Beginjaren Jeugd Studies - FDA Part-time [bolton College]

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beginjaren Jeugd Studies - FDA Part-time [bolton College]

University of Bolton

Early Years Childhood Studies - FdA part-time [Bolton College]

De stichting graad in Early Years Childhood Studies zal u interesseren als u op dit moment werken met jonge kinderen in de vroege jaren of hebben een aanzienlijke vrijwillige rol in de sector.

De cursus biedt een sterke basis in de theorieën en achtergrond kennis van de vroege jaren, en integreert dit met je ervaringen op de werkvloer. U krijgt de academische kennis die u opdoet om praktische scenario's met ingang van uw werk en dit gebruiken om na te denken over hoe je kunt verbeteren van de diensten die u verstrekt aan kinderen en gezinnen.

Door het bestuderen van deze cursus zult u uw leiderschap vaardigheden te ontwikkelen en uw praktische en theoretische beginjaren kennis te verbreden. Je werkt met een verhoogd vertrouwen en vindt dat u toegang tot een breder scala van mogelijkheden te hebben. Deze kunnen bijkomende verantwoordelijkheden op het werk, alsmede de mogelijkheden voor verdere studie.

Na succesvolle afronding van deze cursus kunt u uw studie naar universitair niveau met de BA (Hons) Early Childhood Studies (Top-up) natuurlijk. Deze is beschikbaar part-time aan de Universiteit van Bolton's belangrijkste campus. Dit verdere onderzoek zal 18 maanden in beslag nemen.

Over de cursus

U zal worden onderwezen door middel van een mix van lezingen, tutorials en leren op de werkplek. Assessments zal worden gebaseerd op activiteiten en projecten op uw werkplek worden uitgevoerd.

Onderwijzend personeel zijn professionals met een aanzienlijke kennis en ervaring op basis van hun werk in de beginjaren sector.

Bijzonderheden

 • De cursus is werk-based en geeft u de mogelijkheid om nieuwe kennis en vaardigheden toe te passen in de activiteiten en het teamwerk. Een praktijk trainer zal uw praktijk te observeren en, door middel van professionele discours, overwegen gebieden voor ontwikkeling.
 • Docenten zijn professionals die hebben gewerkt in de sector beginjaren en bieden een aanzienlijke kennis en ervaring van het veld.

Wat je leert

Na het voltooien van het programma dat u zult begrijpen het onderwijs, emotionele en sociale behoeften van kinderen van baby's tot acht jaar oud. Daarnaast zal je het wetgevend kader voor de vroege jaren bepaling overwegen.

U zult de kennis en vaardigheden te verwerven om te werken als een reflective practitioner in verschillende zorg en onderwijs instellingen. Je zal ook een bredere belangrijke vaardigheden zoals teamwerk, probleemoplossing, communicatieve vaardigheden en kritische reflectie te ontwikkelen op uw prestaties als een professional.

Wat u zult studeren

NQF / HE Level 4

 • Studievaardigheden en persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • ICT ter ondersteuning van Children's Learning;
 • De ontwikkelende kind;
 • Faciliteren Learning Children's;
 • Inclusief Practice;
 • Sociaal Beleid in Early Years.

NQF / HE Level 5

 • Het ontwikkelen van Self-Reflective Practice;
 • Behoud van Kinderen;
 • Managing Sessions;
 • Onderzoek vooruitzichten;
 • Onafhankelijke studie.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 2, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Price
Prijs
3,440 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates