Doelgroep

De kwalificaties van niveau 4 in management en leiderschap, ontworpen voor junior managers, zijn ontworpen om persoonlijke managementcapaciteiten te ontwikkelen en professionele managementvaardigheden te ontwikkelen, waaronder besluitvorming, het managen van teamdynamiek en delegatiemogelijkheden. Deze kwalificaties zijn voor de ontwikkeling van de rol en de vaardigheden van managers en hebben tot doel persoonlijke managementcapaciteiten te ontwikkelen, effectief gebruik te maken van informatie bij besluitvorming, operaties en de ontwikkeling van de vaardigheden in het managen van mensen. Leerders die dit diploma met succes voltooien, krijgen de kans om door te stromen naar de CMI Level 5 -diploma's in management en leiderschap.

Cursusinhoud:

Cursusdoel:

Deze cursus is bedoeld om zowel praktische ervaring op te doen bij een leidinggevende als een introductie tot het management door middel van zowel praktische ervaring als intellectuele ontwikkeling. Dit programma is bedoeld voor studenten die leidinggevende functies ambiëren en het CMI-diploma als een aanvulling op hun graad of als een zelfstandige kwalificatie beschouwen.

Eindcompetenties van de cursus

 • Managementstijlen en gedrag - Deze unit gaat over de vaardigheden van effectieve en efficiënte stijl en gedrag van managers.
 • De verwachtingen van belanghebbenden beheren - Deze cel gaat over de identificatie van belanghebbenden in de organisatie, het bepalen en bewaken van hun verwachtingen en het identificeren van mogelijkheden om de voorzieningen voor belanghebbenden te verbeteren.
 • De organisatiecultuur, waarden en gedrag begrijpen - Deze eenheid gaat over inzicht in de organisatiecultuur, organisatorische en individuele waarden en hun invloed op gedrag.
 • Persoonlijke ontwikkeling als manager en leider - Deze eenheid gaat over het beoordelen en verbeteren van individuele management- en leiderschapsvaardigheden en -competenties ten opzichte van doelstellingen.
 • Managementrapport schrijven - Deze unit gaat over de vaardigheden van het schrijven van een managementrapport, het ontwikkelen van rapportdoelstellingen, het verzamelen en analyseren van gegevens en informatie, en het trekken van conclusies en het doen van aanbevelingen om doelstellingen te behalen.
 • Leider zijn - Deze unit gaat over de vaardigheden en kennis die nodig zijn op het gebied van inspectie van personeel.

LEREN OP HET WERK

Je voltooit je CMI-introductiecursus in Morzine, op de Alpine France School. 'S Ochtends maak je een taalcursus en in de middag maak je kennis met hun gastbedrijf en moedig je aan om wat onderzoek te doen naar het bedrijf.

Je leert ook over het volgende:

 • Inleiding tot werken in Frankrijk
 • Wettelijke overwegingen
 • Culturele overwegingen
 • Praktische overwegingen (accommodatie, transport etc.)
 • De CMI Managementcursus, de cursusmodules en afstandsonderwijs

Voor wie is het?

Ontworpen voor iedereen die junior manager / leider wil worden. De cursus en werkervaring zijn ontwikkeld om ervaring op te doen met personeelsmanagementmogelijkheden en professionele managementvaardigheden te ontwikkelen, waaronder besluitvorming, het beheer van teamdynamiek en delegatiemogelijkheden.

Vereisten

Leerders moeten in totaal 39 credits behalen om deze kwalificatie te behalen. De minimale Totale Kwalificatie Tijd is 390 uur, inclusief 145 Geleide Leeruren. Leerders moeten alle eenheden voltooien.

Als studenten het Diploma niet voltooien, kunnen ze een 'fall-back'-kwalificatie krijgen, een certificaat of een Award, afhankelijk van de regels die op de CMI-website zijn gepubliceerd.

Toegekend door

Chartered Management Institute (CMI)

Kwalificatie

Leiderschap en managementdiploma door het Chartered Institute of Management met 6 maanden stage in Parijs.

Financiële opties

Storting De betaling wordt uitgevoerd voordat het vereiste papierwerk voor VISA en Stage gegarandeerd is.

Hoe inschrijven

Bij Acudemy Training weten we hoe belangrijk het is om tijdens uw studie ondersteuning te hebben.

De juiste koers kiezen

Daarom ontvang je geen 'generieke' callcenterreactie van ons. In plaats daarvan zou je dat moeten vinden

U kunt contact met ons opnemen voor ondersteuning en begeleiding:

 • Persoonlijk bij ons lokale trainingscentrum
 • Telefonisch. Bel ons 020 3907 9029
 • Per email. Stuur een bericht naar info @ Acudemy .com

Betalingsmogelijkheden

De vaardigheden van werkgevers opdoen, zullen de bank niet kapot maken. We hebben de keuze uit trainingen die bij de meeste zakken passen.

De kosten hangen af van de cursus die u kiest en variëren afhankelijk van de duur en breedte, plus training is flexibel en afgestemd op uw behoeften. Wees gerust, we hebben alle hoeken behandeld om ervoor te zorgen dat de kosten van training betaalbaar zijn en onze betalingsopties betekenen dat u vaak uw training op een flexibele manier kunt betalen om te voldoen aan uw andere verplichtingen.

Zelf Gefinancierd

In tegenstelling tot andere trainingsinstituten die u vragen vooraf te betalen voor uw studies, stellen we het op prijs dat niet iedereen dit kan. Daarom kunnen we flexibele en op maat gemaakte betalingsplannen aanbieden, afhankelijk van de cursus die u wilt studeren, die bij u past en wat u zich kunt veroorloven. Praat met ons team voor meer informatie.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 8 andere vakken van Acudemy »

Laatst bijgewerkt op Januari 14, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
12 maanden
Voltijd