Beheer van de luchtvaart communicatie en navigatie systemen

Estonian Aviation Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beheer van de luchtvaart communicatie en navigatie systemen

Estonian Aviation Academy

Luchtverkeersleiding en de verspreiding van de nodige informatie vindt plaats door de luchtvaart communicatie systemen die een veilige en vlotte doorstroming van het luchtverkeer in het luchtruim te garanderen.

De navigatiesystemen geven informatie over de positie van een vliegtuig en in staat nauwkeurige navigatie tijdens de hele vlucht - van de take-off van de luchthaven van vertrek naar de landing op de luchthaven van bestemming.

Bewakingsapparatuur en-systemen worden gebruikt voor de bewaking van de vliegtuigen en hun verkeer in de lucht. De meest traditionele bewakingsapparatuur zijn radars, maar naast zijn nieuwe technologieën in gebruik genomen, alsmede - ADS-B en MLAT systemen.

Tijdens hun studie de studenten van de specialiteit van Luchtvaart Communicatie-en navigatieapparatuur Systems Management (De technici en ingenieurs-to-be) leren verschillende luchtvaart gerelateerde disciplines, natuurkunde en wiskunde. Ze verwerven specialiteit kennis van elektrotechniek en radio technologie, elektronica, informatietechnologie, gegevensverwerking en van vele andere gebieden. Tijdens de volledige opleiding de praktische vaardigheden in het beheer van de systemen, het vermogen om de technische parameters en de vaardigheden in het testen van de apparaten en installaties te evalueren worden ontwikkeld.

Het Geografisch Informatie Systeem en een aantal anderen - Tijdens de 4-jarige opleiding van studies de studenten ook kennis over de nieuwste systemen en technologieën van het veld, zoals satellietnavigatie, VoIP-communicatie, GIS krijgen. Bovendien worden de UAV systemen onderwezen en het is mogelijk om te gaan met robotica en de bijbehorende programmering.

De leerlingen krijgen een brede schaal voorbereiding in de communicatie-en navigatiesystemen management. Bovendien kunnen zij zich in een van de twee subspecialties:

  • De specialist op navigatie-en bewakingsapparatuur (A3.1) die diepgaande kennis te verwerven tijdens hun twee semesters bij de afdeling Radio en Communicatie Techniek van Tallinn University of Technology - de specialist op datacommunicatie en informatie-apparatuur voor de verwerking (A3. 2) die een diepgaande kennis te verwerven tijdens hun twee semesters in de Faculteit der Wiskunde en Informatica van de Universiteit van Tartu.

De ingenieurs van de luchtvaart communicatie en navigatie systemen kan werken in Estonian Air Forces, op vliegvelden en in andere bedrijven en bedrijven met betrekking tot de luchtvaart.

De cursus voor luchtvaart ingenieurs duurt vier jaar en het volume van de studies is 240 ECTS-studiepunten. De studie proces bestaat uit drie fasen:

  • Basis studies duren drie semesters (90 ECTS). De cursus bestaat uit hoorcolleges en praktische opleiding, en dient als basis voor een academische opleiding. De studies worden uitgevoerd in samenwerking met de Universiteit van Tartu en Estlandse University of Life Sciences uitgevoerd.

  • Basis luchtvaart studies duren een semester (30 ECTS).

Specialisatie begint na de afloop van de cursus in de basis Aviation Studies en valt in twee fasen:

  1. Basis beroepsopleiding en

  2. Bijzondere training. Speciale cursussen (tot 120 ECTS) laatste vier semesters. De studies worden uitgevoerd in samenwerking met de technische universiteit van Tallinn en de praktische opleiding in samenwerking met verschillende luchtvaart bedrijven en instellingen in Estland en in het buitenland uitgevoerd.

Om af te studeren aan de Academie de studenten een afstudeerscriptie te schrijven en laat de examens afhankelijk van de gekozen specialiteit.

De voertaal op EAVA is de Estse taal, behalve voor de gezamenlijke cursussen aangeboden aan ERASMUS-studenten die in het Engels worden uitgevoerd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Estland - Ülenurme, Tartumaa
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Estland - Ülenurme, Tartumaa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan