Business Management Programma

Mildred Elley

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Business Management Programma

Mildred Elley

Banen in Business Management zijn er in overvloed en het bereik van bedrijven is onbeperkt. Onze gediplomeerden in bedrijfsmanagement zijn goed voorbereid op posities in bankieren, financiën en verkoop, klantenservice en vele andere banen met winstoogmerk, non-profit en overheid. Ze zijn getraind in de nieuwste computertechnologieën om hun productiviteit te verbeteren, waardoor ze een concurrentievoordeel hebben ten opzichte van andere sollicitanten.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van een zaakvoerder omvatten administratieve taken voor het bedrijf. Deze taken omvatten marketing, boekhouding, budgetanalyse en andere verantwoordelijkheden voor bedrijfsbeheer. De student van het management van het business management leert hoe je een budgetanalyse uitvoert om manieren te vinden om het bedrijf winstgevender te maken. Met sterke budgetanalysevaardigheden leert de student van het business managementprogramma de behoeften van het bedrijf te voorzien en beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Tijdens het Business Management-programma leren Mildred Elley studenten over organisatiegedrag en -structuur. Ze zullen bereid zijn om analytisch en kritisch te denken. De student bedrijfsmanagementprogramma kan creatief problemen oplossen en zal bereid zijn om zowel mondeling als schriftelijk te communiceren.

Voordelen van het Business Management-programma

Bijwonen van Mildred Elley betekent dat je niet alleen een hoge kwaliteit van het hoger onderwijs krijgt, maar ook dat je toegang hebt tot de meest geavanceerde bedrijfsmanagement-jobtraining die er is. Mildred Elley biedt ook veel verschillende voordelen voor studenten in het programmabeheer.

  • Financiële hulp
  • Lifetime Jobplace Assistance
  • Flexibel schoolrooster
  • Goedgekeurd voor voordelen van het veteranenonderwijs
  • Gratis loopbaanbeoordeling
  • Internationale studenten welkom

Lifetime Jobplace Assistance

Er zijn veel potentiële kansen voor loopbaanplaatsing. Nadat je bent afgestudeerd aan Mildred Elley met een diploma of certificaat geniet je van onze levenslange hulp bij het zoeken naar een baan en ben je klaar om een ​​belonende carrière in bedrijfsbeheer na te streven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 9, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Albany, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Pittsfield, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan