Certificaat - berggids trainingsprogramma

Whistler Adventure School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Certificaat - berggids trainingsprogramma

Whistler Adventure School

Hoogtepunten programma De WAS Alpine Guide Training Program is bedoeld om studenten te specialiseren in een gebied van het begeleiden. De Alpine Guide Training programma studenten in staat om zich te concentreren en voor te bereiden voor de toegang tot het onderzoek op het ACMG niveau. Studenten die dit programma moet een WAS vaardigheden test en legt een fysieke en vaardigheden te hervatten.

Dit programma is een opeenvolgende reeks cursussen ontwikkeld om de ontwikkeling van de studenten het vermogen, de vaardigheden en de besluitvorming tijdens het werken op weg naar een Alpine gids. Studenten zullen moeten oefenen na elke cursus en het opbouwen van een CV van alpine reizen en terug land ervaringen.

Cursusafdeling: Cursus uur variëren van 15 uur tot 67,5 uur per cursus plus een 45 uur co-op stage.

Locatie: Op de Campus & Sea to Sky bergen.

WAS Guide Skills Pre-testbeleid Alles was Guide Training programma duurt studenten in overgrote & uitdagende terrein als onderdeel van hun opleiding. Als zodanig was vereist studenten om de vereiste vaardigheden te voldoen zoals die door hun gekozen programma. Studenten zijn verplicht om een ​​samenvatting van hun vaardigheden te voorzien van hun aanvraag het verifiëren dat ze de programma vereisten voldaan. Verder zullen de studenten worden beoordeeld door WAS instructeurs aan het begin van hun opleiding te zorgen dat ze voldoen aan de basisvaardigheid normen geschetst door de programma's. Studenten die niet voldoen aan de voorwaarden zal niet worden toegestaan ​​om verder te gaan in het programma. Voor meer informatie of vragen, neem dan contact op met de WAS Operations Manager.

Alpine Guide Studenten zullen een redelijke basisniveau van fitness nodig. Studenten moeten een medisch formulier in te vullen. Studenten met een reeds bestaande medische aandoeningen of gezondheidsproblemen kunnen contact opnemen vooruit was van de cursus. Vorige Alpine klimmen ervaring is een pluspunt.

Fundamentals of Alpine Guiding

Zie Toelatingseisen Duur van de cursus - 15 Hours De Fundamentals cursus zullen de studenten kennismaken met de fundamentele vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle alpine klimervaring. De nadruk ligt op het terrein selectie, veilig reizen, voorbereiding en uitrusting.

Alpine Guide Niveau 2

Vereisten - basiscursus Cursus Duur - 67.5 uur De Level 2 cursus volgt ACMG curriculum, het opleiden van studenten op de fundamenten van de bergsport. Studenten zullen scherpen klimmen vaardigheden, reizen technieken, gekozen versnelling en besluitvorming. De studenten moeten effectief te gebruiken deze vaardigheden in het veld.

Alpine Guide Level 3

Vereisten - Niveau 2 Cursusduur - 30 Hours Kosten- Het niveau 3 cursus zijn de studenten voor te bereiden op toetreding tot ACMG gids niveau testen. Het curriculum zal zich uitsluitend richten op de noodzakelijke vaardigheden die nodig zijn om een ​​aanvraag voor de ACMG assistent berggids examen. De studenten gaan door strenge sessies om hun vaardigheden te versterken of voor te bereiden op een carrière.

Alpine Guide Co-Op Werkervaring

Vereisten - Level 2 & 3 Cursusduur - 45 Hours The Co-Op werkervaring zullen de studenten geven echte wereld ervaring met on-the-job training. De studenten zullen minimaal 8 uur per week te werken en raadpleeg een extra één uur per week met een instructeur. De toepassing van de vaardigheden opgedaan met de vorige cursussen worden geëvalueerd en zullen de studenten een goed begrip van de normen en ervaring die nodig zijn voor een carrière als een Alpine gids krijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
6 maanden
Price
Prijs
3,500 CAD
Canadese studenten; $ 5,000 CAD internationale studenten
Locations
Canada - Whistler, Brits-Columbia
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Canada - Whistler, Brits-Columbia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan