Business studies - universitaire voorbereidingsprogramma

Boston College UK

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Business studies - universitaire voorbereidingsprogramma

Boston College UK

Deze Toegang tot Business Studies programma is bedoeld voor volwassenen geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van een carrière in de Business en Marketing, Law, Computing, of Finance velden.

Deze cursus is beschikbaar in Boston.

Succesvolle afronding van de cursus kan ook leiden tot vooruitgang op universitair niveau opleidingen van de Academie. Je kon de HNC / HND in Business, Travel and Tourism Management te studeren voor de deur en bij de helft van de kosten van collegegeld.

Wat zal ik doen?

Het diploma wordt behaald door het bereiken van 24 Level 3 studiepunten in Business.

U zult er ook voor kiezen nog 2 hoofdonderwerpen tot 15 credits te krijgen. Deze onderwerpen opgenomen Law, Wiskunde en Informatica.

Naast deze 3 belangrijke onderwerpen moet je ook winnen 3 Level 3 credits in Studievaardigheden: onderzoek en Verwijzen en 3 Niveau 3 credits in IT voor academische doeleinden.

Entry Kwalificaties

Hoewel het een voordeel dat u een volledige niveau 2 kwalificatie voorafgaand aan de inschrijving op de cursus, de enige vereiste is dat je op zijn minst een minimum van GCSE rang C, en een graad D in het Engels en wiskunde (gelijkwaardige kwalificaties te houden kunnen ook aanvaard bv Functionele vaardigheden niveau 2)

Waar kan dit leiden?

Succesvolle afronding van de cursus kunt u direct toegang tot de universitaire studie over de cursussen met betrekking tot Business, Recht, Wiskunde en Informatica, zoals Finance en Accounting, Economie, Hospitality Management, Computer Games Design, internationale betrekkingen of Marketing toestaan.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Boston College UK
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
3,022 GBP
Voor degenen 19-23 op de eerste dag van de cursus jaar, als dit je eerste Level 3 gangen uw kosten gratis moeten zijn.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Boston, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates