Commercieel Pilootbewijs (cpl)

ATIS Aviation Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Commercieel Pilootbewijs (cpl)

ATIS Aviation Academy

Dit is de classificatie die u nodig heeft om de commerciële en luchtvaartmaatschappij wereld van de luchtvaart in te voeren. Als commercieel piloot kunt u vliegen als gezagvoerder, tegen vergoeding, elk luchtvaartuig gecertificeerd voor één piloot.

U kunt werken als een co-piloot, tegen een vergoeding op een grote commerciële vliegtuigen gecertificeerd voor multi bemanningen, tot aan de Boeing 747 (als je eenmaal het type-specifieke opleiding hebben afgerond). Om te werken als gezagvoerder op multi-crew vliegtuigen je het Airline Transport Pilot License (ATPL) moet invullen.

Het is duidelijk dat de CPL nodig is moet een carrière in de luchtvaart zijn je droom. Het zal je ook toestaan ​​om de verplichte ervaring die nodig is voor de ATP op te bouwen.

Eisen voor de afgifte van de vergunning van een Commercial Pilot's (CPL):

  1. Ten minste 18 jaar oud.
  2. Je kunt de houder van een medische verklaring klasse 1.
  3. Houd een General Radio Telephony certificaat.
  4. Je moet een minimum van 200 uur, waarvan er 20 werden goedgekeurd op simulatoren kunnen hebben afgerond hebben voltooid. Concreet betekent dit dat als je een CPL met Instrument Rating na te streven, zult u 180 vlieguren nodig.
  5. Van deze vlieguren, moet 100 zijn als gezagvoerder (PIC), waarin oa wordt 5 uur als gezagvoerder 's nachts. Deze uren moet bestaan ​​uit een minimum van 20 uur cross country vliegtijd, met ten minste 1 vlucht van meer dan 300 Nm met 2 full stop landingen op andere plaatsen dan de basis vliegvelden. Je moet ook een nacht cross country vlucht met een minimum van 3 benen met elk been wordt meer dan 50 NM te voltooien. U moet minstens 10 starts en 10 landingen 's nachts hebben afgerond.
  6. Je moet met succes de SA-CAA CPL theorie examens hebben afgerond.
  7. U moet een CPL General Test van de vlucht in een complex-type vliegtuig (een die verstelbare flappen, intrekbaar landingsgestel en een constante snelheid propeller heeft), uitgevoerd door een Grade One Aangewezen Flight Examiner (DFE) te voltooien.
  8. Moet een instrument waardering worden gezocht, moet de onder Instrument Rating voorwaarden worden voldaan.
  9. Aanvraag moet worden ingediend bij de SA-CAA voor de Commercial Pilot Licence. De toepasselijke vergoeding moet worden betaald.

Het is mogelijk om de laatste vlucht test te doen in een Multi-Engine (ME) vliegtuigen, als je van plan bent om een ​​multi-motor vermogen te verkrijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2017
Feb. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Egypte - Cairo
Startdatum: Sept. 2017
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Zuid-Afrika - Johannesburg
Startdatum: Feb. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2017
Egypte - Cairo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Feb. 2018
Zuid-Afrika - Johannesburg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan