Ca 'Foscari International College

Ca' Foscari University of Venice

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ca 'Foscari International College

Ca' Foscari University of Venice

Ca 'Foscari International College is een eer natuurlijk school, ondersteund door de Italiaanse ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR), Die gericht is op het bereiken van excellentie in de verschillende gebieden van studie en onderzoek. Het college is voornemens om de beste en meest getalenteerde studenten aan te trekken, zowel uit Italië en het buitenland. Het biedt accommodatie op het eiland San Servolo, een internationale residentiële campus gelegen in de lagune van Venetië. Engels is de officiële taal van het College.

Studenten volgen opleidingen aan Università Ca 'Foscari en deel te nemen aan extra interdisciplinaire programma's en innovatieve activiteiten georganiseerd door het college, waardoor het een van de meest levendige, culturele en wetenschappelijke centra in het gebied.

Het doel van het college is om een ​​stimulerende omgeving waarin jonge talentvolle studenten kunnen excelleren in hun verschillende gebieden van studie en onderzoek te creëren. Tegelijkertijd bouwen de studenten een gemeenschap met een sterke multidisciplinaire uitwisseling van ideeën.

Faculteit van de Universiteit onder andere Prof. Michele Bugliesi - Rector van Ca 'Foscari, Prof. Agar Brugiavini - Hoofd van de International College, en een Academische Raad bestaat uit professoren van de verschillende terreinen van studie en onderzoek.

De International College kiest ieder jaar een aantal Italiaanse en internationale studenten voor de inschrijving tot het eerste jaar op het niveau van de bachelor- en masterniveau (Laurea Triennale e Laurea Magistrale): Opnames zijn gebaseerd op verschillende selectiecriteria. Naast de gesubsidieerde accommodatie van het College, zal de volledige en gedeeltelijke beurzen worden toegekend op basis van verdienste.

Studenten van de International College inschrijven in een undergraduate of een masteropleiding. aan de Università Ca 'Foscari: programma's worden aangeboden op het gebied van economie, geesteswetenschappen, talen, wetenschap en informatietechnologie Ze ervaren ook een verscheidenheid aan interdisciplinaire activiteiten, workshops en lezingen en geniet van een unieke extra-academische leven in een internationale, interculturele omgeving die hen in staat stellen hun potentieel te realiseren en te leren met een open-minded benadering.

Academische programma

Samen met de standaard cursussen in hun graad of masterdiploma, zullen de studenten worden betrokken bij een breed scala aan culturele activiteiten en interdisciplinaire lezingen en laboratoria. De International College staat als een mijlpaal voor de cultuur van de regio, dankzij de interactie met de artistieke en culturele productie van de Ca 'Foscari universiteit en de banden met internationale onderzoeksnetwerken.
Het College multidisciplinaire benadering van leren helpt studenten ontwikkelen hun vaardigheden om te gaan met een steeds veranderende arbeidsmarkt en geef ze meer kans om te groeien vanuit een persoonlijk en professioneel oogpunt.

Toepassingen

Ca 'Foscari International College is gericht op eerstejaars studenten van alle bachelor- en masteropleidingen van Ca' Foscari University.

Toelatingseisen

Toelating tho het Internationaal college is gebaseerd op zowel de vorige schoolse resultaten, evenals een korte motivatiebrief (tussen de 200 en 400) woorden, een beschrijving van de doelstellingen en de houding van de kandidaat met betrekking tot de International College ervaring.
Vloeiend in Engels moet op niveau B2 (ERK - Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen of gelijkwaardig); buitenlander studenten moeten een kennis van het Italiaans op B1-niveau (met uitzondering van de studenten die voor de opleidingen die uitsluitend worden gehouden in het Engels) hebben

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Italië - Venetië, Veneto
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italië - Venetië, Veneto
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan