Bouw & Landmeetkundige - HNC (part-time)

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bouw & Landmeetkundige - HNC (part-time)

University of Bolton

Bouw en Landmeetkunde - HNC (part-time)

De Higher National Certificate (HNC) in de bouw en landmeetkunde is een brede baan, ontworpen om u de relevante beroepsopleiding kennis en vaardigheden voor een carrière te geven in een sector van de bouwsector.

Er is een sterke nadruk beroepsonderwijs aan de cursus, die wordt ondersteund door een relevante hoeveelheid theoretische studie. Succesvolle afronding van het HNC kan je helpen om van een ambacht rol in de industrie om ofwel een technische of professionele carrière.

Over de cursus

U zal worden gegeven met behulp van een combinatie van methoden, waaronder studio, veld, laboratorium en projectwerk, lezingen, seminars en tutorials. Assessment methoden omvatten cursussen, projectwerk en tijdgestuurd assessments.

De cursus omvat onder disciplinair groep projectwerk die het proces van een bouwproject van start tot finish simuleert. Aan het project, zal je een bepaalde rol als lid van het bouwteam uit te voeren en te werken met een aantal andere constructie specialisten.

Leden van onze toegewijde team van medewerkers, die allen hebben gewerkt in een professionele capaciteit in de bouwsector, zorgen voor een hoge mate van ondersteuning.

De afdeling heeft uitstekende contacten met de bouw en het onderwijzend personeel zijn actieve leden van de beroepsorganisaties van de industrie.

Bijzonderheden

  • De afdeling is vriendelijk en biedt een uitstekende niveau van de student zorg.
  • U krijgt toegang tot de universiteit unieke Design Studio die de nieuwste CAD-software en hardware en andere gespecialiseerde faciliteiten bevat hebben.
  • Na succesvolle afronding van de HNC u in staat om vooruitgang te boeken bij een van de Universiteit BSc (Hons) graden in Architectural Technology zal zijn, Gebouw Landmeten & Property Management, Construction Management en hoeveelheid landmeetkunde & Commercial Management.

Wat je leert

Deze cursus geeft u de technische, praktische en persoonlijke vaardigheden die nodig zijn om uw professionele carrière in de bouw te ontwikkelen.

U leert over de bouw design en technologie, gezondheid en veiligheid, het beheer van bouwprojecten en de regelgeving en wetgeving met betrekking tot grond en onroerend goed.

Wat u zult studeren

Level HE4 (jaar 1)

Core modules: Bouw Core Skill; Construction Technology; Bouwrecht.

Level HE4 (jaar 2)

Core modules: Bouw, landmeetkunde en waardering; Bouw Science and Materials; Integrated Project.

U krijgt in totaal zes 20 krediet modules te studeren op niveau HE4 geven van een totaal van 120 studiepunten.

Toelatingseisen

80 UCAS punten uit ten minste een A2-niveau (of gelijkwaardig) in alle vakken.

NVQ Level 3 in de ambachtelijke of de administratie studies. Rijpe studenten met de juiste werkervaring kan onderworpen aan een interview met het programma Leader worden beschouwd Je moet ook vier GCSE's in de rang C of hoger (of gelijkwaardig) in alle vakken.

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.0 (of equivalent). Als u niet beschikt over het vereiste niveau Engels, kunt u Engels studeren met ons van IELTS 4.0 (of equivalent).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
4,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates