Certificaat in bakvaardigheden
Centennial College
Belangrijke informatie
Selecteer een locatie
Campuslocatie
Online Canada
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
2 semesters
Tempo
Full time
Collegegeld
CAD 16.539 *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
* voor 2 semesters voor internationale studenten / kosten inclusief incidentele kosten en ziektekostenverzekering voor het eerste studiejaar
Invoering
- Programmacode: 1810
- School: School voor gastvrijheid, toerisme en culinaire kunsten
- Referentie: Ontario College Certificate
- Programmatype: postsecundair programma
- Programmaduur: 1 jaar/2 semesters
- Locatie: Progress Campus
Het Baking Skills-programma is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de industrie voor professionele bakkers. Of je nu bij een groot bedrijf wilt werken of je eigen bakbedrijf wilt nastreven, de fundamentele bakvaardigheden die je leert in dit culinaire kunstprogramma zullen je daar helpen.
Je zult de vaardigheden aanscherpen Centennial College , waaronder een uniek commercieel baklab, een café, een restaurant en een evenementencentrum. Van het behandelen van fijne decoratie- en afwerkingsvaardigheden tot productietechnieken voor grote hoeveelheden, dit programma maakt je werkklaar na het afstuderen. Om uw inzetbaarheid verder te vergroten, verlaat u het Baking Skills-programma met belangrijke branchecertificeringen zoals Smart Serve, Safe Food Handlers en CPR.
De commerciële bakkerijsector is een van de meest uitgebreide en dynamische industrieën ter wereld, met onbeperkte carrièremogelijkheden.
Het is jouw Shift Training and Awareness-programma
Dit programma omvat een innovatieve branchetraining en bewustwordingscertificering, It's Your Shift. De certificering voorziet u van cruciale kennis en biedt actuele middelen die zijn gericht op het voorkomen van seksuele intimidatie en veilige praktijken voor interventie als eerstelijnswerker of manager. Het zal u ondersteunen, wanneer u de horeca betreedt, om een leider te worden in de preventie van seksuele intimidatie en bij te dragen aan de evolutie van veilige en gastvrije werkomgevingen.
Het Ocean Wise-programma
De School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts en The Local Cafe and Restaurant gebruiken heerlijke en oceaanvriendelijke producten van Ocean Wise. Ocean Wise is een instandhoudings- en educatieprogramma dat samenwerkt met chef-koks, restaurants en leveranciers van zeevruchten om hen te helpen bij het duurzaam inkopen van zeevruchten.
Feast On®-certificering
Centennial College 's School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts is de eerste academische instelling die een Feast On®-certificering heeft ontvangen voor de inkoop van lokale voedsel- en drankproducten die worden gebruikt in de academische programma's en voor de ervaringsgerichte foodserviceactiviteiten van de school. De Culinary Tourism Alliance heeft het Feast On-certificeringsprogramma opgezet om bedrijven te erkennen die zich inzetten voor het inkopen van voedsel en dranken uit Ontario.
toelatingen
leerplan
Programma overzicht
semester 1 | Semester 2 |
|
|
Programma resultaat
Programma Beroepsleerresultaten
Programma Beroepsleerresultaten beschrijven wat afgestudeerden van het programma hebben aangetoond dat ze kunnen doen met de kennis en vaardigheden die ze tijdens hun studie hebben opgedaan. De uitkomsten zijn nauw verbonden met de behoeften van de werkplek. Door middel van beoordelingen (bijv. Opdrachten en tests) verifiëren studenten hun vermogen om deze resultaten betrouwbaar uit te voeren voordat ze afstuderen.
- Identificeer de werking en effecten van ingrediënten op elkaar en voorspel hoe het eindproduct wordt beïnvloed.
- Het oplossen van problemen en het oplossen van problemen met recepten.
- Voer basistechnieken uit die betrokken zijn bij de dagelijkse productie van een bakkerij en banketbakkerij.
- Herken en produceer zowel klassieke als moderne bakwaren.
- Pas voedselveiligheidsprincipes en -praktijken toe zoals geïdentificeerd door de lokale gezondheidseenheid.
- Pas wiskundige basisprincipes en receptconversies, bakkerijformules en percentages toe.
- Oefen vaardigheden die worden gebruikt in de dagelijkse werking van een bakkerij, waaronder kostenbeheersing, voedselkosten, percentages, arbeidskosten en voorraadcontroles.
Carrièremogelijkheden
Programma Hoogtepunten
- Het Baking Skills-programma biedt het soort ervaringsgerichte leermogelijkheden die je voorbereiden op een reeks scenario's die je in je carrière kunt tegenkomen.
- De Progress-campus herbergt ultramoderne livelabs, waaronder een laboratorium dat speciaal is ontworpen voor commercieel bakken, culinaire laboratoria, een restaurant, een café en een evenementencentrum.
- De realistische, praktische ervaringen binnen het aanbod onderscheiden je echt van de concurrentie.
- Afgestudeerden van het Baking Skills-programma kunnen direct doorstromen naar het tweede jaar van het Baking and Pastry Arts Management Program.
Carrière Outlook
- Commerciële Bakker
- Productie Bakker
- Cake Decorator
- Voedselfabrikant
Getuigenissen van studenten
English Language Requirements
Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.