Ca 'Foscari International College

Ca' Foscari University of Venice

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ca 'Foscari International College

Ca' Foscari University of Venice

Ca 'Foscari International College is een school voor eretrainingen , ondersteund door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR) , dat streeft naar excellentie in de verschillende studiegebieden en onderzoek. Het college wil de beste en meest begaafde studenten aantrekken, zowel uit Italië als uit het buitenland.

Studenten volgen de opleidingen aan Università Ca 'Foscari en nemen deel aan aanvullende interdisciplinaire programma's en innovatieve activiteiten georganiseerd door het College, waardoor het een van de meest levendige culturele en wetenschappelijke centra in het gebied is.

Het doel van het College is om een ​​stimulerende omgeving te creëren waarin getalenteerde jonge studenten kunnen excelleren in hun verschillende studiegebieden en onderzoek. Tegelijkertijd bouwen studenten een gemeenschap op met een sterke multidisciplinaire uitwisseling van ideeën.

Link naar de officiële website van het International College

Taal

Engels is de officiële taal van het College.

Waar

Het biedt accommodatie op het eiland San Servolo, een internationale wooncampus in de lagune van Venetië.

Academisch programma

Naast de standaardcursussen die worden aangeboden in hun graad of masterdiploma, worden studenten betrokken bij een breed scala aan culturele activiteiten en interdisciplinaire colleges en practica. Het International College is een mijlpaal voor de cultuur van de regio, dankzij de interactie met de artistieke en culturele productie van de universiteit Ca 'Foscari en de banden met internationale onderzoeksnetwerken.
De multidisciplinaire aanpak van het College ten aanzien van leren zal studenten helpen hun vaardigheden te ontwikkelen om het hoofd te bieden aan een steeds veranderende arbeidsmarkt en hen meer kansen geven om te groeien vanuit een persoonlijk en professioneel gezichtspunt.

toepassingen

Ca 'Foscari International College is gericht aan eerstejaarsstudenten van alle bachelor- en masterprogramma's van de universiteit Ca' Foscari.

Toelatingseisen

Toelating tot de International College is gebaseerd op:

  • Eerdere scholastieke resultaten
  • Een korte motivatiebrief (tussen 200 en 400), waarin de doelen en de houding van de kandidaat met betrekking tot de ervaring van het International College worden beschreven.
  • De beheersing van het Engels moet op B2-niveau zijn (ERK - Gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen of gelijkwaardig);
  • Buitenlandersstudenten moeten kennis hebben van het Italiaans op B1-niveau (met uitzondering van studenten die een cursus uitsluitend in het Engels volgen)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 23, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Italië - Venetië, Veneto
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italië - Venetië, Veneto
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan