Lees de Officiële Beschrijving

De volgende natuurramp, IT-glitch of terroristische aanslag zou kunnen verstoren uw bedrijf. Hoe lang kan uw bedrijf overleven?

Voorspellingen van een pandemie, verwoesting van de recente orkanen en tornado's, medewerker van fraude, computer virussen, geen enkel bedrijf zich kan veroorloven om de potentiële impact van een dergelijke onvoorziene gebeurtenissen korting. Het hebben van een enterprise-wide Business Continuity Plan zou kunnen betekenen dat het verschil tussen het herstellen van een verstoring van de bedrijfsvoering en het verliezen van het bedrijf.

Of u nu deel uit van het Leadership Team van een kleine tot middelgrote onderneming of het senior management van een groot bedrijf, je nodig hebt om voor te bereiden op de volgende werkdag crisis. En de voorbereiding is niet alleen over overleven van een IT-storing, maar het beschermen van zakelijke faciliteiten, apparatuur, diensten, vervoer, mensen, financiën en nog veel meer. Een uitgebreid continuïteitsplan kunnen u in controle wanneer de volgende onverwachte gebeurtenis dreigt uw bedrijf.

Business Continuity is speciaal ontworpen voor de belangrijkste besluitvormers op de bovenste management team-en degenen die betrokken zullen zijn bij het veiligstellen van operaties in het gezicht van de ramp. Breng uw team om de dialoog aan te gaan en de technieken die nodig zijn om een ​​effectieve business continuity plan en de lange termijn continuïteit te bouwen te leren.

Erkende business continuity experts zal leiden u door middel van deze high-impact dagen, waaronder: Barry Cardoza, VP / Manager van de Business Continuity, Contingency Planning & Ramp Recovery voor Union Bank of California, NA (UBOC); Rhonda E. Jones, mede-oprichter van Enterprise Security en beschikbaarheid, en Eugene Tucker, CPP, CFE, CBCP van Praetorian Protective Services

De deelnemers vertrekken met de basisprincipes van het ontwikkelen van een business continuity plan, inclusief stappen om een ​​business impact analyse die de potentiële impact van verstoringen op de kritische operaties, plus aanpasbare sjablonen om het plan te creëren in de conferentie leerboek te laten plaatsvinden: "Bouwen aan een Business Impact Analyse (BIA)-proces -A Hands-on Blueprint. "Leer strategieën voor het identificeren en beoordelen van uw kwetsbaarheden, de bouw van de enterprise-wide plan, het vermijden van de problemen en valkuilen van andere bedrijven en hoe de buy-in te krijgen van de belangrijkste stakeholders.

Nieuwe Data worden bekend gemaaktDoelgroep


CEO's, VP van operationele gebieden, VP van Corporate Risk, CFO's, corporate advocaten, ondernemers, bestuursleden, beheer van noodsituaties professionals, HR-directeuren, IT-directeuren en een teamlid verantwoordelijk voor het bijhouden van de business operationeel tijdens en na een crisis.


Zie 31 andere vakken van University of Tulsa College of Business Administration »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
1 dag
Deeltijd
Prijs
795 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum