brug tussen beide secundaire en undergraduate programma's of undergraduate en graduate-programma's.

Wat is een certificaat in het Arabisch? Een certificaat in het Arabisch richt zich op het ontwikkelen van fluency in de taal die sterke communicatieve en potentiële zakelijke vaardigheden te vergemakkelijken. Afhankelijk van de lengte en het tempo van het programma kunnen studenten beginnen met de basis van het Arabische woord en geschrift alvorens ze naar de meer ingewikkelde grammaticale structuren. Meer geavanceerde programma's kunnen zich meer richten op het ontwikkelen van medische, juridische of professionele woordenlijsten of culturele dialecten.

Na het voltooien van de opleiding kunnen studenten deuren voor een scala aan internationale, publieke en private sector banen te openen vanwege hun vermogen over culturele barrières te communiceren.Dit kan leiden tot hogere posities en mogelijk meer concurrerende salarissen.

De totale kosten die betrokken zijn afhankelijk van de financiële eisen van het programma, studeren aan boord van componenten en didactische methoden. Veel studenten te minimaliseren kosten met e-leerboeken en online instructie. Bovendien kan de financiële steun beschikbaar zijn voor sommige programma's, afhankelijk van de instelling.

Zodra studenten afstuderen met hun diploma in het Arabisch, veel beweging op om de taal en aanverwante studies in undergraduate of graduate programma's te bestuderen. Maar veel zal direct in te voeren in de beroepsbevolking. Professionals die deze taal te begrijpen zijn in relatief hoge vraag, zo veel studenten uiteindelijk vinden de werkgelegenheid als vertalers voor de internationale, particuliere en publieke instanties. Anderen gebruiken de certificering om hun zakelijke relaties en netwerken te verbeteren zoals ze nu effectief kunnen communiceren met een nieuwe groep van contact.

Heeft een certificaat in het Arabisch klinken als de juiste koers aan energie of jumpstart je carrière? Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Arabisch

Al Baher Arabic Language Training Center

Al-Baher biedt twee onderdompelingscursussen die het hele jaar door worden aangeboden en ze zijn niet beperkt tot onze normale programmakalender. ... [+]

Al-Baher biedt twee onderdompelingscursussen die het hele jaar door worden aangeboden en ze zijn niet beperkt tot onze normale programmakalender.

* Intensieve onderdompeling: (4 - 12 weken)

Deze cursus richt zich op het onderdompelen van de studenten in een authentieke Arabische omgeving voor een korte periode van tijd. Het heeft de voorkeur van studenten die hun bestaande Arabische niveau willen verbeteren of onderhouden of zich willen voorbereiden op het werken in een Arabisch sprekend land

* Lange termijn onderdompeling: (3 - 12 maanden)

Deze cursus nodigt studenten uit om zich met intensieve instructies in de taal te omringen. Studenten ondergaan een monitoringtest in aanvulling op wekelijkse lesplannen met duidelijke, wederzijds gedefinieerde doelen. Door middel van verschillende curricula zorgen lessen ervoor dat relevante en relevante vaardigheden worden aangeleerd: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Meer aandacht wordt besteed aan de specifieke interesses van studenten en het gebruik van de taal.... [-]

Jordanië Amman
Open Inschrijving
Engels
1 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands