Elk jaar ongeveer 1,5 miljoen mensen Cambridge-examens in het Engels voor Anderstaligen (ESOL). Bij Atlantic SEAL bieden wij 12 weken Cambridge examen voorbereidingscursus. U kunt kiezen voor de 'Cambridge Classic' of het programma 'Cambridge Gold' afhankelijk van welke past bij uw doelstellingen, tijd en budget best.

De 'Classic' biedt 20 micro-groepslessen per week en volop mogelijkheden voor zelfstudie buiten de lestijd met volledig gebruik van de middelen van de school en de leraar zal je een 'self studieplan' geven.

Of zou u kiezen voor de 'Gold' optie die 20 micro-groepslessen PLUS 5 uur per week van '12:59' lessen met uw eigen prive-leraar biedt om echt te focussen op de vaardigheden die u wilt speciale '12:59' hulp bij. Dekt u alle vaardigheden in de groepslessen en je leraren zal u begeleiden met het beste advies over examen techniek zodat u kunt vertrouwen op het verwerven van een goed cijfer in dit internationaal gerenommeerde en prestigieuze examen kan worden.

12 weken is de ideale lengte van de tijd om te studeren voor deze examens, maar als je een kortere tijd, misschien wel 'Gold' zal de beste optie voor u zijn, of als u al een goed niveau in uw kennis van het Engels hebben opgedaan, misschien kun je de 'Classic' programma, maar voor een kortere tijd. Vraag het ons en wij zullen u adviseren over wat we denken dat het beste bij u past.

12 weken examen voorbereidingscursus voor:

  • FCE First Certificate in het Engels - CAE Certificate in Advanced Engels - CPE Certificate of Proficiency in het Engels

Zie 4 andere vakken van Atlantic S.E.A.L »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
12 weken
Prijs
150 EUR
Dit is alleen het examengeld.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum