$close

Filters

Resultaten weergeven

Certificaat Programma's in Accountancy en Financiën in de Verenigde South Gate Verenigde Staten

Een certificaat vaak verwijst naar een document waaruit blijkt dat een persoon met succes heeft afgerond vooraf bepaalde cursussen of opleidingen vaardigheden op een bepaald gebied. Sterke variatie bestaat tussen het certificaat programma's qua inhoud, eisen en duur. Het nemen van lessen in de boekhouding en financiën beter bereidt studenten voor op een loopbaan in het bedrijfsleven en manag… Meer informatie

Een certificaat vaak verwijst naar een document waaruit blijkt dat een persoon met succes heeft afgerond vooraf bepaalde cursussen of opleidingen vaardigheden op een bepaald gebied. Sterke variatie bestaat tussen het certificaat programma's qua inhoud, eisen en duur.

Het nemen van lessen in de boekhouding en financiën beter bereidt studenten voor op een loopbaan in het bedrijfsleven en management. Voorbeelden van cursussen omvatten de financiële administratie, de exploitatie van het kapitaal en het beheer van risico's, strategische analyse, leiderschap, strategisch management, fiscale strategieën en informatietechnologie.  

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Certificaat in Accountancy en Financiën in de Verenigde South Gate in de Verenigde Staten

Lees Minder
Lees meer over studeren in de Verenigde Staten
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Advanced College
South Gate, Verenigde Staten

Dit programma maakt studenten vertrouwd met een breed scala aan computergestuurde bedrijfstoepassingen en bereikt een hoog niveau van expertise in geselecteerde toepassingen.

Dit programma maakt studenten vertrouwd met een breed scala aan computergestuurde bedrijfstoepassingen en bereikt een hoog niveau van expertise in geselecteerde toepassingen. -
Certificaat
Engels
Campus