Biologie en Mariene Wetenschappen

University of Algarve

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Biologie en Mariene Wetenschappen

University of Algarve

University of Algarve Mid-Season Campus van de University of Algarve vindt plaats in de week van 10 tot 16 juni. Het programma is GRATIS en bevat 's ochtends cursussen en sportieve en culturele activiteiten in de middag (zoals boottochten, wandelen, bezoek aan enkele plaatsen van cultureel belang enz.). Accommodatie en alle maaltijden zijn ook inbegrepen. De komende en retourreizen zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de studenten. De deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.

DOELGROEP

Deze cursus is bedoeld voor studenten van een eerste fase hoger onderwijsprogramma (bij voorkeur maar niet uitsluitend studenten in het laatste jaar van hun afstuderen) op het gebied van natuurwetenschappen, milieu en technologie. De cursus is ook gericht op afgestudeerde studenten en jonge onderzoekers die momenteel op zoek zijn naar een post-graduation-programma (namelijk masterprogramma's) gericht op de mariene en biologische wetenschappen. De studenten moeten vloeiend Engels spreken. Het is niet verplicht om Portugees te spreken.

BELANGRIJKSTE DOELEN

De hoofdlijn van de cursus is het bieden van inzichten en praktische benaderingen over onderwerpen die verder moeten worden ontwikkeld in masteropleidingen gerelateerd aan Mariene Wetenschappen, Aquacultuur, Mariene Biologie, Kustwetenschappen, Microbiologie en Moleculaire Biologie. De cursus is bedoeld om praktisch te zijn en de studenten hebben interactie met onderzoek en toegepaste wetenschappelijke onderwerpen die momenteel worden ontwikkeld aan de Universiteit van de Algarve en aanverwante onderzoekscentra.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 23, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
7 dagen
Locations
Portugal - Faro, Faro
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2019
Portugal - Faro, Faro
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan