CEPA & EMSA engels

Algemeen

28 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

CEPA & EMSA Engels

Engels Training Lounge - The Professional's Choice

Gemeenschappelijke Educatieve Proficiency Assessment (CEPA) en Externe Maatregel van de prestaties van leerlingen, (EMSA) zijn een reeks van lokaal ontwikkelde gestandaardiseerde tests die worden gebruikt voor de opnames en plaatsing door alle federale instellingen van hoger en voortgezet onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten: ADVETI, Zayed University, de Higher Colleges of Technology, en de VAE University.

De CEPA wordt geproduceerd door de VAE ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek in het kader van NAPO (Nationale Admissions en Placement Office) en EMSA door de Dhabi Onderwijsraad Abu. Er zijn twee examens voor de CEPA en EMSA. De Engels examens testen basic Kennis van het Engels, en de Wiskunde meet elementaire rekenvaardigheden. Zowel het Engels en wiskunde examens worden toegediend in twee formaten: op papier (met gescande antwoordbladen) en computer-based voor de CEPA en Computer-based alleen voor de EMSA. Engels Training Lounge biedt volledige CEPA en EMSA- Engels training en onderwijs en kan ook zorgen voor wiskunde collegegeld indien nodig. Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat de EMSA heeft ook een Science sectie. Dit is vaak, maar niet altijd geïntegreerd in de afdeling Wiskunde van het examen.

(Ten zeerste adviseren u het onderzoek dit voordat u begint en wiskundige of wetenschappelijke EMSA collegegeld cursussen.)

Abu Dhabi Vocational Education Training Institute, Zayed University, de Higher Colleges of Technology en de VAE University volgen allemaal een Engels taal onderwezen curriculum. Dit wil zeggen dat de meerderheid van het onderwijs vindt plaats met behulp van de Engels taal. Elk van deze instellingen heeft een stichting of academische bridge programma dat is ontworpen om studenten te helpen hun niveau van het Engels te verhogen tot het nodig is voor verdere of hoger opleidingsniveau. CEPA en EMSA scores aangeven welke, indien van toepassing, het niveau van het Engels uiteraard noodzakelijk is voor elke student die ofwel examen zit. Alle docenten op de ADVETI Foundation Engels Program zijn moedertaal, eerste taal Engels sprekenden. Alle studenten die willen studeren aan ADVETI vereist zal zijn om de CEPA of EMSA zitten om een ​​plaats te krijgen in een van de ADVETI campussen in de Verenigde Arabische Emiraten.

De CEPA & EMSA scoringsmethode

De multiple-choice gedeelte van CEPA en EMSA-examens Engels wordt gescoord met behulp van IRT (itemresponstheorie) drie parameter modellering. Elke test versie is gekoppeld aan de vorige versies, en de nieuwe parameters worden verzameld tijdens grote administraties. De ruwe reactie gescoord door het gebruik van deze parameters. Een formule wordt vervolgens toegepast op de resulterende nummers converteren naar CEPA of EMSA scores variëren 90-210. The Writing Section is dubbel-blind gekenmerkt door lokale Engels docenten van de drie federale instellingen. De banden variëren van 0 (leeg, geen poging) tot 6. De scores worden vervolgens gemedieerde gebruikmaking veelzijdig Rasch meting. Undecided scores (bijvoorbeeld van hoog beoordelaar onenigheid) of gekartelde profielen worden beoordeeld door de examencommissie personeel.

CEPA & EMSA-Engels Score Beschrijvers

CEPA & EMSA-Engels Overzicht

Grammatica en woordenschat

CEPA & EMSA-Engels test Engels grammatica en woordenschat vaardigheden met behulp van multiple-choice zin-completion vragen. Er zijn 45 grammatica vragen, die een breed scala van elementaire Engels structuren te dekken. Er zijn 40 woordenschatvragen, het testen van de meest voorkomende woorden van het Engels, afkomstig uit gemodificeerde woordenlijsten, zoals de Algemene Dienst List, evenals academisch gerichte woorden getrokken uit een gewijzigde Academic Word List. (Overgenomen uit de VAE ministerie van Onderwijs CEPA-Engels overzicht)

Lezing

De afdeling Reading van CEPA en EMSA-Engels bevat een visuele, niet-lineaire tekst (zoals een advertentie) en twee beschrijvende, verhalende of verklarende teksten van ongeveer 400 woorden per stuk. Woordenschat niveau wordt gehouden om ongeveer de eerste 2000 woorden. De vragen over de afdeling Reading zijn allemaal multiple-choice, en capaciteitentest studenten om de belangrijkste idee van de tekst te identificeren, vinden eenvoudige feitelijke gegevens, identificeren voornaamwoord referenties, of maak gevolgtrekkingen over de tekst. (Overgenomen uit de VAE ministerie van Onderwijs CEPA-Engels overzicht)

schrift

Er is een taak op het onderdeel schrijven van het examen. Typisch, wordt de test-nemer krijgt een prompt het opwekken van een mening over een algemene of lokale kwestie. De prompt wordt gegeven in het Engels en Arabisch, en onderwerpen variëren tussen versies. De aanbevolen tijd voor het onderdeel schrijven is ongeveer 30 minuten, waarbij de test-nemer zal naar verwachting 150-200 woorden van de oorspronkelijke tekst te produceren. (Overgenomen uit de VAE ministerie van Onderwijs CEPA-Engels overzicht)

Zoals bij alle ETL cursussen, bieden wij flexibele trainingstijden, ook 's avonds en in het weekend als dat nodig is.

Engels Training Lounge, CEPA & EMSA - Engels voorbereidingsprogramma's

De ETL aanpak van CEPA en EMSA - Engels

Door de manier waarop de CEPA en EMSA examens worden ontworpen, Engels Training Lounge gelooft dat de meest effectieve manier voor te bereiden voor een van beide examen is een grammatica-based learning programma te volgen. ETL concentreren op basis Engels grammatica wanneer tutoring kandidaten. We kijken naar basis Engels woordenschat, het begrijpen van hoe de woorden werken, hun gespannen en semantiek. De meerderheid van zowel de CEPA en EMSA - Engels examens concentreren op het begrip van de fundamentele Engels gebruik van de student, die alle vaardigheden.

CEPA & EMSA - Engels Exam Preparation Course bestaat uit:

  • Inzicht zinsbouw
  • Inzicht in gespannen vormen, hoe ze worden gemaakt en waarom
  • Het onderzoeken van delen van spraak en woordenschat
  • Het lezen van teksten en het identificeren van delen van de leden en het vinden van sleutelwoorden om antwoorden te vormen

Engels Training Lounge, 'CEPA - Engels Training

Het leven is wat u het maakt! Dus zorg dat hij de beste met Engels Training Lounge!

Laatst bijgewerkt op May 2017

Over de school

At English Training Lounge we understand that the modern world does not stop simply because we need it to! This is why ETL offers an English language school that is as flexible as you need it to be. W ... Lees meer

At English Training Lounge we understand that the modern world does not stop simply because we need it to! This is why ETL offers an English language school that is as flexible as you need it to be. We deliver English language training at a time and location of your choosing! We are not a 9 to 5 English as a second school because we know that life is 24 hours a day, 7 days a week. Lees Minder
Abu Dhabi , Buenos Aires , Bogotá , Rio de Janeiro , Santiago , Buenavista , Buenos Aires , Bogotá , Rio de Janeiro , Santiago , Buenavista , Dubai , Bangkok , Beijing , Delhi , Hanoi , Hong Kong , Kuala Lumpur , Riyadh , Seoul , Sjanghai , Singapore , Taipei , Tokyo , Jakarta , Barcelona , Berlijn , Bern + 27 Meer Minder