Lees de Officiële Beschrijving

106195_rsz_106138_img_8854.jpg

De Class'Art is een eenjarig tekenintensief programma om een ​​sterke basis te bieden voor studenten die verdere studies willen gaan doen op academische of professionele kunstscholen wereldwijd of om te helpen bij het verfijnen van de observationele tekenvaardigheden van kunstenaars met een bestaande praktijk. Oefeningen zijn ontworpen om een ​​rationeel proces te bevorderen voor het vertalen van visuele fenomenen naar lijn en waarde. Het rigoureuze curriculum is gericht op de traditionele studie van gipsen afgietsels en tekenen uit het live-model.

Cast Hall-oefeningen

1) Bargensplaat gegoten kopieën

Deze reeks kopieën varieert in complexiteit en wordt uitgevoerd in grafiet om de student te helpen bij het opzetten van een rationeel blokkeerproces en het ontwikkelen van visuele hulpmiddelen zoals vergelijkende metingen, abstracte vormen en kantelingen op het beeldvlak.

2) Barge plaatfiguren

Een reeks grafietkopieën van de Bargue-figuurstudies zullen het blokkeringsproces van de student verder verfijnen en nieuwe overwegingen introduceren zoals gebaren, contouroverlap en conceptuele anatomie.

3) Cast block-in

Deze grafietoefening initieert een overgang van het kopiëren van platte vormen op het beeldvlak naar het vertalen van driedimensionale volumes in de ruimte.

4) Gietekening (block-in en vormweergave)

Deze langere termijn grafietstudies beginnen steeds complexer en beginnen met de nauwkeurige lineaire beschrijving van contouren, vlakveranderingen en schaduwvormen en gaan vervolgens verder met de beschrijving van het dimensionale volume met behulp van zorgvuldig gemoduleerde waarden, waarbij prioriteit wordt gegeven aan conceptuele over optische analyse.

106198_rsz_20181205mdnq5c2nebesaguu_fqxmq_large.jpg

Figure Studio Oefeningen

1) Korte houding cijferinbouw

Deze grafietoefeningen variëren van 20 minuten tot 180 minuten en blijven het blokkeringsproces van de student stollen met een focus op het snel vastleggen van dynamische bewegingen en verhoudingen van het levende model.

2) Lange pose figuur tekening (block-in en vorm rendering)

Deze hoogontwikkelde grafietstudies, die variëren van 30 tot 60 uur, synthetiseren alle vaardigheden die zijn verworven in de voorgaande oefeningen (lineaire blok-in en conceptuele vormmodellering), met een extra nadruk op structurele anatomie en portretten.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op December 15, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019