Business Management - FDSC

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Business Management - FDSC

University of Bolton

Business Management - FDSC

De FDSC Business Management aan de Bolton Business School zal u een toegepaste kennis van de hedendaagse business en management onderwerpen te geven. Je zal onderzoeken hoe het bedrijfsleven theorieën en concepten toe te passen om echte wereld praktijk en de vaardigheden voor toekomstige studie en ontwikkeling van de werkgelegenheid. Het algemene doel van het programma is om je carrière in het bedrijfsleven en het management te ondersteunen. Het bereidt je ook voor verder onderzoek op graad niveau.

Over de cursus

Inzetbaarheid is een belangrijke focus van het programma en de real-life case studies, gastsprekers en de industrie bezoeken zullen u helpen om het ondernemingsklimaat en de behoeften van werkgevers begrijpen.

Bijzonderheden

  • Dit programma is ontworpen in overleg met werkgevers, zodat de belangrijkste werkplek vaardigheden worden ontwikkeld.
  • Het onderwijs wordt uitgevoerd door een zeer toegewijd en ondersteunend team, met specialistische kennis in een breed scala van onderwerpen, ondersteund door hedendaags wetenschappelijk onderzoek.
  • Cursus materialen zijn online beschikbaar, zodat u aan het werk voor te bereiden thuis, en zorgen dat de in-class leren is zeer interactief.
  • Dit programma wordt aangeboden binnen een levendige Business School omgeving.
  • De universiteit biedt een uitstekende 24/7 bibliotheek en IT-faciliteiten, WiFi en goed ingerichte leergebieden.

Wat je leert

Een verscheidenheid aan onderwijs- en leermethoden worden gebruikt door het programma. Deze omvatten lezingen, seminars, kleine groepen tutorials en workshops. In aanvulling op deze, zal bezoeken, gastsprekers en projecten die u toelaten om rechtstreeks te leren van bronnen in de industrie.

U zult academische en inzetbaarheid vaardigheden die je toekomstige carrière en business development zal ondersteunen, zo goed als u voor te bereiden op verdere studie te ontwikkelen. Deze zullen onder meer intellectuele vaardigheden zoals analyse, evaluatie en reflectie, evenals luisteren, onderhandelen en communicatieve vaardigheden.

Je zal ontwikkelen op een persoonlijk niveau en krijgen praktische en overdraagbare vaardigheden zoals numerieke vaardigheden en competenties in het gebruik van informatietechnologie, probleemoplossende vaardigheden en commercieel bewustzijn.

Wat u zult studeren

Door middel van een reeks modules, zal je onderzoeken hoe het bedrijfsleven theorieën en concepten toe te passen om echte wereld praktijk en de vaardigheden voor toekomstige studie en ontwikkeling van de werkgelegenheid.

Niveau 1 (HE4)

Academische en Workplace Skills; Business Law; Toegepaste Bedrijfseconomie; Marketing principes en praktijken; Met behulp van Financiën in Business; Het beheren van mensen in organisaties.

Niveau 2 (HE5)

Skills voor werkgelegenheid; Organisational Behaviour in de praktijk; Operations Management in de werkplek; Fundamentals of Consumer Behaviour; Business Enterprise; Applied Research Methods.

Toelatingseisen

160 UCAS punten van ten minste één, maar bij voorkeur twee, A2-niveaus (of equivalent) in alle onderwerpen.

Je moet ook vijf GCSE's in rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels.

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.0 (of equivalent). Als u niet beschikt over het vereiste niveau Engels, kunt u Engels studeren met ons van IELTS 4.0 (of equivalent).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
2 - 3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
- Full-time, 6.000,00 EUR parttime - UK / EU; 11,250.00 GBP full-time - International