Business Management - FDA (foundation Graad) [economische Oplossingen Ltd] Part-time

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Business Management - FDA (foundation Graad) [economische Oplossingen Ltd] Part-time

University of Bolton

Business Management - FdA (Stichting Degree) [Economische Solutions Ltd] part-time

De stichting graad in Business Management bereidt je voor op een carrière in het bedrijfsleven of de ondersteuning van uw ontwikkeling als u al werkt in een zakelijke omgeving.

Dit is een praktische cursus, die u toegepaste kennis en vaardigheden in een reeks van business management gebieden, waaronder marketing, financiën, het aansturen van mensen en gedrag in organisaties zal geven. Een stage is een verplicht onderdeel van de cursus en de universiteit kan helpen bij het vinden van een geschikte stage, als je hulp nodig hebt.

Na succesvolle afronding van de stichting graad, kunt u zich wenden tot de voortgang van het laatste jaar van ons programma BA (Hons) Business Management.

Over de cursus

Stichting graden zijn werkgebonden diploma hoger onderwijs die zijn ontworpen met de werkgevers aan hun eisen te voldoen aan geschoolde mensen in staat om specialistische kennis toe te passen op de werkplek.

Dit zijn niet alleen beroepskwalificaties. Ze combineren studie met leren op de werkplek of praktische werkervaring en zijn gelijkwaardig aan de eerste twee jaar van een graad of een Higher National Diploma (HND).

U zal worden onderwezen door middel van een mix van klassen en tutorials. Gedurende je studie zal worden aangeboden ondersteuning bij de ontwikkeling van relevante studievaardigheden zoals IT, zelfstandig leren, communicatie, time management en groepswerk. Daarnaast vaardigheden te ondersteunen sessies zal worden verstrekt.

Zult u in de loop gebruiken case studies waarin u een grondige kennis van de praktische toepassing van het bedrijfsleven theorieën in de wereld van het werk zal geven. Er zijn geen formele examens, al zijn er enkele klasse geëvalueerd activiteiten. Beoordelingen zijn gebaseerd op werk-gerelateerde scenario's en zullen specifieke toegepaste voorbeelden die direct relevant zijn voor de werkplek te gebruiken.

Learning sessies zijn ontworpen om te passen bij het werk verplichtingen van studenten, waar praktisch. De klassen zijn klein en het programma team van de Universiteit zijn vriendelijk, ondersteunend en behulpzaam.

Onderwijzend personeel zijn professionals met ruime ervaring in het bedrijfsleven.

Bijzonderheden

  • Een belangrijk onderdeel van de cursus is de stage en de indiening van een werk-gerelateerde rapport op basis van die plaatsing.
  • In de loop van je studie zul je deel aan bezoeken aan organisaties en gastcolleges van beoefenaars te nemen zijn ook geregeld.

Wat je leert

In het kader van een werk-gerelateerde programma, zult u een inzicht in de fundamentele business en management concepten en hoe deze concepten toe te passen op situaties en case studies werken ontwikkelen.

Er wordt verwacht dat u zich bewust zijn van uw behoeften voor academische, persoonlijke en professionele ontwikkeling, en in staat om uw eigen Personal Development Plan voor te bereiden zal zijn.

Je leert om effectief zowel mondeling als schriftelijk communiceren en bevoegd zijn op het gebruik van informatietechnologie te worden. U zult uw onafhankelijke studie vaardigheden en je vermogen om te werken als onderdeel van een team te verbeteren.

Wat u zult studeren

Level 1

Inzicht in de Principes van Marketing; Inzicht in de zakelijke omgeving; Inzicht in Business Finance; Het beheren van mensen op het werk; Management Skills 1; plus een optionele module.

Niveau 2

Managing Organisational Behaviour; Management Skills 2; Financiële besluitvorming; Workplace Management en werkervaring; plus twee optionele modules.

Toelatingseisen

160 UCAS punten van ten minste één, maar bij voorkeur twee, A2-niveaus (of equivalent) in alle onderwerpen.

Je moet ook vijf GCSE's in rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels.

De universiteit zal ook overwegen aanvragers die een pas in een Kitemarked toegang tot hoger onderwijs cursus of een Step-in voor HE natuurlijk.

U kan nodig zijn om te wonen voor een interview en / of een diagnostische test.

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.0 (of equivalent). Als u niet beschikt over het vereiste niveau Engels, kunt u Engels studeren met ons van IELTS 4.0 (of equivalent).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan