Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 4 Cursus Studies in Algemene studies 2019

Een certificaat bouwt meestal voort op de eerdere opleiding van een student om hem of haar voor te bereiden op verdere studies. Dit programma duurt meestal zes maanden tot twee jaar. Studenten kunnen de vaardigheden die ze hebben opgedaan toepassen om hun doelen te bereiken in hun toekomstige academische bezigheden.

Wat is een certificaat in algemene studies? Deze kwalificatie biedt studenten de mogelijkheid hun communicatievaardigheden te ontwikkelen, of ze nu specifiek in het Engels zijn of in het algemeen, zodat ze klaar zijn voor het volgende niveau van hun studie. Vaak hebben studenten een breed scala aan cursussen die ze kunnen studeren, zoals economie, toerisme, marketing, accounting, wetenschap en wiskunde. Studenten kunnen uit dit programma komen met een algemene mogelijkheid om te communiceren over een verscheidenheid aan onderwerpen van belang. Afhankelijk van waar het programma plaatsvindt, kunnen studenten ook een kans krijgen om te leren over de lokale cultuur van waar ze studeren.

Studenten die dit certificaat behalen, kunnen de communicatieve vaardigheden verwerven die nodig zijn om naar een opleiding te gaan. Ze kunnen ook organisatorische vaardigheden en een vermogen om in een team te werken verwerven. Deze vaardigheden zijn nuttig voor veel situaties in het leven.

De kosten van een certificaatprogramma zijn afhankelijk van collegegelden en andere kosten bij de instelling naar keuze. Door contact op te nemen met het opnamekantoor van hun voorkeursschool, kunnen studenten exactere kostenramingen krijgen.

Studenten die met goed gevolg een certificaatprogramma in algemene studies afronden, kunnen hun academische dromen waarmaken. Op lange termijn zal dit hen in staat stellen om professionals te worden op welk gebied ze ook kiezen om te studeren in hun verdere opleiding, of het nu een leraar of een econoom, marketing consultant, accountant of wetenschapper wordt.

Als u uw certificaat in algemene studies wilt behalen, kunt u lessen bijwonen aan een lokale universiteit of aan de andere kant van de wereld, of online studiemogelijkheden verkennen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

4 Resultaten in Algemene studies

Phoenix Academy

Dit programma is ontworpen voor de Australische en internationale studenten aan pre-bachelorniveau, die een brug tussen eerdere academische studies en de academische eise ... [+]

Dit programma is ontworpen voor de Australische en internationale studenten aan pre-bachelorniveau, die een brug tussen eerdere academische studies en de academische eisen van de Australische universiteiten nodig. Het programma is een Certificate IV uiteraard onder de Australische kwalificatiekader. Na succesvolle afronding van het programma, de studenten komen in aanmerking voor directe toegang tot de Murdoch University, Edith Cowan University, Curtin University & Monash University of andere universiteiten van keuze op het eerste jaar niveau.

WIE IS DIT VOOR?

Jaar 11 & 12 afgestudeerden die willen hun studie beginnen aan de universiteit in het eerste jaar van een Bachelor of Business of Commerce in een West-Australische universiteit, maar die:... [-]

Australië Perth
Januari 2020
Engels
Voltijd
6 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
European College for Liberal Studies

Credits verdiend met één of meerdere modulaire opleidingen kunnen worden geteld in de richting van een certificaat of diploma. ... [+]

Credits verdiend met één of meerdere modulaire opleidingen kunnen worden geteld in de richting van een certificaat of diploma.

Cursussen

Undergraduate opleidingen zijn verdeeld in kernvakken en specialisatie cursussen (om een ​​grote of kleine relevant). Keuzevakken kunnen gekozen worden uit een van de geplande cursussen aangeboden op het bachelorniveau. Specialisatie cursussen zijn gepland op basis van inschrijvingen en kunnen niet beschikbaar zijn op alle campussen. Specialisatie cursussen gepland zijn beschikbaar voor alle studenten ook als keuzevakken. Studenten worden geadviseerd om cursussen te voltooien en verdien credits op het hoogste niveau mogelijk te maken.

programma-eisen ... [-]
Spanje Barcelona België Brussels Hoofdstedelijk Gewest Madrid Zwitserland Zürich Japan Tokio Antwerpen  + 6 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Het certificaat op het gebied van wetenschap, technologie en internationale veiligheid biedt studenten expertise en begrip van het brede scala aan bedreigingen voor de ve ... [+]

Het certificaat op het gebied van wetenschap, technologie en internationale veiligheid biedt studenten expertise en begrip van het brede scala aan bedreigingen voor de veiligheid van de Verenigde Staten in onze nieuwe eeuw. Het certificaat op het gebied van wetenschap, technologie en internationale veiligheid is gebaseerd op deskundigen op het gebied van overheid, internationale betrekkingen, biowetenschappen en militaire aangelegenheden om studenten de instrumenten te bieden voor het analyseren van bedreigingen die de Amerikaanse veiligheid in binnen- en buitenland uitdagen.

Professioneel gezien is het Johns Hopkins-certificaat op het gebied van wetenschap, technologie en internationale veiligheid de perfecte referentie voor diegenen die willen profiteren van dit vitale en groeiende veld. Het curriculum beheert cursussen uit de verschillende disciplines van de Johns Hopkins University en biedt je een dynamische, multi-perspectief gronding in nationale veiligheidsonderwerpen. Cursussen kruisen de politieke, theoretische en wetenschappelijke analyse van beveiligingskwesties en bieden kennis die u direct kunt toepassen op werk binnen het nationale spectrum van de beveiligingscarrière.... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Engels
Deeltijd
1 - 5 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Het Johns Hopkins-certificaat in Science Writing is een flexibel, parttime programma van online lessen en face-to-face residenties, doordrenkt met het prestige, de kwalit ... [+]

Het Johns Hopkins-certificaat in Science Writing is een flexibel, parttime programma van online lessen en face-to-face residenties, doordrenkt met het prestige, de kwaliteit en de waarde van de Johns Hopkins University.

De innovatieve Hopkins-graad is gebaseerd op de overtuiging dat hedendaagse succesvolle schrijvers op het gebied van wetenschap een praktische kennis van verschillende vaardigheden nodig hebben, van journalistiek en communicatie tot multimedia en de literatuur. Studenten richten zich eerst op journalistieke en creatieve schrijf- en montagetechnieken om verleidelijk, begrijpelijk proza ​​voor digitale of gedrukte locaties te maken, van tijdschriften en boeken tot sociale media en websites voor bedrijven, verenigingen, agentschappen of anderen. Onderweg verwerven studenten communicatieve vaardigheden om standpunten te promoten of voor klanten te schrijven, en zij ontwikkelen de multimedia-expertise om te gedijen in het steeds veranderende digitale universum. Alle schrijvers en redacteuren van Hopkins worden ook uitgedaagd om de wetenschap zelf te volgen, om te onthullen hoe onderzoek kan wankelen, misleiden of misbruikt kan worden.... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Engels
Deeltijd
1 - 5 jaren
Online
Lees meer in Nederlands