ACADEMICCOURSES

Certificaat Programma's in Animatie in de Verenigde Los Angeles Verenigde Staten

Een certificaat is een document dat individuen te verwerven nadat zij bepaalde eisen hebben afgerond. Deze documenten tonen aan potentiële werkgevers en overheden hoger onderwijs die het individu de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om te slagen op het werk en in de klas.

Een animatieprogramma is perfect voor studenten die enthousiast zijn over een carrière in de beeldende kunst. Dit vakgebied is een balans tussen traditionele kunstdisciplines, zoals tekenen en modelleren, en computertechnologie met betrekking tot de nieuwste animatievaardigheden in een verscheidenheid aan media.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Naast het feit dat de thuisbasis van de legendarische Hollywood, Los Angeles is de tweede grootste stad in de Verenigde Staten en de grootste in de staat Californië. Het is gastheer van de Olympische Spelen twee keer eerder en is verdeeld in 80 wijken en buurten. De stad is de thuisbasis van drie openbare universiteiten en tal van andere instellingen.

Top Certificaat in Animatie in de Verenigde Los Angeles in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Animatie, Los Angeles Filter

Kunst: Animatie Certificaat van voltooiing

Los Angeles City College
Certificaat
sep 2021
Engels

De afdeling Visuele en Mediakunst biedt basis in velden die zich bezighouden met het creëren en analyseren van beeldcultuur, met name op de aanverwante gebieden van animatie, ...

Lees meer

CERTIFICAAT IN ENTERTAINMENT ART

Los Angeles Academy Of Figurative Art
Certificaat
sep 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

Studenten in het Entertainment Art Certificate Program beginnen met een intensieve basisopleiding en gaan door naar traditionele entertainmenttekeningen en digitale conceptont ...

Lees meer