Bouwstenen: wat steden ons vertellen over de maatschappij, geschiedenis, en verandering

Collegium Civitas

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bouwstenen: wat steden ons vertellen over de maatschappij, geschiedenis, en verandering

Collegium Civitas

Overzicht

Veranderingen in de stedelijke landschappen met zich meedragen tegenstrijdige interpretaties van het verleden en tegenstrijdige wensen voor de toekomst. Na de verwoesting van WW2, de oprichting van een nieuwe sociale en politieke orde vormige de wederopbouw van de steden: nieuwe gebouwen, straatnamen en herdenkingsmonumenten vertelde een specifieke versie van het verleden en bood een visie voor de toekomstige transformatie. De val van de communistische regimes werd ook geschreven in het weefsel van de stad: nieuwe glazige wolkenkrabbers nu concurreren met de naoorlogse architectuur, terwijl de nieuwe monumenten en bezienswaardigheden bieden concurrerende (en vaak tegenstrijdige) interpretaties van het verleden. In deze cursus zullen we veel vragen over wat een stad is en hoe het werkt te vragen. Wie zijn de belangrijkste actoren in de vormgeving en de omvorming van een stad? Hoe kan monumentenzorg en de economische ontwikkeling in evenwicht worden gebracht? Hoe kan concurrerende interpretaties naast elkaar bestaan? Wat is de relatie tussen stedelijke veranderingen en de bredere sociale, culturele en politieke transformatie? Deze cursus omvat reis naar Wroclaw, Krakow en Berlijn.

Entry kwalificatie

Middelbare school / secundair onderwijs (of hoger)

Hoewel niet een vereiste voor deze cursus, achtergrond of cursussen in een gerelateerd veld (architectuur, stedenbouw, geschiedenis, sociologie) is nuttig.

De documenten van binnenkomst kwalificatie worden in de volgende talen aanvaard: Engels.

Vaak kunt u een geschikte transcript van uw school te krijgen. Als dit niet het geval is, zal je officiële vertalingen samen met geverifieerde kopie van het origineel nodig.

Taaleisen

Engels

Andere eisen

Ten minste 1 referentie (s) moet worden verstrekt.

Een motivatiebrief moet worden toegevoegd aan uw aanvraag.

Collegegeld

$ 5,495.00 per programmakosten Program omvatten collegegeld voor onderzoek zoals geschetst, gedeelde accommodatie, pre-departure materialen, lokale oriëntatie, ziekte- en ongevallenverzekering, luchthaven vergadering, cultureel programma, en in het land te ondersteunen. Lunches zijn inbegrepen MF en tijdens de reis segmenten (indien van toepassing) het ontbijt is ook inbegrepen.

  • Aanvraagrechten $ 50,00 eenmalige
  • Stort $ 250,00 eenmalige
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
28 dagen
Voltijd
Price
Prijs
5,495 USD
Inschrijfgeld $ 50; Storting $ 250
Locations
Polen - Warschau, Woiwodschap Mazoviƫ
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates